Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Avaloth napisał(a):
Hej Ciapkowe :evil_lol:
zapraszamy, różowo-zielone kakao w paski tylko u nas ! :cool3::diabloti:

Łiiiii! To wpadam w ten łikend po różowo-zielone mleko/kakało ! :roftl: :diabloti:

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to se poczekamy bylke nie wiecznie ;)
Gabi a to się przypadkiem nie mówi Kakao a nie "kakało " ?

Dlaczego Ser to wiem na 120 stronie chyba o tym było jak zdjęcia serka wklejałaś :p

Posted

[quote name='przeszlus']No to se poczekamy bylke nie wiecznie ;)

Dlaczego Ser to wiem na 120 stronie chyba o tym było jak zdjęcia serka wklejałaś :p

Poprawnie jest kakao, ale ja jestem orydżinalna i mówię/piszę kakało :diabloti:

Posted

przeszlus napisał(a):
oglądałem jako nie zalogowany i jak to zobaczyłem to musiałem się lognąć :diabloti:
orydżinalna :p

No co? Już nawet nie można być oryginalnym :shake::shake::shake::shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']Chester jak zawsze śliczny :loveu:
dzięki:loveu:

[quote name='Ciapkowa.']No co? Już nawet nie można być oryginalnym :shake::shake::shake::shake:
można, a nawet trzeba ^^

[quote name='wenia41']nie ma psa Iś to Twój czy mój?????? No jakbyś nie wiedziała to co byś powiedziała??????

oj gdybym nie wiedziała to miałabym dylemat :eviltong: wydaje mi się, że brąz mojego jest bardziej intensywna, bardziej w kierunku pomarańczu niż Twojego, ale może to wszystko oświetlenie..

[quote name='przeszlus']oglądałem jako nie zalogowany i jak to zobaczyłem to musiałem się lognąć :diabloti:
orydżinalna :p
idź Ty :eviltong: czepiać się Ciapkowej będzie xd

[quote name='Ciapkowa.']Poprawnie jest kakao, ale ja jestem orydżinalna i mówię/piszę kakało :diabloti:
o i masz rację, nie wolno się poddawać normom, trzeba stwarzać własne :diabloti:
[quote name='przeszlus']No to se poczekamy bylke nie wiecznie ;)

A no kiedyś wklejałam, ale dawno to było, a nie każdy taki pilny jak Ty żeby przelecieć 200stron wstecz :evil_lol:

[quote name='Ciapkowa.']Łiiiii! To wpadam w ten łikend po różowo-zielone mleko/kakało ! :roftl: :diabloti:
świetnie :D to jaidę go doić, coby wystarczyło xdd

[quote name=':: FiGa ::']Ja mam parowki w galerii :grins: I jakies slitasne panieneczkiii :loveu: I juz nie wrzucam na tinypic :angryy:

http://i28.tinypic.com/n2h06a.jpg
Mrrrrr :loveu:
jednak wole mleko od parówek.. :evil_lol:

jest słit i mroh:loveu: takie zdjęcia zamiast jakiegośtam Chestera to po prostu błogosławieństwo :loveu::diabloti:

Musicie mi pomóc..
Kupuję te szelki od Tani, szer 3 cm taśmy + polar.
I za cholerę nie mogę dobrać zestawu tasiemka z tych które mi się najbardziej podobają + taśma + polar. Ktoś ma może wizje, czy cokolwiek ?
tu się bawiłam, ale im dłużej na to patrzę, tym mniej mi się wszystkie podobają xd

polar pod nr. 2 to ciemna śliwka..
Jeszcze jest taka opcja, o ile Tania ma nadal ten kolor taśmy podkładowej: http://i84.photobucket.com/albums/k3..._7248kopia.jpg
jeśli chodzi o tasiemki kolorowe to głównie te dwie użyte powyżej wchodzą w rachubę, ewentualnie jakieś inne minimum 1,5cm.
za każdą propozycję zestawienia będą wdzięczna.
Tu taśmy i polary: http://activdog.pl/abcinfo.php

Posted

dzięki wszystkim za pomoc :)
Ograniczyłam wybór do nr. 2,3,4 i tego spod zdjęcia(to) jednak wolę lisy ^^
Co nie zmienia faktu że dalej nie potrafię się zdecydować na jedno więc stoję w miejscu.
Chyba popytam rodziny, w końcu tata też z psem na spacery łazi no i jeździ w różne miejsca.

ale mi się nie chcee...
umrę na lenistwo. albo niewyspanie. albo zamarznę. ewentualnie na wskutek przejedzenia czekoladą.
i tyle z tego będzie.

Posted

6 bierz 6 :)
Zresztą to faktycznie słabo będzie ten wzorek widać ;)

Tylko ja jestem taki pilny ;)
A tak na serio to przejżałem waszą galerie Soni( od kasi) Ciapka shiry luny i troszkę Figi :p

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Kangurek :lol:

Jejkuu ale macie problem :lol: Pies jest dlugowlosy wiec i tak nie bedzie wzorku widac :lol:
demotywujesz mnie -.-
na klacie i na rączce będzie widać(chce szelki typu norweskiego), to wyjdzie ponad 3 cm więc coś zawsze będzie wystawać :)

[quote name='przeszlus']6 bierz 6 :)
Zresztą to faktycznie słabo będzie ten wzorek widać ;)

Tylko ja jestem taki pilny ;)
A tak na serio to przejżałem waszą galerie Soni( od kasi) Ciapka shiry luny i troszkę Figi :p
tśmę z ptaszkami już odrzuciłam xd jednak wolę lisy, i rodzice nie będą narzekać że dziewczęcy wzorek xd
ło, że Ci się chciało :) acz w sumie ładne psy się dobrze ogląda :D

[quote name='Bartiśkowa_']Weź coś w kolorze chustki bo bardzo mu ona pasuje ;)
no właśnie jedna z opcji to taki polar. na taśmie też trochę niebiesko-turkusowego jest

[quote name='LadyK']http://wd9.photoblog.pl/lvp5/201012/27/82082238.jpg śniegowy wiewiór :diabloti:
:evil_lol:

mówiliście że na jednym z poprzedniej sesji wygląda jak pumba, yeti i inne takie.
to co to jest ? :diabloti:
dzika świnia, wielki powrót:evil_lol::evil_lol:

Posted

Psy się upodabniają do właścicieli, tak ? :roll:
to ja może pójdę skoczyć z mostu czy coś..:diabloti:

Podjęłam męską decyzję:evil_lol: za moje 600zł odłożone z 18stki na coś fotograficznego kupuję stałkę^^ Canon 50mm, f1.8. Kosztuje koło 500zł, więc mało jak na obiektyw. A zasięgałam rad i tu i na innych forach i każdy mówi ze warto. A mi się bardzo przyda coś jasnego. Jednak obiektyw taki mi się pryda częścije niż lampa zew, i na to kiedyś przyjdzie czas xd a potem na obiektyw-marko i tak dalej :diabloti: jeszcze po drodze muszę w końcu filtry kupić, chociaż UV ..

Posted

Avaloth & Iś jak wrócę do domciu, a mojego darmozjada - wiewióra nie będzie to wiem już na pewno, gdzie go szukać !!!!:evil_lol: Dwa w jednym - jeden w dwóch :evil_lol: Ja chcę taką chustkę dla mojego :placz::placz: U mnie nie mogę dużej dla DONA dostać. A szeleczki będzie widać z futerka na bank, a jeśli nawet się schowają to przecież będzie w Twojej świadomości, że ona tam jest i na rączce będzie przecież widoczna.:evil_lol: