Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NightQueen']A ja poznałam Cześka ... :cunao:

i nie słuchajcie Iśki :diabloti: to kochane maleństwo a nie jakaś krowa :evil_lol:
No tak, przy takiej Moli czy Kabim, Chester faktycznie kochane maleństwo:loveu::evil_lol:

Teraz czekam na zdjęcia Chesterowe i nasze (ale nasze nie publicznie broń Boże! :diabloti:). Ja aktualnie na przemian sprzątam, odsypiam (oczywiście jak się położyłam sie ludziom zebrało na dzwonienie :roll:) i zgrywam zdjęcia.

Posted

[quote name='Avaloth']No tak, przy takiej Moli czy Kabim, Chester faktycznie kochane maleństwo:loveu::evil_lol:

Teraz czekam na zdjęcia Chesterowe i nasze (ale nasze nie publicznie broń Boże! :diabloti:). Ja aktualnie na przemian sprzątam, odsypiam (oczywiście jak się położyłam sie ludziom zebrało na dzwonienie :roll:) i zgrywam zdjęcia.

zaraz się za to zabieram

Ale jestem wymęczona totalnie, później ci opiszę mój powrót do domu :shake:

Posted

[quote name='kalyna']http://img844.imageshack.us/img844/765/dsc0964a.jpg i znowu z misiem :D piękniś :loveu: i jaki wyczesany :)

taaaa jasne :evil_lol:

[quote name='Ola164']Pati, przy Tobie też non stop gwałcił kocyk? :diabloti:

a nie, w ogóle nie gwałcił kocyka :evil_lol:
Ambitnie szukałam mu innych rozrywek np. szarpanie się kocem, obgryzanie i ślinienie mi rąk :loveu:

Iśka pamiętasz jak mówiłam że mi wiele nie trzeba żeby siniak mi wyskoczył?
otóż mam siniaka na 4 cm po zabawie z Cześkiem :evil_lol: