Avaloth Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 NightQueen napisał(a):widziałam go ze 3 miesiące temu ;) Na filmach nie ryczę ale na tym troszkę oko mi się spociło, ale tylko troszkę :diabloti: mi na filmach bardzo rzadko się zdarza ryczeć ogólnie.. już ja znam to troszeczkę :diabloti: jak po sylwestrze żono ? xd Quote
wenia41 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Kurcze Iś fajne zdjęcia robisz, mi się nie chce na spacery brać aparatu, a co dopiero jeszcze fotki strzelać. Z resztą po co mam robić fotki - wystarczy, że wejdę i popatrzę na Chestera - to tak jakbym swego widziała.:evil_lol: Mi nawet łazić się ostatnio nie chce na spacerki za długie, ostatnio długi to sobie zrobiliśmy nocą i nadzialiśmy się na sarnę ale mojego na smyczy akurat miałam. Quote
wenia41 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Iś do nauki bierz się psia krew :angryy:, MATURA niedługo :evil_lol:, a nie denerwuj ludzi zapracowanych labą - nartami, łyżwami i spacerkami :placz: Quote
NightQueen Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Avaloth napisał(a):mi na filmach bardzo rzadko się zdarza ryczeć ogólnie.. już ja znam to troszeczkę :diabloti: jak po sylwestrze żono ? xd troszeczkę ;) lekko zaparowane oczy miałam, ale łzy nie leciały :eviltong: A no żyję jak widać, szybko doszłam do siebie :evil_lol: było nawet miło, tylko dostałam petardą w kolano i mam całe poharatane :razz: ale nie boli więc źle nie jest ;) Quote
przeszlus Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Iśka biorę :diabloti: Jedyne co dorwał to kilkanaście kur.20 jescze pewnie nie ma :wink: Quote
Avaloth Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 wenia41 napisał(a):Kurcze Iś fajne zdjęcia robisz, mi się nie chce na spacery brać aparatu, a co dopiero jeszcze fotki strzelać. Z resztą po co mam robić fotki - wystarczy, że wejdę i popatrzę na Chestera - to tak jakbym swego widziała.:evil_lol: Mi nawet łazić się ostatnio nie chce na spacerki za długie, ostatnio długi to sobie zrobiliśmy nocą i nadzialiśmy się na sarnę ale mojego na smyczy akurat miałam. dziękuję, acz ja uważam że im do fajności daleko xd ja aparat biorę tylko jak idę z tatą, sama nie jestem w stanie ogarnąć aparatu i psa ^^ mi też się nie chce, bo zimno xd wenia41 napisał(a):Iś do nauki bierz się psia krew :angryy:, MATURA niedługo :evil_lol:, a nie denerwuj ludzi zapracowanych labą - nartami, łyżwami i spacerkami :placz: nie mów mi o maturze ! laba mi się właśnie kończy i dzisiaj robię zadania które miałam robić cały tydzień -.- NightQueen napisał(a):troszeczkę ;) lekko zaparowane oczy miałam, ale łzy nie leciały :eviltong: A no żyję jak widać, szybko doszłam do siebie :evil_lol: było nawet miło, tylko dostałam petardą w kolano i mam całe poharatane :razz: ale nie boli więc źle nie jest ;) to dobrze :D oł matko, dobrze że tylko w kolano.. przeszlus napisał(a):Iśka biorę :diabloti: Jedyne co dorwał to kilkanaście kur.20 jescze pewnie nie ma :wink: ale nic za darmo :diabloti: możemy się potargować xd o matko :D chyba bym zabiła psa jakbym zobaczyła go z kurą w pysku.. xd Quote
NightQueen Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Avaloth napisał(a): ale nic za darmo :diabloti: możemy się potargować xd o matko :D chyba bym zabiła psa jakbym zobaczyła go z kurą w pysku.. xd też tak mówiłam dopóki nie zobaczyłam Moli z kurczakiem w ryju :diabloti: kurczak nie żyje, a M. tak :evil_lol: Quote
wenia41 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 No to psy doskonałe na nadchodzące czasy 23% Vat :evil_lol: jedzonko pod drzwi przynoszone bez zbędnego łażenia chociaz same się wyżywią!!!!:cool3: Quote
