Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NightQueen napisał(a):
widziałam go ze 3 miesiące temu ;)
Na filmach nie ryczę ale na tym troszkę oko mi się spociło, ale tylko troszkę :diabloti:

mi na filmach bardzo rzadko się zdarza ryczeć ogólnie..
już ja znam to troszeczkę :diabloti:

jak po sylwestrze żono ? xd

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze Iś fajne zdjęcia robisz, mi się nie chce na spacery brać aparatu, a co dopiero jeszcze fotki strzelać. Z resztą po co mam robić fotki - wystarczy, że wejdę i popatrzę na Chestera - to tak jakbym swego widziała.:evil_lol: Mi nawet łazić się ostatnio nie chce na spacerki za długie, ostatnio długi to sobie zrobiliśmy nocą i nadzialiśmy się na sarnę ale mojego na smyczy akurat miałam.

Posted

Avaloth napisał(a):
mi na filmach bardzo rzadko się zdarza ryczeć ogólnie..
już ja znam to troszeczkę :diabloti:

jak po sylwestrze żono ? xd

troszeczkę ;) lekko zaparowane oczy miałam, ale łzy nie leciały :eviltong:

A no żyję jak widać, szybko doszłam do siebie :evil_lol: było nawet miło, tylko dostałam petardą w kolano i mam całe poharatane :razz: ale nie boli więc źle nie jest ;)

Posted

wenia41 napisał(a):
Kurcze Iś fajne zdjęcia robisz, mi się nie chce na spacery brać aparatu, a co dopiero jeszcze fotki strzelać. Z resztą po co mam robić fotki - wystarczy, że wejdę i popatrzę na Chestera - to tak jakbym swego widziała.:evil_lol: Mi nawet łazić się ostatnio nie chce na spacerki za długie, ostatnio długi to sobie zrobiliśmy nocą i nadzialiśmy się na sarnę ale mojego na smyczy akurat miałam.

dziękuję, acz ja uważam że im do fajności daleko xd
ja aparat biorę tylko jak idę z tatą, sama nie jestem w stanie ogarnąć aparatu i psa ^^
mi też się nie chce, bo zimno xd

wenia41 napisał(a):
Iś do nauki bierz się psia krew :angryy:, MATURA niedługo :evil_lol:, a nie denerwuj ludzi zapracowanych labą - nartami, łyżwami i spacerkami :placz:

nie mów mi o maturze !
laba mi się właśnie kończy i dzisiaj robię zadania które miałam robić cały tydzień -.-
NightQueen napisał(a):
troszeczkę ;) lekko zaparowane oczy miałam, ale łzy nie leciały :eviltong:

A no żyję jak widać, szybko doszłam do siebie :evil_lol: było nawet miło, tylko dostałam petardą w kolano i mam całe poharatane :razz: ale nie boli więc źle nie jest ;)

to dobrze :D
oł matko, dobrze że tylko w kolano..

przeszlus napisał(a):
Iśka biorę :diabloti:
Jedyne co dorwał to kilkanaście kur.20 jescze pewnie nie ma :wink:

ale nic za darmo :diabloti: możemy się potargować xd
o matko :D chyba bym zabiła psa jakbym zobaczyła go z kurą w pysku.. xd

Posted

Avaloth napisał(a):

ale nic za darmo :diabloti: możemy się potargować xd
o matko :D chyba bym zabiła psa jakbym zobaczyła go z kurą w pysku.. xd

też tak mówiłam dopóki nie zobaczyłam Moli z kurczakiem w ryju :diabloti:
kurczak nie żyje, a M. tak :evil_lol:

Posted

Avaloth napisał(a):
jednak ?! śmiałaś w to wątpić ?!:mad::diabloti:
a głupie miny mu uroku dodają xdd

Skończyłam przed chwilą oglądać film o Hachiko. Się poryczałam oczywiście, bo czemu nie. Niby film z fabułą którą da się opowiedzieć w dosłownie paru zdaniach a taki.. nawet nie wiem jak to określić. Piękny po prostu.

