Ciapkowa. Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Avaloth napisał(a):Hej Ciapkowe :evil_lol: zapraszamy, różowo-zielone kakao w paski tylko u nas ! :cool3::diabloti: Łiiiii! To wpadam w ten łikend po różowo-zielone mleko/kakało ! :roftl: :diabloti: Quote
przeszlus Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 No to se poczekamy bylke nie wiecznie ;) Gabi a to się przypadkiem nie mówi Kakao a nie "kakało " ? Dlaczego Ser to wiem na 120 stronie chyba o tym było jak zdjęcia serka wklejałaś :p Quote
Ciapkowa. Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='przeszlus']No to se poczekamy bylke nie wiecznie ;) Gabi a to się przypadkiem nie mówi Kakao a nie "kakało " ? Dlaczego Ser to wiem na 120 stronie chyba o tym było jak zdjęcia serka wklejałaś :p Poprawnie jest kakao, ale ja jestem orydżinalna i mówię/piszę kakało :diabloti: Quote
przeszlus Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 oglądałem jako nie zalogowany i jak to zobaczyłem to musiałem się lognąć :diabloti: orydżinalna :p Quote
wenia41 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 nie ma psa Iś to Twój czy mój?????? No jakbyś nie wiedziała to co byś powiedziała?????? Quote
Ciapkowa. Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 przeszlus napisał(a):oglądałem jako nie zalogowany i jak to zobaczyłem to musiałem się lognąć :diabloti: orydżinalna :p No co? Już nawet nie można być oryginalnym :shake::shake::shake::shake: Quote
przeszlus Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 A gdzie ja napisałem że fakt iż jesteś "orydżinalna" jest nie fajny czy coś ?:cool3: Quote
Avaloth Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 [quote name='dOgLoV']Chester jak zawsze śliczny :loveu: dzięki:loveu: [quote name='Ciapkowa.']No co? Już nawet nie można być oryginalnym :shake::shake::shake::shake: można, a nawet trzeba ^^ [quote name='wenia41']nie ma psa Iś to Twój czy mój?????? No jakbyś nie wiedziała to co byś powiedziała?????? oj gdybym nie wiedziała to miałabym dylemat :eviltong: wydaje mi się, że brąz mojego jest bardziej intensywna, bardziej w kierunku pomarańczu niż Twojego, ale może to wszystko oświetlenie.. [quote name='przeszlus']oglądałem jako nie zalogowany i jak to zobaczyłem to musiałem się lognąć :diabloti: orydżinalna :p idź Ty :eviltong: czepiać się Ciapkowej będzie xd [quote name='Ciapkowa.']Poprawnie jest kakao, ale ja jestem orydżinalna i mówię/piszę kakało :diabloti: o i masz rację, nie wolno się poddawać normom, trzeba stwarzać własne :diabloti: [quote name='przeszlus']No to se poczekamy bylke nie wiecznie ;) Gabi a to się przypadkiem nie mówi Kakao a nie "kakało " ? Dlaczego Ser to wiem na 120 stronie chyba o tym było jak zdjęcia serka wklejałaś :p A no kiedyś wklejałam, ale dawno to było, a nie każdy taki pilny jak Ty żeby przelecieć 200stron wstecz :evil_lol: [quote name='Ciapkowa.']Łiiiii! To wpadam w ten łikend po różowo-zielone mleko/kakało ! :roftl: :diabloti: świetnie :D to jaidę go doić, coby wystarczyło xdd [quote name=':: FiGa ::']Ja mam parowki w galerii :grins: I jakies slitasne panieneczkiii :loveu: I juz nie wrzucam na tinypic :angryy: http://i28.tinypic.com/n2h06a.jpg Mrrrrr :loveu: jednak wole mleko od parówek.. :evil_lol: jest słit i mroh:loveu: takie zdjęcia zamiast jakiegośtam Chestera to po prostu błogosławieństwo :loveu::diabloti: Musicie mi pomóc.. Kupuję te szelki od Tani, szer 3 cm taśmy + polar. I za cholerę nie mogę dobrać zestawu tasiemka z tych które mi się najbardziej podobają + taśma + polar. Ktoś ma może wizje, czy cokolwiek ? tu się bawiłam, ale im dłużej na to patrzę, tym mniej mi się wszystkie podobają xd polar pod nr. 2 to ciemna śliwka.. Jeszcze jest taka opcja, o ile Tania ma nadal ten kolor taśmy podkładowej: http://i84.photobucket.com/albums/k3..._7248kopia.jpg jeśli chodzi o tasiemki kolorowe to głównie te dwie użyte powyżej wchodzą w rachubę, ewentualnie jakieś inne minimum 1,5cm. za każdą propozycję zestawienia będą wdzięczna. Tu taśmy i polary: http://activdog.pl/abcinfo.php Quote