Sweet Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Avaloth napisał(a):jednak ?! śmiałaś w to wątpić ?!:mad::diabloti: a głupie miny mu uroku dodają xdd Skończyłam przed chwilą oglądać film o Hachiko. Się poryczałam oczywiście, bo czemu nie. Niby film z fabułą którą da się opowiedzieć w dosłownie paru zdaniach a taki.. nawet nie wiem jak to określić. Piękny po prostu. Nie ale się upewniłam ;P] Ta:D Co to za film? nie słyszałam nigdy o nim. NightQueen napisał(a):widziałam go ze 3 miesiące temu ;) Na filmach nie ryczę ale na tym troszkę oko mi się spociło, ale tylko troszkę :diabloti: Przyznaj się że się poryczałaś:P a nie będzie gadać że jej się oko spociło:P Quote
przeszlus Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 może -23% :diabloti: Dobra to ja daję 23 gr :D A ile chcesz ? Są nerwy ale pies biegnie do ciebie rzuca ci kure pod nogi leci po następną,potem wiesz zę będzie 3 i lecisz za nim rzucasz sięna niego,wpadasz w błoto (lub gorzej),trzymasz psa mwisz mu żę go oddajesz jutro znajomemu, i tak za każdym razem :D Quote
LadyK Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Iśka, musimy się we ferie albo kiedy tam spotkać :D bo mieszkamy tak blisko i wgl a w życiu się nie widziałyśmy xD Quote
Avaloth Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [quote name='NightQueen']też tak mówiłam dopóki nie zobaczyłam Moli z kurczakiem w ryju :diabloti: kurczak nie żyje, a M. tak :evil_lol: :diabloti: w sumie racja, nie zabiłabym. pewnie wcześniej bym zemdlała albo zwróciła obiad.. xd [quote name='wenia41']No to psy doskonałe na nadchodzące czasy 23% Vat :evil_lol: jedzonko pod drzwi przynoszone bez zbędnego łażenia chociaz same się wyżywią!!!!:cool3: haha :D ja za takie jedzonko dziękuję jednak apropo vatu- nie zdążyłam kupić obiektywu przed końcem roku, teraz będzie droższy -.- [quote name='Sweet']Nie ale się upewniłam ;P] Ta:D Co to za film? nie słyszałam nigdy o nim. to masz szczęście :D 'A Dog Story: Hachiko'. Na prawdziwych faktach, o akicie, która codziennie odprowadzała właściciela na dworzec i przyprowadzała po pracy. A po dwóch latach właściciel umarł.. resztę sobie oglądnij albo doczytaj ^^ dla mnie jest świetny. [quote name='przeszlus']może -23% :diabloti: Dobra to ja daję 23 gr :D A ile chcesz ? Są nerwy ale pies biegnie do ciebie rzuca ci kure pod nogi leci po następną,potem wiesz zę będzie 3 i lecisz za nim rzucasz sięna niego,wpadasz w błoto (lub gorzej),trzymasz psa mwisz mu żę go oddajesz jutro znajomemu, i tak za każdym razem :D o fajnie by było xd powinni zmniejszać VAT a nie zwiększać.. phi za nisko go cenisz :D on potrafi być przydatny np. w .. odstraszaniu gościu którzy nie lubią śliny na ubraniach :D haha :D no tak, co by pies nie zrobił jest naszym głupim, kochanym psem. i co zrobić ^^ [quote name='LadyK']Iśka, musimy się we ferie albo kiedy tam spotkać :D bo mieszkamy tak blisko i wgl a w życiu się nie widziałyśmy xD popieram ! możemy się umówić większą grupą, Ola164 mieszka niedaleko mnie, Bewarka też nie tak daleko, może NightQueen z Brzeszcz by się ruszyła, może ktoś jeszcze by się znalazł.. i na jakiś spacerek po błoniach z psami albo i bez, albo gdzieś indziej :) trza się zgadać zdecydowanie. a nie widziałyśmy się przez Ciebie bo się na wystawę nie chciało przyjechać :D Quote
LadyK Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Avaloth napisał(a): popieram ! możemy się umówić większą grupą, Ola164 mieszka niedaleko mnie, Bewarka też nie tak daleko, może NightQueen z Brzeszcz by się ruszyła, może ktoś jeszcze by się znalazł.. i na jakiś spacerek po błoniach z psami albo i bez, albo gdzieś indziej :) trza się zgadać zdecydowanie. a nie widziałyśmy się przez Ciebie bo się na wystawę nie chciało przyjechać :D o większą grupą jeszcze lepiej :D ja raczej bez psa, bo mój pies jest dość sceptyczny do nowopoznanych osób :D w tym roku będę na wystawie napewno :D wtedy to nie dałam rady przyjechać, wgl masakra była, pamiętam, taka zawalona byłam xD Quote