Nie ale się upewniłam ;P]
Ta:D

Co to za film? nie słyszałam nigdy o nim.

NightQueen napisał(a):
widziałam go ze 3 miesiące temu ;)
Na filmach nie ryczę ale na tym troszkę oko mi się spociło, ale tylko troszkę :diabloti:

Przyznaj się że się poryczałaś:P a nie będzie gadać że jej się oko spociło:P

Posted

może -23% :diabloti:
Dobra to ja daję 23 gr :D
A ile chcesz ?

Są nerwy ale pies biegnie do ciebie rzuca ci kure pod nogi leci po następną,potem wiesz zę będzie 3 i lecisz za nim rzucasz sięna niego,wpadasz w błoto (lub gorzej),trzymasz psa mwisz mu żę go oddajesz jutro znajomemu, i tak za każdym razem :D

Posted

[quote name='NightQueen']też tak mówiłam dopóki nie zobaczyłam Moli z kurczakiem w ryju :diabloti:
kurczak nie żyje, a M. tak :evil_lol:
:diabloti: w sumie racja, nie zabiłabym. pewnie wcześniej bym zemdlała albo zwróciła obiad.. xd

[quote name='wenia41']No to psy doskonałe na nadchodzące czasy 23% Vat :evil_lol: jedzonko pod drzwi przynoszone bez zbędnego łażenia chociaz same się wyżywią!!!!:cool3:
haha :D ja za takie jedzonko dziękuję jednak
apropo vatu- nie zdążyłam kupić obiektywu przed końcem roku, teraz będzie droższy -.-

[quote name='Sweet']Nie ale się upewniłam ;P]
Ta:D

Co to za film? nie słyszałam nigdy o nim.

to masz szczęście :D

'A Dog Story: Hachiko'. Na prawdziwych faktach, o akicie, która codziennie odprowadzała właściciela na dworzec i przyprowadzała po pracy. A po dwóch latach właściciel umarł.. resztę sobie oglądnij albo doczytaj ^^ dla mnie jest świetny.

[quote name='przeszlus']może -23% :diabloti:
Dobra to ja daję 23 gr :D
A ile chcesz ?

Są nerwy ale pies biegnie do ciebie rzuca ci kure pod nogi leci po następną,potem wiesz zę będzie 3 i lecisz za nim rzucasz sięna niego,wpadasz w błoto (lub gorzej),trzymasz psa mwisz mu żę go oddajesz jutro znajomemu, i tak za każdym razem :D

o fajnie by było xd powinni zmniejszać VAT a nie zwiększać..
phi za nisko go cenisz :D on potrafi być przydatny np. w .. odstraszaniu gościu którzy nie lubią śliny na ubraniach :D

haha :D no tak, co by pies nie zrobił jest naszym głupim, kochanym psem. i co zrobić ^^

[quote name='LadyK']Iśka, musimy się we ferie albo kiedy tam spotkać :D
bo mieszkamy tak blisko i wgl a w życiu się nie widziałyśmy xD
popieram ! możemy się umówić większą grupą, Ola164 mieszka niedaleko mnie, Bewarka też nie tak daleko, może NightQueen z Brzeszcz by się ruszyła, może ktoś jeszcze by się znalazł.. i na jakiś spacerek po błoniach z psami albo i bez, albo gdzieś indziej :) trza się zgadać zdecydowanie.
a nie widziałyśmy się przez Ciebie bo się na wystawę nie chciało przyjechać :D

Posted

Avaloth napisał(a):

popieram ! możemy się umówić większą grupą, Ola164 mieszka niedaleko mnie, Bewarka też nie tak daleko, może NightQueen z Brzeszcz by się ruszyła, może ktoś jeszcze by się znalazł.. i na jakiś spacerek po błoniach z psami albo i bez, albo gdzieś indziej :) trza się zgadać zdecydowanie.

