Jump to content
Dogomania

Taki wielki czarny terier rosyjski ! Rzeszów !!!Dojechał juz do domu !!!

Recommended Posts

Posted

czarnula napisał(a):
Ciekawa jestem czy moglabym przyjechac do schroniska i wyjsc z nim na spacer zobaczyc jak sie zachowuje??

Oczywiscie ze tak :lol: zapraszamy !!!

Tylko trzeba by najpierw sie umówic telefonicznie 510-170-787 z opiekunami zwierząt aby ktos mogł w tym czasie towarzyszyc w spacerze ;) bo to jednak jest kawał psiaka .

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to trzymamy kciuk za spacerek;)
Platon jest naprawde piekny-u mnie na osiedlu jest jedna CTR-ka ale trzymają ją w kojcu-i włąsciwie wcale nie wypuszczaja, biedaczka-co to za życie dla takiego psa?ech...ludzie

Posted

Dzisiaj dzwonilam i umowilam sie na jutro lub srode zobacze kiedy uda mi sie pojechac..

Dowiedzialam sie ze Platon na razie nie moze zostac adoptowany poniewaz jest leczony..na uszy.. normalne jesli chodzi o czarnuchy a w jego przypadku tym bardziej przeciez byl taki zaniedbany.. dobrze ze obylo sie o tym bo mogla wystapic choroba skory jesli nie byl w ogole czesany..

Ja nic nie obiecuje ale chce zobaczyc jaki jest psina..

Posted

czarnula napisał(a):
Dzisiaj dzwonilam i umowilam sie na jutro lub srode zobacze kiedy uda mi sie pojechac..

Dowiedzialam sie ze Platon na razie nie moze zostac adoptowany poniewaz jest leczony..na uszy.. normalne jesli chodzi o czarnuchy a w jego przypadku tym bardziej przeciez byl taki zaniedbany.. dobrze ze obylo sie o tym bo mogla wystapic choroba skory jesli nie byl w ogole czesany..

Ja nic nie obiecuje ale chce zobaczyc jaki jest psina..

A jasne trzeba sobie chłopaka poogladac osobiscie jak tylko jest taka mozliwosc :eviltong: , Prezentuj sie Platonku ładnie i grzecznie coby sie Czarnula toba zachwyciła tak jak my :lol:

Posted

Ludek
Ja mam takiego przygarniętgo CTRa i jest kochanym, wspaniałym, przytulastym, pozbawionym agresji psiakiem.

Ja sie nie obawiam o niego tylko o relacje miedzy dwoma doroslymi samcami..moj 8 lat a Platon 4..
Nie mieszkam w domu bo bylo by bez problemu ale w bloku..
A zauwazylam ostanio ze moja psina nawet nie chce sie powachac z dobrze mu znanym psem ktory jest w jego wzroscie.. bo male akceptuje do momentu kiedy na niego nie skacza..
kurcze trudno bedzie ale jak nie uda sie to wznowie kontakty w swiecie czarnych terierow i zobacze moze ktos inny bedzie chetny..

Posted

Tak te zdjecia mówia same za siebie - ogromniasty pies który maszeruje do swojego boksu nawet bez smyczy , a małe pieski plątajace sie po schronisku ignoruje totalnie :eviltong:

Posted

Bo ważny to jest człowiek ktory może podrapać psa ;)

albo z nim poganiac po wybiegu ....a co !!!
przecież Platon nie jest naiwny i sam ganiał nie będzie :eviltong:

Posted

Coraz bardziej mi sie podoba Platonek:)
A dzisiaj wreszcie jade w odwiedziny:)

Takie sa czarnuchy ze same biegac nie beda one potrzebuja towarzystwa.
Wcale sie nie dziwie tez ze wchodzi sam do boksu bo strasznie szybko pojmuja gdzie jest ich miejsce..smutne tylko ze takie:roll:

Posted

czarnula napisał(a):
Coraz bardziej mi sie podoba Platonek:)
A dzisiaj wreszcie jade w odwiedziny:)

Takie sa czarnuchy ze same biegac nie beda one potrzebuja towarzystwa.
Wczale sie nie dziwie tez ze wchodzi sam do boksu bo strasznie szybko pojmuja gdzie jest ich miejsce..smutne tylko ze takie:roll:

To czekamy na relacje po odwiedzinach :lol:
Prosze tylko wczesniej zadzwonic i sie umówic 510-170-787 ;)

A co do Platonka to naprawde super spokojny psiak
a w swojego schronikowego opiekuna wpatrzony jak w obrazek
to co dopiero bedzie jak bedzie miał swoich panstwa :loveu:

Posted

Byłam w schronisku u Platona:)
Psina jest cudowny ale po rozmowie z opiekunka doszlysmy do wniosku ze psy sie nie zaakceptuja:(. Platon nie ma kontaktu z duzymi psami i nie wiadomo jak na nich reaguje.
A moj to tez ma teraz humory zalezy jeszcze od dnia..
Wiecie jestem tak w ogole pod wrazeniem Platona jest taki ogromny napewno z 80cm i jaki pieszczoch:)
Na samym poczatku w boksie oczywiscie obszczekanie:) a juz na spacerku łaszenie sie a jak dostal ciasteczka to jaki był zadowolony i merdal ogonkiem..
Szkoda :placz: ale dalam ogloszenie na forum czarnuchow i do roznych hodowli..
Jest nawet odzew ale zobaczymy co z tego wyjdzie..
Moze w tym tygodniu kupie mu jakas karme i witaminy i zawioze do schroniska ale zobacze jak z kasa..

Posted

szkoda Czarnula ze sie nie udalo :oops:
ale czlowiek musi sie kierowac rozsadkiem
a to faktycznie wielki pies i wielki pieszczoch
tak ze mysle ze wczesniej czy pozniej znajdzie dom .........
mocno w to wierze :loveu: