malawaszka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 :mdleje: uwielbiam tych Twoich chłopaków - oni tak cały czas sielanka i siła spokoju? :loveu::loveu: Quote
ewatr Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Chłopaki sa boskie :loveu: a na takich zdjeciach jak to to az czuje jak ziemia drży :evil_lol:;) ida Tytani !!! [http://img256.imageshack.us/img256/3149/dsc00223ql5.jpg Quote
Erhan Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 ziemia nie drżała, bo oba stały pozując do fotki ;) Quote
Ula_czarnuszka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Cudne czarne baranki:loveu: Moją czarną owcę dopiero czeka wiosenne strzyżenie.... i czekamy na wiosnę :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Niesamowite Baranki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Erhan Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Jak razem pobiegają to będzie: nas nie dogoniat ...:evil_lol: Zaprzyjaźniony Chart polski - Ignis zwany Igi ;-) i Platon na niedzielnym spacerku Quote
malawaszka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 :multi::loveu: black&white:loveu::multi: i czemu tylko jedno? :mad: Quote
Erhan Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Bo moja szara komórka za nimi nie nadążała :evil_lol:, zrobiłem kilka, ale wyszło tylko jedno - jak zwolniły:lol: Quote
weszka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ale fajnie razem wyglądają :) Już widzę te szaleństwa! Quote
ewatr Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Co tam słychac u Tytanów ?:eviltong::loveu: Quote
Erhan Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Dziękujemy bardzo:Rose:, oba czarne mają się dobrze, chociaż Erhana trzeba było dwa tygodnie temu wyrywać z łap tego czarnego, co się szwęda z kosą :mad: Akcja zakończyła się pełnym powodzeniem, pozostawiając jedynie znacznie uszczuplone zasoby gotówki :evil_lol: Quote
ewatr Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Erhan napisał(a):Dziękujemy bardzo:Rose:, oba czarne mają się dobrze, chociaż Erhana trzeba było dwa tygodnie temu wyrywać z łap tego czarnego, co się szwęda z kosą :mad: Akcja zakończyła się pełnym powodzeniem, pozostawiając jedynie znacznie uszczuplone zasoby gotówki :evil_lol: O rany a coz to Erhankowi było :-( ? Az tak było ciężko ? Mizianko dla wiekoludów ;) i prośba o zdjecia maleństw :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 jejku a co się stało?????? dobrze, że już ok :laola: a zasoby gotówki się odbudują ;) Quote
Erhan Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Co Erhanowi było, tego dokładnie nie stwierdzono, bo komplet badań nic nie wykazał. Wieczorem wyglądało na to, że pies ma lekką sr...;) biegunkę -myślę normalka czasami mu się przytrafia. Dostał procha na wstrzymanie i smectę do picia i ...przez noc pogoniło go tylko dwa razy. Rano wyszedł niechętnie, wydalił z siebie porządną porcję "żywej" krwi po czym padł na glebę i koniec. Pierwsza myśl - koniec z psem :-(. Dzwonię do naszej wetki, żeby przyjechała z zastrzykiem, ale pogadałem sobie z automatyczną sekretarką:roll:. "Wrzuciliśmy" te prawie 60kg Erhana do pojazdu i szybciutko do szpitala. W szpitalu decyzja, że próbujemy powalczyć o psa, bo zaszkodzić pewnie mu już nie zaszkodzimy, a uśpić zawsze mamy czas. Zastrzegam tylko lekarzom, że ze względu na wiek Erhana (11lat) i jego chore serducho nie zgadzam się na procedury operacyjne wymagające narkozy. Robimy komplet badadań krew, mocz, kał, rtg, usg i ...nic, wszysko jakby w idealnym porządku:roll:, tylko temperatura wysoka prawie 42st i to na pewno nie w wyniku przegrzania, bo dzień był w marę chłodny, a jeepek ma sprawną klimę :cool3:. Na zdjęciach rtg tylko trochę zagazowane jelita, no i zwyrodnienia kręgosłupa, o których już dawno wiemy. Reszta wyników wzorcowa:-o. Psa nawodniono, dostał zastrzyki przeciwzapalne, przeciwbólowe i dwa antybiotyki i na drugi dzień był jak nowy, a portfel pana zrobił się taaaaki chudziutki :evil_lol:. I tak pogonilśmy kosiarza :mad:, niestety mimo tego sukcesu zdaję sobie sprawę, że Erhanowi :loveu: zbyt dużo czasu już nie zostało, ale jak mi jeszcze raz taki numer odwali, to jak mawia Pysia, "wypcham normalnie":evil_lol: Quote
Ula_czarnuszka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Uff, dobrze, że kosiarz odpuścił.. Zdrówka czarnuchom życzymy :loveu: Quote
ewatr Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 O rany toscie mieli przezycie ufffffffffffff ....dobrze , że sie unormowało ale najgorzej jak nikt nie wie co psu czy cżlowiekowi było ... kocham ten rodzaj diagnozy :mad: Zdrowia i długiego zycia Erhanku :loveu:ci zyczę i pozdrowienia dla Plastusia :loveu: Quote
malawaszka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 rany ja orpócz pustego portfela miałabym dodatkowe siwe włosy po takiej akcji! Dobrze, że już jest OK! i niech jak najdłużej tak zostanie!!!! Quote
weszka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 O żesz! Ale przyżycie. Dobrze że się dobrze zakończyło :) Erhan nie wydurniaj się!!! Quote
Erhan Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Czarne wpadły pod kosiarkę i mają już letnie fryzurki :evil_lol: Golenie wyszło chyba nieźle, bo pozwoliły sobie zrobić parę fotek w czasie odpoczynku na łonie;) Quote
ewatr Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Osz kurcze :crazyeye: ale przystojniaki wyfryzowane :loveu::loveu: a jeszcze jakbys mi uchylił rąbka tajemnicy .......ktory jest nasz ;) no dobra Twoj ale od nas :lol: bo za nic nie rozroznie a chce wydrukować i do schroniska zawizc coby zobaczyli przystojniaka Osobiscie stawiam na goscia na 1 planie :roll: Quote
Erhan Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Erhan ma jęzor na wierzchu a Platon ma schowany ;) Quote
malawaszka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 no ale brody to mogłeś im zostawić :obrazic: Quote
Erhan Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 malawaszka napisał(a):no ale brody to mogłeś im zostawić :obrazic: Mogłem, ale nie zostawiłem :diabloti:, bo te dwa szkodniki piją teraz co chwilę i roznosiły mi w tych brodach wodę po całym metrażu:cool1: Gdyby leżały po chlaniu spokojnie jak poniższy pijak, to brody może bym zostawił, alee nieeee, one muszą się szwędać i roztrząsać popitę wszędzie ;) Teraz przez jakiś czas będę miał suche podłogi i ściany w mieszkaniu ;) Quote
ewatr Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Erhan napisał(a):Erhan ma jęzor na wierzchu a Platon ma schowany ;) Zgadłam zgadłam :multi: poznałam Plastusia :multi::multi: Quote
Recommended Posts