o większą grupą jeszcze lepiej :D ja raczej bez psa, bo mój pies jest dość sceptyczny do nowopoznanych osób :D
w tym roku będę na wystawie napewno :D wtedy to nie dałam rady przyjechać, wgl masakra była, pamiętam, taka zawalona byłam xD

Posted

[quote name='Avaloth']:diabloti: w sumie racja, nie zabiłabym. pewnie wcześniej bym zemdlała albo zwróciła obiad.. xd

Nic byś nie zwróciła :evil_lol: pierwsza myśl jaka przychodzi to jak ta z psa wyciągnąć :diabloti::evil_lol:

Upubliczniasz nazwę mojej wiochy :mad::evil_lol:
Można coś pomyśleć, z tym że ja na bank bez psa będę, bo zestawienie zima + przewoźnicy + pies się koliduje :evil_lol:

w tym roku będę na wystawie napewno :-D wtedy to nie dałam rady przyjechać, wgl masakra była, pamiętam, taka zawalona byłam xD

to tak jak ja :razz:

Posted

no tak one będą sobie spacerować i integrować się i psy, a ja tak daleko mieszkam i mój pieso nie ma z kim się integrować i musi biegać i bawić się sam - w okolicy chyba nikt nie mieszka z dogomaniaków :placz:

Posted

LadyK napisał(a):
o większą grupą jeszcze lepiej :D ja raczej bez psa, bo mój pies jest dość sceptyczny do nowopoznanych osób :D
w tym roku będę na wystawie napewno :D wtedy to nie dałam rady przyjechać, wgl masakra była, pamiętam, taka zawalona byłam xD

to chyba z psem zostanie Bewarka i Ola o ile przyjadą, bo mój też jest niecywilizowany :diabloti: chyba że pójdziemy na Błonia/park awfa bo tam jestem w stanie przewidzieć jego zachowanie, nie wypuszczę się aż tak jak gdzie indziej :evil_lol:
no ja mam nadzieję :)
NightQueen napisał(a):
Nic byś nie zwróciła :evil_lol: pierwsza myśl jaka przychodzi to jak ta z psa wyciągnąć :diabloti::evil_lol:

Upubliczniasz nazwę mojej wiochy :mad::evil_lol:
Można coś pomyśleć, z tym że ja na bank bez psa będę, bo zestawienie zima + przewoźnicy + pies się koliduje :evil_lol:

to tak jak ja :razz:

matko, nawet mi nie mów :D masakra xdd

nie żebyś ją miała w profilu:diabloti:
no mówię że Justyna i Ola zostaną same jako te z psami xd

wenia41 napisał(a):
Och żal serce ściska :placz: :placz: :placz:

no tak one będą sobie spacerować i integrować się i psy, a ja tak daleko mieszkam i mój pieso nie ma z kim się integrować i musi biegać i bawić się sam - w okolicy chyba nikt nie mieszka z dogomaniaków :placz:

zapraszam, nocleg ci mogę zapewnic, ale niestety bez psa, bo nie wiem jak to by się skończyło :eviltong:
albo się przeprowadź w ogóle:razz:
w którym rejonie Polski mieszkasz ?

ale mi się nie chce xdd jakieś dłuższe wolne by się przydało :diabloti::diabloti:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Gaduly :mad:

Fotki daj :razz:

Te z poprzedniej strony juz obejrzalam :evil_lol:

odezwała się ta co mało gada :D

akurat teraz Was zaskoczę, i nie wstawię zdjęć, ale nie dlatego że mi się nie chce..
po prostu nie mam nic nowego, ewentualnie jakieś pojedyncze, nawet nie wiem gdzie.
chyba ze zdjęcia z sylwestra, ale nie będę siebie ani nikogo kompromitować także nie xd
muszę się gdzieś przejśc z psem albo coś..
jak kupie stałke to będę testowac to na pewno coś będzie xd a kupie w ciągu najbliższych dwóch tygodni ;)