NightQueen Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='Avaloth']:diabloti: w sumie racja, nie zabiłabym. pewnie wcześniej bym zemdlała albo zwróciła obiad.. xd popieram ! możemy się umówić większą grupą, Ola164 mieszka niedaleko mnie, Bewarka też nie tak daleko, może NightQueen z Brzeszcz by się ruszyła, może ktoś jeszcze by się znalazł.. i na jakiś spacerek po błoniach z psami albo i bez, albo gdzieś indziej :) trza się zgadać zdecydowanie. a nie widziałyśmy się przez Ciebie bo się na wystawę nie chciało przyjechać :D Nic byś nie zwróciła :evil_lol: pierwsza myśl jaka przychodzi to jak ta z psa wyciągnąć :diabloti::evil_lol: Upubliczniasz nazwę mojej wiochy :mad::evil_lol: Można coś pomyśleć, z tym że ja na bank bez psa będę, bo zestawienie zima + przewoźnicy + pies się koliduje :evil_lol: w tym roku będę na wystawie napewno :-D wtedy to nie dałam rady przyjechać, wgl masakra była, pamiętam, taka zawalona byłam xD to tak jak ja :razz: Quote
wenia41 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Och żal serce ściska :placz: :placz: :placz: Quote
wenia41 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 no tak one będą sobie spacerować i integrować się i psy, a ja tak daleko mieszkam i mój pieso nie ma z kim się integrować i musi biegać i bawić się sam - w okolicy chyba nikt nie mieszka z dogomaniaków :placz: Quote
Avaloth Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 LadyK napisał(a):o większą grupą jeszcze lepiej :D ja raczej bez psa, bo mój pies jest dość sceptyczny do nowopoznanych osób :D w tym roku będę na wystawie napewno :D wtedy to nie dałam rady przyjechać, wgl masakra była, pamiętam, taka zawalona byłam xD to chyba z psem zostanie Bewarka i Ola o ile przyjadą, bo mój też jest niecywilizowany :diabloti: chyba że pójdziemy na Błonia/park awfa bo tam jestem w stanie przewidzieć jego zachowanie, nie wypuszczę się aż tak jak gdzie indziej :evil_lol: no ja mam nadzieję :) NightQueen napisał(a):Nic byś nie zwróciła :evil_lol: pierwsza myśl jaka przychodzi to jak ta z psa wyciągnąć :diabloti::evil_lol: Upubliczniasz nazwę mojej wiochy :mad::evil_lol: Można coś pomyśleć, z tym że ja na bank bez psa będę, bo zestawienie zima + przewoźnicy + pies się koliduje :evil_lol: to tak jak ja :razz: matko, nawet mi nie mów :D masakra xdd nie żebyś ją miała w profilu:diabloti: no mówię że Justyna i Ola zostaną same jako te z psami xd wenia41 napisał(a):Och żal serce ściska :placz: :placz: :placz: no tak one będą sobie spacerować i integrować się i psy, a ja tak daleko mieszkam i mój pieso nie ma z kim się integrować i musi biegać i bawić się sam - w okolicy chyba nikt nie mieszka z dogomaniaków :placz: zapraszam, nocleg ci mogę zapewnic, ale niestety bez psa, bo nie wiem jak to by się skończyło :eviltong: albo się przeprowadź w ogóle:razz: w którym rejonie Polski mieszkasz ? ale mi się nie chce xdd jakieś dłuższe wolne by się przydało :diabloti::diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Gaduly :mad: Fotki daj :razz: Te z poprzedniej strony juz obejrzalam :evil_lol: Quote
Avaloth Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Gaduly :mad: Fotki daj :razz: Te z poprzedniej strony juz obejrzalam :evil_lol: odezwała się ta co mało gada :D akurat teraz Was zaskoczę, i nie wstawię zdjęć, ale nie dlatego że mi się nie chce.. po prostu nie mam nic nowego, ewentualnie jakieś pojedyncze, nawet nie wiem gdzie. chyba ze zdjęcia z sylwestra, ale nie będę siebie ani nikogo kompromitować także nie xd muszę się gdzieś przejśc z psem albo coś.. jak kupie stałke to będę testowac to na pewno coś będzie xd a kupie w ciągu najbliższych dwóch tygodni ;) Quote
NightQueen Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 NightQueen napisał(a):daj zdjęcia z wesela :diabloti: tututu tu tego postu nie ma :evil_lol: pomieszało mi się coś :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Zdjecia z sylwka :multi Z sylwka :multi: DAWAJ :diabloti: Quote
DominikaAnna Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 ja też głosuję za zdjęciami z sylwka :D:D Quote
Recommended Posts