Jump to content
Dogomania

Taki wielki czarny terier rosyjski ! Rzeszów !!!Dojechał juz do domu !!!

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich, dojechaliśmy do domu, psy sie zaakceptowały zupełnie bez problemowo, choć Platon czuje się jeszcze troszeczkę niepewnie, ale wcale mu sie nie dziwię, bo przeżyć przez ostatnią dobę miał wiele. Jak troche ochłoniemy to podeślę jekieś wspólne fotki i dalszą relację z aklimatyzacji Platona:loveu: nad morzem;). Myślę, że wątek można spokojnie przenieść do szczęśliwie zakończonych.
Pozdrawiam wszystkich zaangażowanych, kibiców również i tych co nie wierzyli, że dwa dorosłe psy mogą się spokojnie zaakceptować;), trzeba wierzyć w soje pieski:evil_lol:

Posted

Pewnie ze moga sie dogadac dwa dorosle samce (sama wiezylam w to bo po to pojechalam do schroniska) i dlugo o tym myslalam..ale ale.. w moim przypadku odradzono mi z powodu powaznych schorzen mojego psiaka..:-(

Posted

[quote name='Erhan']Witam wszystkich, dojechaliśmy do domu, psy sie zaakceptowały zupełnie bez problemowo, choć Platon czuje się jeszcze troszeczkę niepewnie, ale wcale mu sie nie dziwię, bo przeżyć przez ostatnią dobę miał wiele. Jak troche ochłoniemy to podeślę jekieś wspólne fotki i dalszą relację z aklimatyzacji Platona:loveu: nad morzem;). Myślę, że wątek można spokojnie przenieść do szczęśliwie zakończonych.
Pozdrawiam wszystkich zaangażowanych, kibiców również i tych co nie wierzyli, że dwa dorosłe psy mogą się spokojnie zaakceptować;), trzeba wierzyć w soje pieski:evil_lol:
Erhan - ja mam taką prośbę...Żebys opisał na poJEEPanych tak od serca adopcje psiaków bo...Wstawiłam tam Bobka - bouviera des flandres i moze ktoś sie skusi jak opowiesz o tych 2 psiakach? W off- topic jest temat : " Może ktoś przygarnie". A ja - to chyba domyślasz się kto :evil_lol:

Posted

Blond Jeep Pysia:lol: i Malawaszka dzięki, bo właściwie przez Wasze stronki trafiłem na Platona.
Obecnie wszystko dobrze się dzieje, Platon zaaklimatyzował się w domu, porusza się spokojnie po całym mieszkaniu nie obawiając się Erhana, a w środę poruszał się niepewnie:lol:.
Przepraszam, ale zdjęcia będą dopiero po nowym roku, bo chwilowo z powodu urlopu, dostęp do neta mam tylko na drucie telefonicznym:evil_lol:.

Posted

Erhan napisał(a):
Blond Jeep Pysia:lol: i Malawaszka dzięki, bo właściwie przez Wasze stronki trafiłem na Platona.

No co Ty....Ciekawe w jaki sposób :crazyeye:
Dzieki za pomoc bo watek Bobka upadał...Trzeba go czasem do góry podnieść ;) Wierzę, ze w koncu się uda :) W cos wierzyc muszę ....

Buziaki dla Platona i jego kolegi :loveu: Dla Was też oczywiscie :loveu: Zdrowych i Wesołych Świąt !!!!!

Posted

Erhan mysle ze nie bedziesz miał nic naprzeciw jak wstawie zdjecie Platonka ???;)

pod tytułem " łapa w łape z Erhanem ":eviltong::lol:

Dla mnie bomba ............

Posted

malawaszka napisał(a):
...a mostrzostwo świata będzie jak Erhan nam napisze, że chłopaki się bawią ze sobą :loveu:

Ze wspólną zabawą nie będzie tak łatwo, bo Erhanek ma już swoje latka i zabawa z młodzianami nie bardzo mu w głowie :evil_lol:, ale w domu jak mnie oba dopadną, to rące odpadywują :lol:, tyle mam drapania:lol:.

Zdrowych i spokojnych Świąt i przyjemnych rozmów w Wigilię z Waszymi pieszczochami:loveu: