Alicja Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 ...a ja się obawiam że niedługo dojdą kolejne :shake:....lato za pasem .:diabloti:..egzotyczne wczasy ...:angryy: Quote
natalia_aa Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Nie kracz kochana. Zwijam zabawki i ide osobsicie zobaczyc jak sie czuja bullowate mordy. PS: Prosze ciotki do pomocy przy ogloszeniach, sama nie wyrabiam a one naprawde pomagaja... Quote
karolina1 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 okej koxhana to ja jak wróce z Tczewa poogłaszam na wszystkich zwierzęcych poratalch jakie znak ;) wzamian za poogłaszanie troszeczke mojego Tczewskiego Gobulka. :razz: Quote
Alicja Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Donxa http://www.petworld.pl/psy,20722.html zaczełam inne i mnie wywaliło z neta .....i poszło :angryy: Quote
natalia_aa Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Dziekuje za kazde ogloszenie. Jutro rano jade by byc przy Sauronie... Dorba wiadomosc to: W sprawie Roxy odbieralam kilka maili dziennie, telefonow, ale wszystkich odprawialam z kwitkiem, az w koncu po dlugim okresie poszukiwan, zglosila sie do mnie pani z Elblaga, po rozmowach, wywiadach srodowiskowych ustalilysmy iz w sobote przyjezdza po sunie. Teraz tylko liczyc na to by wszystko sie udalo. Quote
Alicja Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 natalia_aa napisał(a):Dziekuje za kazde ogloszenie. Jutro rano jade by byc przy Sauronie... Dorba wiadomosc to: W sprawie Roxy odbieralam kilka maili dziennie, telefonow, ale wszystkich odprawialam z kwitkiem, az w koncu po dlugim okresie poszukiwan, zglosila sie do mnie pani z Elblaga, po rozmowach, wywiadach srodowiskowych ustalilysmy iz w sobote przyjezdza po sunie. Teraz tylko liczyc na to by wszystko sie udalo. ogłoszonka porobię jeszcze trzymaj się Natalio :glaszcze: Quote
clockwork Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 musiałam zajrzeć mimo braku czasu.... natalia... jeżeli jesteś jeszcze na necie.... cmoknij Go w nochala... :-( przeproś za ludzki gatunek :-( Quote
natalia_aa Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Sauron juz za TM [*], nie moge sie z tym pogodzic, wiem, ze to byla jedyna odpowiedzialna decyzja, nie mniej jednak tak bardzo chcialabym by bylo inaczej :( Badz szczesliwy pieknosci Ty moje... PS: Betamox wczoraj pojechal do nowego domu, Roxy jak pisalam w sobote jedzie jednak nie potrafie sie cieszyc... Quote
tattwa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 sorry, nie było mnie przez święta i nie miałam neta - zaraz poprawię ogłoszenia, Betamoxa i Roxy jak rozumiem, można zdjąć już?? Quote
Wola Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 można zdjąć... Eh... Natalia rozumiem Cię... też jakoś uśmiech mi gdzieś znika... jak tak pomyślę o Sauronie to nawet te happy endy wydają się szare.... Quote
tattwa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Onyx wystawiony, reszta ogłoszeń poprawiona przykro mi z powodu Saurona - cóż mogę wiecej powiedzieć...:sad: Quote
Alicja Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]trzymam za was :kciuki: psiaczki abyście znalazły dobre domki .....[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Ciotki moje kochane, jak macie jakies rzeczy na sprzedaz (np psie gadzety - bo dobrze schodza, bardzo prosze o zglaszanie sie do mnie planuje wystawic bazarek na operacje dla Luxa), tak sobie pomyslalam, ze jak wezmiemy sie w garsc to moze choc polowe sumy uda nam sie uzbierac i przeprowadzic w koncu to nieszczesna operacje, na ktora w tej chwili nie ma ani grosza... Quote
Wola Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Natalia poszperam... Wiem że książki kiepsko schodzą, ale mam zamiar zrobić porządek to może coś też oddam...aby się dla Luxa uzbierało. Quote
natalia_aa Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 bardzo Was prosze o pomoc. Mysle, ze jak sie razem wezmiemy do roboty, to nam sie uda. Bede myslec, co sprzedac, poprosze o pomoc kobity z niebieskiego i bedziem dzialac. Licze na Was. Ciotki Alicja i Clockwork proszone sa do mnie na dywanik! Wiosenne porzadki prosze robic i dawac mi nie potrzebne bibeloty :evil_lol: Przypominam, iz koszt operacji to [B]1200zl[/B] Quote
Alicja Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ciotka Alicja już się stawia ...na pewno coś znajdzie choćby odrobinkę ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
karolina1 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='natalia_aa']Ciotki moje kochane, jak macie jakies rzeczy na sprzedaz (np psie gadzety - bo dobrze schodza, bardzo prosze o zglaszanie sie do mnie planuje wystawic bazarek na operacje dla Luxa), tak sobie pomyslalam, ze jak wezmiemy sie w garsc to moze choc polowe sumy uda nam sie uzbierac i przeprowadzic w koncu to nieszczesna operacje, na ktora w tej chwili nie ma ani grosza...[/quote] łoooj kobito gazet typu ''Mój pies'' ''Przyjaciel pies'' mam od cholerci :evil_lol:poprobie niedługo zdjęcia i oczywiście jeszcze poszperam o jakies klamotki. Quote
natalia_aa Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Dzieki ciotki, zglaszac sie zglaszac, kto jeszcze Luxowi pomoze... Załozyłam Luxowi osobny watek, wiec wszelkie pytania, chec pomocy dotyczaca tego psa prosze kierowac na ten watek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9799849#post9799849[/URL] Quote
clockwork Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja miałam gadżety na jastrzębski schron... ale zakazano nam wolontariatu... część zostawie w razie nagłego przypadku- jakby trza było wyciągać na już w trybie natychmiastowym kogoś na hotelik.... ale dla Was też coś wygrzebie ;) ino kiedy ja sie wyrobie czasowo :mdleje: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Oj tak doba zdecydowanie za krotka. Clockwork jak znajdziesz jakies drobiazgi, to porob fotki, krótkie opisy i ślij na meila ([EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]), ja bazarkami sie zajme... Quote
tattwa Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 aukcje się zakończyły, wystawiać jeszcze raz? które?? bez Roxy i Betamoxa?? Quote
Wola Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ciotka bardzo prosimy o aukcje i tak, bez Roxy i Betamoxa bo grzeją już doopki w domkach ;) Quote
Alicja Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [FONT=Arial]Donxa nadal tutaj ... http://www.petworld.pl/psy,20722.html szlag mnie trafia z tymi ogłoszeniami ... albo ja taka tempa ...ostatnio robiłam naszym schroniskowym i padłam na tym ... w górę psiaczki [/FONT] Quote
natalia_aa Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 tattwa napisał(a):aukcje się zakończyły, wystawiać jeszcze raz? które?? bez Roxy i Betamoxa?? Tak wystawiac dalej kochana, wielkie dzieki. W allegro Luxa dodac, ze pilnie potrzebna operacja, w allegro Onyxa, ze juz po operacji. Quote
Recommended Posts