Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak rozumiem wpłaty na Twoje konto na te przświetlenia?? Chyba tak byłoby najszybciej..............Psa we wtorek mogłabym podrzucić do Wawy, ale tylko rano.

Proszę Państwa składać tu jeszcze raz konkretne finansowe propozycje.......
Czy ktoś nie mógłby dać psinie dachu nad głową no chociaż do tych badań?? Ruch się na drogach solidny szykuje..........

• Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jesteś wielka. :loveu:
Ja chętnie pomogę, nie wiem tylko jeszcze jak. Ostatnio wspierałam finansowo Trusta i Beja. Jeszcze pomyślę, co mogę zrobić.

Posted

proponuję by osoby chcące wpłacać deklarowały to na forum, a wpłaty pójdą na moje konto po środzie, jak będę miała rachunki. Moim zdaniem koszt imprezy konsultacyjnej powinien się zamknąć w 200 zł.
Trzeba zrobić dwie konsultacje, żeby być pewnym diagnozy. na sggwu przyjmie nas dr Degórska, ktora uważam za dobrego fachowca. na Gagarina dr Wiśniewski - czy ktoś coś o nim wie? tylk ona priva proszę.
We wtorek rano nie pracuję, mogę przyjąć psa. Mam nadzieję, ze nie zdemoluje mieszkania, jak zostanie sam...

Posted

U mnie niestety jest za mało miejsca. Szczeniaki przyjmujemy, ale taki wyrośnięty pies by nam przeszkadzał w normalnym funkcjonowaniu. No i musiałby chodzić po schodach...

Posted

gdgt napisał(a):
U mnie niestety jest za mało miejsca. Szczeniaki przyjmujemy, ale taki wyrośnięty pies by nam przeszkadzał w normalnym funkcjonowaniu. No i musiałby chodzić po schodach...

A ten drugi, biało - rudy?? Ma obiecany tymczas, ale dopiero po Świętach. Boję się nie ukrywam......

Posted

Coż Neigh, ja też jak wiesz mieszkam przy Polach Mokotowskich. Czy on będzie u mnie do badania czy nie to i tak po badaniach będzie problem, ale nie byłby przez święta na ulicy........ co może mieć znaczenie.
On mógłby być u mnie dłużej....... ale nie wiem co za sajgon mi się może zrobić. Delma szaleje na widok psów......a on do szaleństwa to się chyba nie nadaje. No i dziadka ciśnienie i tz.

Posted

gdgt napisał(a):
małego pieska (bo to chłopak, tak?), mogę wziąć, odrobaczę go na mój koszt. W jakim on jest mniej więcej wieku?

Chłopak to jest a jakże. Młody.......bo ja wiem. Zębory to ma takie niedawno wymienione......z rok maks. Może na szczepienia to się ciotki dorzucą?. On jest bardzo adopcyjny. Mały, ładny, młody i wygląda na okaz zdrowia.Maks z 5 kg wagi.
Ma już allegro.
Kiedy mogłabyś go zabrać???
Jutro np. jadę rano do Wawy mogłabym go po drodze zabrać.........

A drugi- no właśnie. Powiedzmy, że do środy u MIki, potem badania, a co dalej??? Schron? Cholera gdybym nie miała 7 zwierzaków, to bym go wzięła. On jest taki do kolana. Jeszcze ma mleczne zębory chyba. Dziecko........

Posted

Edi100 napisał(a):
On nadal na ulicy?
Tam była chyba cała rodzina. Szczeniaki i dorosłe psy?

3 sztuki były, nie wiem czy nadal są. Jednym mogą się zająć ludzie, którzy mają pod opieką 6 psów........Jutro im podrzucę karmę...........mogłabym któregoś zabrać do Wawy..........prooooszee

Posted

Neigh, możesz go jutro przywieźć, ale rano (9-10) mam wizytę u lekarza, na którą się zapisałam ponad pół roku temu, a otem wychodzę do fabryki najpóźniej o 13, a wolałabym wcześniej. Potem wracam przed 17. Mieszkam przy polach mokotowskich.

Posted

No ja w końcu zgłupiałam. Jutro o 9.30 odbieram psice ze schronu i wiozę na Ursynów...........nowa właścicielka nie ma autka.....a mnie zależy zeby psiak pojechał do domu.........Po drodze mogłabym zabrać któregoś chłopaka, albo obu........No tylko nie wiem, bo gdgt ma jakieś swoje sprawy......nie wiem czy uda nam się zgrać w czasie. Może zadzwonię do niej po prostu rano.
I tak tam po drodze pojadę ( do psiaków)......podrzucę karmę którą dostałam od dzieci.......Zdecydowanie się tym ludziom należy........Z własnej kieszeni tyle psiaków utrzymują. Nie zapominajmy, że o trzecim to nawet nie wspominałam.......Pozostwiłam im na głowie trzeciego.

Miki gdybyś się zdecydowała i mogła przyjąć tego Łapka, to daj znać plisss......podrzucę......

Posted

No ja się już dawno zdecydowałam tylko mi w środek wątku trafiają posty.
A drugi pisek jakoś nie rano tylko trochę później - trzeba się dogadać

Posted

Miki napisał(a):
Coż Neigh, ja też jak wiesz mieszkam przy Polach Mokotowskich. Czy on będzie u mnie do badania czy nie to i tak po badaniach będzie problem, ale nie byłby przez święta na ulicy........ co może mieć znaczenie.
On mógłby być u mnie dłużej....... ale nie wiem co za sajgon mi się może zrobić. Delma szaleje na widok psów......a on do szaleństwa to się chyba nie nadaje. No i dziadka ciśnienie i tz.

Sama siebie zacytuję - może uda mi się umieścić ten post na końcu wątku