ewatr Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 czarnula napisał(a):Ciekawa jestem czy moglabym przyjechac do schroniska i wyjsc z nim na spacer zobaczyc jak sie zachowuje?? Oczywiscie ze tak :lol: zapraszamy !!! Tylko trzeba by najpierw sie umówic telefonicznie 510-170-787 z opiekunami zwierząt aby ktos mogł w tym czasie towarzyszyc w spacerze ;) bo to jednak jest kawał psiaka . Quote
czarnula Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ja sie nie boje bo przeciez sama sobie radze od 8 lat ze swoim kudlaczem.. Ale jesli takie sa przepisy to napewno zadzwonie po weekendzie zeby sie umowic na spotkanie.. Quote
ewatr Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Pięknis narazie nadal w schronie :oops: Quote
dzodzo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 no to trzymamy kciuk za spacerek;) Platon jest naprawde piekny-u mnie na osiedlu jest jedna CTR-ka ale trzymają ją w kojcu-i włąsciwie wcale nie wypuszczaja, biedaczka-co to za życie dla takiego psa?ech...ludzie Quote
czarnula Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Dzisiaj dzwonilam i umowilam sie na jutro lub srode zobacze kiedy uda mi sie pojechac.. Dowiedzialam sie ze Platon na razie nie moze zostac adoptowany poniewaz jest leczony..na uszy.. normalne jesli chodzi o czarnuchy a w jego przypadku tym bardziej przeciez byl taki zaniedbany.. dobrze ze obylo sie o tym bo mogla wystapic choroba skory jesli nie byl w ogole czesany.. Ja nic nie obiecuje ale chce zobaczyc jaki jest psina.. Quote
ewatr Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 czarnula napisał(a):Dzisiaj dzwonilam i umowilam sie na jutro lub srode zobacze kiedy uda mi sie pojechac.. Dowiedzialam sie ze Platon na razie nie moze zostac adoptowany poniewaz jest leczony..na uszy.. normalne jesli chodzi o czarnuchy a w jego przypadku tym bardziej przeciez byl taki zaniedbany.. dobrze ze obylo sie o tym bo mogla wystapic choroba skory jesli nie byl w ogole czesany.. Ja nic nie obiecuje ale chce zobaczyc jaki jest psina.. A jasne trzeba sobie chłopaka poogladac osobiscie jak tylko jest taka mozliwosc :eviltong: , Prezentuj sie Platonku ładnie i grzecznie coby sie Czarnula toba zachwyciła tak jak my :lol: Quote
weszka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Czekam na opowieści ze spotkania z przystojniakiem :) Quote
Ludek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Trzymam kciuki za spotkanie. :) Ja mam takiego przygarniętgo CTRa i jest kochanym, wspaniałym, przytulastym, pozbawionym agresji psiakiem. Quote
czarnula Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Niestety spotkanie bede musiala przelozyc na koniec tygodnia lub poczatek nastepnego.. Szkoda bo juz sie nastawilam i caly plan miasta przestudiowalam jak tam trafic.. Quote
czarnula Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ludek Ja mam takiego przygarniętgo CTRa i jest kochanym, wspaniałym, przytulastym, pozbawionym agresji psiakiem. Ja sie nie obawiam o niego tylko o relacje miedzy dwoma doroslymi samcami..moj 8 lat a Platon 4.. Nie mieszkam w domu bo bylo by bez problemu ale w bloku.. A zauwazylam ostanio ze moja psina nawet nie chce sie powachac z dobrze mu znanym psem ktory jest w jego wzroscie.. bo male akceptuje do momentu kiedy na niego nie skacza.. kurcze trudno bedzie ale jak nie uda sie to wznowie kontakty w swiecie czarnych terierow i zobacze moze ktos inny bedzie chetny.. Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Platon jest super:loveu::loveu:wielki pies o jeszcze większym sercu:loveu::loveu::loveu: Quote
Cambel&Megi Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 :loveu: :loveu: Platon jest bardzo oddany...Potrzebuje człowieka....Z chęcią za nim podąża.... A jak grzecznie wraca do boksu :-o Quote
ewatr Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Tak te zdjecia mówia same za siebie - ogromniasty pies który maszeruje do swojego boksu nawet bez smyczy , a małe pieski plątajace sie po schronisku ignoruje totalnie :eviltong: Quote
ewatr Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Bo ważny to jest człowiek ktory może podrapać psa ;) albo z nim poganiac po wybiegu ....a co !!! przecież Platon nie jest naiwny i sam ganiał nie będzie :eviltong: Quote
czarnula Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Coraz bardziej mi sie podoba Platonek:) A dzisiaj wreszcie jade w odwiedziny:) Takie sa czarnuchy ze same biegac nie beda one potrzebuja towarzystwa. Wcale sie nie dziwie tez ze wchodzi sam do boksu bo strasznie szybko pojmuja gdzie jest ich miejsce..smutne tylko ze takie:roll: Quote
ewatr Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 czarnula napisał(a):Coraz bardziej mi sie podoba Platonek:) A dzisiaj wreszcie jade w odwiedziny:) Takie sa czarnuchy ze same biegac nie beda one potrzebuja towarzystwa. Wczale sie nie dziwie tez ze wchodzi sam do boksu bo strasznie szybko pojmuja gdzie jest ich miejsce..smutne tylko ze takie:roll: To czekamy na relacje po odwiedzinach :lol: Prosze tylko wczesniej zadzwonic i sie umówic 510-170-787 ;) A co do Platonka to naprawde super spokojny psiak a w swojego schronikowego opiekuna wpatrzony jak w obrazek to co dopiero bedzie jak bedzie miał swoich panstwa :loveu: Quote
malawaszka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 trzymam :kciuki: jejuniu jak ja bym chciała tego psa aaaa:placz::placz::placz: Quote
weszka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Wspaniały pies :) Zasługuje na wspaniały dom!!! :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
czarnula Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Byłam w schronisku u Platona:) Psina jest cudowny ale po rozmowie z opiekunka doszlysmy do wniosku ze psy sie nie zaakceptuja:(. Platon nie ma kontaktu z duzymi psami i nie wiadomo jak na nich reaguje. A moj to tez ma teraz humory zalezy jeszcze od dnia.. Wiecie jestem tak w ogole pod wrazeniem Platona jest taki ogromny napewno z 80cm i jaki pieszczoch:) Na samym poczatku w boksie oczywiscie obszczekanie:) a juz na spacerku łaszenie sie a jak dostal ciasteczka to jaki był zadowolony i merdal ogonkiem.. Szkoda :placz: ale dalam ogloszenie na forum czarnuchow i do roznych hodowli.. Jest nawet odzew ale zobaczymy co z tego wyjdzie.. Moze w tym tygodniu kupie mu jakas karme i witaminy i zawioze do schroniska ale zobacze jak z kasa.. Quote
weszka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Znajdziesz wspaniały dom wielkopsie :) Wierzę w to!!! Quote
ewatr Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 szkoda Czarnula ze sie nie udalo :oops: ale czlowiek musi sie kierowac rozsadkiem a to faktycznie wielki pies i wielki pieszczoch tak ze mysle ze wczesniej czy pozniej znajdzie dom ......... mocno w to wierze :loveu: Quote
Recommended Posts