Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 390
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie ten mail był taki trochę zdawkowy :
[I]witam,[/I]
[I]historia jest przerażajaca!!![/I]
[I]Prosze napisac o ile wiadomo ile piesek ma lat i jak reaguje na inne psy.[/I]
[I]pozdrawiam i trzymam kciuki za dziadzie ![/I]
[I]Agnieszka [/I]
adres mailowy Pani : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
Czekamy , czy Pani napisała czy zadzwoniła do Beci:lol:

Posted

Ten psiak nie ma czasu na czekanie.:shake::shake:Jamnik jest na forum od godziny.Nic nie pisze to pewno nie ma nic konkretnego do zaoferowania.Szykujcie plan B aby dowieźc starowinke do dt.do Gdańska bo moze byc za późno.:shake:W razie czego tymczas kilkudniowy u mnie w Warszawie potwierdzam

Posted

[quote name='olapsiara']Jeżeli ta Pani się nie odezwie, to ja mogę pieska zaadoptować, tylko wtedy potrzebowałabym pomocy w przetransportowaniu go na Śląsk.[/quote]
się nie zastanawiaj tylko adoptuj , ten piesek nie ma czasu na czekanie
a ta pani taki sobie mało wnoszący ten mail wysłała

Posted

[quote name='olapsiara']Jeżeli ta Pani się nie odezwie, to ja mogę pieska zaadoptować, tylko wtedy potrzebowałabym pomocy w przetransportowaniu go na Śląsk.[/quote]
Ola, poważnie? ale wiesz, ze to stary schorowany pies?

Posted

Ja mam jamnika, miałam jamnika, wiem co to znaczy stary jamnik i wiem, że schronisko to nie miejsce dla niego, nie zastanawiam się, tylko tamta Pani pierwsza się nim zainteresowała...

Posted

Kiedys kasia25 tak staruszke Ruda zaadoptowała...Ktos chciał,ale metnie i nagle Kasia nam sie znalazła.
Emocje? To wszystko bazuje przeciez na emocjach :roll:
Olapsiara,oczywiscie najlepiej przespac sie z ta decyzja,a jutro przyjdz na Dogo i napisz nam,ze go bierzesz.Potem umow sie z kims na kontrole przedadopcyjna.
Wiesz,boimy sie cieszyc.Zbyt piekne.

Posted

W dalszym ciągu nikt nie dzwonił i nie mailował...:shake:
Gdyby domek u olipsiary wypalił, nie ma co Mikiego wozić do Warszawy a potem na Śląsk, tylko od razu szukać transportu z Orzechowców na Śląsk
bo to o połowę bliżej...