Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam pewna,że to taka kobita przynajmniej w moim wieku,a tu proszę nastolatka:cool3:

nooooo, dzidzia-piernik:diabloti:, Bunia- alez mnie ubawiłaś. Mnie tez było miło Cię w końcu poznać "w realu".:lol:

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::loveu:-tak CUDO....ale straci klejnoty z takich rąk jak ręce Buni to sam zaszczyt :loveu:

Dobrze Ci Malutki u KarOli...ale wiem ,że Twój nowy domek też da Ci wszystko co należy się jamnikowi :multi:

Posted

tanitka napisał(a):
a czemu ten jeden pieseczek jest w kagańcu?
Kazik cudny!:loveu:

Tanitko, bo to lew w małym ciele.:evil_lol: Aniołek z czarną dupką. Ma "twarz" anioła, a w środku diabeł siedzi. Jak widzi sąsiada to pędzi z prędkością światła i gryzie po łydkach, :roll: ale w kagańcu chodzi tylko po "niebezpiecznej strefie" potem jej zdejmuję. Dodam jeszcze, że Tola jest wilekości kota. :lol:

A Kazimierz jest taki zabawny.:loveu: Chciałam mu zrobić zdjęcie jak się bawi piłeczką, ale komórką w ruchu nie da rady zrobić. Wszystko zamazane. Najlepszy jest jak razem z Gabi pakuje mi się na kolana, obaj nie bardzo się mieszczą, więc jedno musi trzymać grubą doopkę na plecach drugiego. :evil_lol:

Posted

[quote name='bunia']Kazio już po zabiegu.
Kar0la napisz ,czy dalej ma taka żałosną minkę:-(

Niestety nadal jest taki smutny. Patrzy na mnie tak jakbym to ja mu te jajka ucięła. :roll: Dodatkowo "abażur" mu przeszkadza, ale tak poza tym wszystko OK. Właśnie chce na rączki. :loveu:

Posted

Kaziulku Ślicznoto-jutro już będzie lepiej..nie bądź smutny-KarOla kocha-ja zresztą też....pewnie jeszcze narkoza działa. Mój Hektorek długo miał taką minkę zbolałego :shake:

Posted

Smutas leży pod kocykami i wzdycha. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
Widziałam dzisiaj u Buni pekińczyka zabranego z tego samego przytuliska co Kazik. Rany jakie to cudo. Do zacalowania. :loveu::loveu::loveu:

Posted

Witamy cioteczkę qarinę. :lol: Kazik podzielił los Tojfelka.

Celinko największym problemem będzie to, że z "abażurem" nie zmieści sie pod kołdrę. :roll: Nie będzie zadowolony. :shake:

Posted

Zobaczymy wieczorem jaki będzie pomysłowy.
Pamiętam jak Figa chciała wejść z kołnierzem pod łóżko. Nie przyjmowała do wiadomości, ze się nie zmieści. Pchała się tak długo, aż pogięła kołnierz i wlazła.

Posted

Teraz rozpoczął się kolejny etap w życiu Kazika.
Wymuszanie na smutną minkę:evil_lol:
No cóż przyznam,że dzisiaj też za serce mnie złapała;)
Kazik do łóżka z kołnierzem sie zmieścisz,pomarudź starym jeszcze trochę i sami cię tam ulokują:evil_lol:

Posted

my zawsze psy do lozka z kolnierzem bierzemy, w dzien jesli bylismy w domu lataly bez pod kontrola

a najlepiej przy jamniku, zeby nie skakal i sobie czegos nie naciagnal to materac na podloge i spimy kilka dni nizej, w koncu czego sie nie robi dla jamnika

Posted

Śmiejcie się ciotki, śmiejcie. :mad::mad: Buniu na szczęście nie wymiotował. Ufff.
Wczoraj chciałam poprasować, przyszykowalam wszystko, a Kaziczek patrzy na mnie tymi smutnymi oczętami, wzdycha i patrzy, patrzy i wzdycha. Sprzątnęłam prasowanie i wieczór spędziłam na dywanie głaskając rekonwalescenta. W nocy oczywiście spał w łóżku, ale nie pod kołdrą, bo kołnierz nie dał mu się ruszyć i piszczał, ale na kołdrze, przykryty kocykiem. Nie narzekał.
Dzisiaj jest nadal smutny, ale zjadł ładnie śniadanko. Było ładne sioo na spacerku.
Tylko on nie potrafi chodzić w kołnierzu. Usiadzie taka bida, trzęsie się i siedzi w miejscu, nie ruszy się na krok.
I jak go nie kochać?