wenia41 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 http://i84.photobucket.com/albums/k3..._7248kopia.jpg Mi się podoba ta po po lewej stronie. A po ile te cacuszka i gdzie można je zamówić ??? Quote
Bartiśkowa_ Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Witam Cię ;) Mi to się na nim widzi 2 lub 3 :loveu: Quote
Avaloth Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 dzięki wszystkim za pomoc :) Ograniczyłam wybór do nr. 2,3,4 i tego spod zdjęcia(to) jednak wolę lisy ^^ Co nie zmienia faktu że dalej nie potrafię się zdecydować na jedno więc stoję w miejscu. Chyba popytam rodziny, w końcu tata też z psem na spacery łazi no i jeździ w różne miejsca. ale mi się nie chcee... umrę na lenistwo. albo niewyspanie. albo zamarznę. ewentualnie na wskutek przejedzenia czekoladą. i tyle z tego będzie. Quote
:: FiGa :: Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Kangurek :lol: Jejkuu ale macie problem :lol: Pies jest dlugowlosy wiec i tak nie bedzie wzorku widac :lol: Quote
przeszlus Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 6 bierz 6 :) Zresztą to faktycznie słabo będzie ten wzorek widać ;) Tylko ja jestem taki pilny ;) A tak na serio to przejżałem waszą galerie Soni( od kasi) Ciapka shiry luny i troszkę Figi :p Quote
Bartiśkowa_ Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Weź coś w kolorze chustki bo bardzo mu ona pasuje ;) Quote
LadyK Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 http://wd9.photoblog.pl/lvp5/201012/27/82082238.jpg śniegowy wiewiór :diabloti: Quote
Avaloth Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name=':: FiGa ::']Kangurek :lol: Jejkuu ale macie problem :lol: Pies jest dlugowlosy wiec i tak nie bedzie wzorku widac :lol: demotywujesz mnie -.- na klacie i na rączce będzie widać(chce szelki typu norweskiego), to wyjdzie ponad 3 cm więc coś zawsze będzie wystawać :) [quote name='przeszlus']6 bierz 6 :) Zresztą to faktycznie słabo będzie ten wzorek widać ;) Tylko ja jestem taki pilny ;) A tak na serio to przejżałem waszą galerie Soni( od kasi) Ciapka shiry luny i troszkę Figi :p tśmę z ptaszkami już odrzuciłam xd jednak wolę lisy, i rodzice nie będą narzekać że dziewczęcy wzorek xd ło, że Ci się chciało :) acz w sumie ładne psy się dobrze ogląda :D [quote name='Bartiśkowa_']Weź coś w kolorze chustki bo bardzo mu ona pasuje ;) no właśnie jedna z opcji to taki polar. na taśmie też trochę niebiesko-turkusowego jest [quote name='LadyK']http://wd9.photoblog.pl/lvp5/201012/27/82082238.jpg śniegowy wiewiór :diabloti: :evil_lol: mówiliście że na jednym z poprzedniej sesji wygląda jak pumba, yeti i inne takie. to co to jest ? :diabloti: dzika świnia, wielki powrót:evil_lol::evil_lol: Quote
Avaloth Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Psy się upodabniają do właścicieli, tak ? :roll: to ja może pójdę skoczyć z mostu czy coś..:diabloti: Podjęłam męską decyzję:evil_lol: za moje 600zł odłożone z 18stki na coś fotograficznego kupuję stałkę^^ Canon 50mm, f1.8. Kosztuje koło 500zł, więc mało jak na obiektyw. A zasięgałam rad i tu i na innych forach i każdy mówi ze warto. A mi się bardzo przyda coś jasnego. Jednak obiektyw taki mi się pryda częścije niż lampa zew, i na to kiedyś przyjdzie czas xd a potem na obiektyw-marko i tak dalej :diabloti: jeszcze po drodze muszę w końcu filtry kupić, chociaż UV .. Quote
sator_k_ Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Ja nawet nie rozumiem o czym Ty kobieto piszesz:eviltong: Quote
wenia41 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Avaloth & Iś jak wrócę do domciu, a mojego darmozjada - wiewióra nie będzie to wiem już na pewno, gdzie go szukać !!!!:evil_lol: Dwa w jednym - jeden w dwóch :evil_lol: Ja chcę taką chustkę dla mojego :placz::placz: U mnie nie mogę dużej dla DONA dostać. A szeleczki będzie widać z futerka na bank, a jeśli nawet się schowają to przecież będzie w Twojej świadomości, że ona tam jest i na rączce będzie przecież widoczna.:evil_lol: Quote
Recommended Posts