Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie kracz kochana.
Zwijam zabawki i ide osobsicie zobaczyc jak sie czuja bullowate mordy.

PS: Prosze ciotki do pomocy przy ogloszeniach, sama nie wyrabiam a one naprawde pomagaja...

Posted

Dziekuje za kazde ogloszenie.
Jutro rano jade by byc przy Sauronie...

Dorba wiadomosc to: W sprawie Roxy odbieralam kilka maili dziennie, telefonow, ale wszystkich odprawialam z kwitkiem, az w koncu po dlugim okresie poszukiwan, zglosila sie do mnie pani z Elblaga, po rozmowach, wywiadach srodowiskowych ustalilysmy iz w sobote przyjezdza po sunie.

Teraz tylko liczyc na to by wszystko sie udalo.

Posted

natalia_aa napisał(a):
Dziekuje za kazde ogloszenie.
Jutro rano jade by byc przy Sauronie...

Dorba wiadomosc to: W sprawie Roxy odbieralam kilka maili dziennie, telefonow, ale wszystkich odprawialam z kwitkiem, az w koncu po dlugim okresie poszukiwan, zglosila sie do mnie pani z Elblaga, po rozmowach, wywiadach srodowiskowych ustalilysmy iz w sobote przyjezdza po sunie.

Teraz tylko liczyc na to by wszystko sie udalo.

ogłoszonka porobię jeszcze

trzymaj się Natalio :glaszcze:

Posted

Sauron juz za TM
[*], nie moge sie z tym pogodzic, wiem, ze to byla jedyna odpowiedzialna decyzja, nie mniej jednak tak bardzo chcialabym by bylo inaczej :(
Badz szczesliwy pieknosci Ty moje...

PS: Betamox wczoraj pojechal do nowego domu, Roxy jak pisalam w sobote jedzie jednak nie potrafie sie cieszyc...

Posted

można zdjąć...
Eh... Natalia rozumiem Cię... też jakoś uśmiech mi gdzieś znika... jak tak pomyślę o Sauronie to nawet te happy endy wydają się szare....

Posted

Ciotki moje kochane, jak macie jakies rzeczy na sprzedaz (np psie gadzety - bo dobrze schodza, bardzo prosze o zglaszanie sie do mnie planuje wystawic bazarek na operacje dla Luxa), tak sobie pomyslalam, ze jak wezmiemy sie w garsc to moze choc polowe sumy uda nam sie uzbierac i przeprowadzic w koncu to nieszczesna operacje, na ktora w tej chwili nie ma ani grosza...

Posted

Natalia poszperam... Wiem że książki kiepsko schodzą, ale mam zamiar zrobić porządek to może coś też oddam...aby się dla Luxa uzbierało.

Posted

bardzo Was prosze o pomoc.
Mysle, ze jak sie razem wezmiemy do roboty, to nam sie uda.
Bede myslec, co sprzedac, poprosze o pomoc kobity z niebieskiego i bedziem dzialac.

Licze na Was.
Ciotki Alicja i Clockwork proszone sa do mnie na dywanik!
Wiosenne porzadki prosze robic i dawac mi nie potrzebne bibeloty :evil_lol:

Przypominam, iz koszt operacji to [B]1200zl[/B]

Posted

[quote name='natalia_aa']Ciotki moje kochane, jak macie jakies rzeczy na sprzedaz (np psie gadzety - bo dobrze schodza, bardzo prosze o zglaszanie sie do mnie planuje wystawic bazarek na operacje dla Luxa), tak sobie pomyslalam, ze jak wezmiemy sie w garsc to moze choc polowe sumy uda nam sie uzbierac i przeprowadzic w koncu to nieszczesna operacje, na ktora w tej chwili nie ma ani grosza...[/quote]

łoooj kobito gazet typu ''Mój pies'' ''Przyjaciel pies'' mam od cholerci :evil_lol:poprobie niedługo zdjęcia i oczywiście jeszcze poszperam o jakies klamotki.

Posted

Dzieki ciotki, zglaszac sie zglaszac, kto jeszcze Luxowi pomoze...

Załozyłam Luxowi osobny watek, wiec wszelkie pytania, chec pomocy dotyczaca tego psa prosze kierowac na ten watek:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9799849#post9799849[/URL]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja miałam gadżety na jastrzębski schron... ale zakazano nam wolontariatu... część zostawie w razie nagłego przypadku- jakby trza było wyciągać na już w trybie natychmiastowym kogoś na hotelik.... ale dla Was też coś wygrzebie ;)

ino kiedy ja sie wyrobie czasowo :mdleje:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

tattwa napisał(a):
aukcje się zakończyły, wystawiać jeszcze raz? które?? bez Roxy i Betamoxa??

Tak wystawiac dalej kochana, wielkie dzieki.
W allegro Luxa dodac, ze pilnie potrzebna operacja, w allegro Onyxa, ze juz po operacji.