Jump to content
Dogomania

Taki wielki czarny terier rosyjski ! Rzeszów !!!Dojechał juz do domu !!!

Recommended Posts

Posted

PLATON - to przepiękny i przedostojny psiak, został oceniony na 4-5 lat , do schroniska trafił po chwilowej tułaczce, cały skołtuniony i z "trawiastymi znamionami" ....
na początku zdystansowany .. teraz natomiast niezywykła przylepa i towarzysz spacerów :) uwielbia kroczyć przy Człowieku ...
wygląda jak wielka czarna owca .. nie mylić tego z charakterkiem ..
bo ten ma niezwykle przyjazny i iście łagodny.

Taki jestem misiek :

A kuku a teraz juz tak wygladam :)

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Edi100 napisał(a):
Pozwoli sobie robić porządeczek z "Fryzurką"?

Pierwsze kroki w tym celu juz zostały poczynione :evil_lol:;) ale taki wygolony odrobine wyglada troche łyso dlatego ma te zdjecia jak tylko przybył do schroniska :lol:

Posted

[quote name='Edi100']Nadajcie mu imię:loveu:
I może jakaś dobra dusza allegro zrobi? Cio:cool3:?

On ma imie PLATON :loveu:

i ma juz nawet nowy image ;)

Posted

Platon jest bossski :loveu:
Ale to myślę, że on ma raczej w sobie więcej z CTR :roll: niż z sznaucera olbrzyma??? Jest za wielki i za potężny na sznaucera, za długi ogon, kształt głowy, postawa. Stawiam na CTRa. Podeślę co CTRowych ciotek ;) na konsultację.

Posted

weszka napisał(a):
Platon jest bossski :loveu:
Ale to myślę, że on ma raczej w sobie więcej z CTR :roll: niż z sznaucera olbrzyma??? Jest za wielki i za potężny na sznaucera, za długi ogon, kształt głowy, postawa. Stawiam na CTRa. Podeślę co CTRowych ciotek ;) na konsultację.

ok to czekamy na wyniki konsultacji :lol:

Posted

a co to za skrót CTR, bo ja ciemna. Kocham wielkoludy!!!! Szkoda, że nie jestem milionerką z duużym domem na uboczu. Mam duży dom, ale wśród ludzi :diabloti: i już trzy psy!:razz: