Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

święta cudne, sylwester jeszcze wspanialszy, Kubuń buł bardzo grzeczy, wcale się nie boi wystrzałów, Kaspruń perwszy raz od 4-rech lat nie dostał proszka na uspokojenie Kubuś wpłynął na niego bardzo uspokajająco.Ogólnie jest bardzo dobrze, Kubuń już prawie wcale nie chodzi na smyczy, jest grzeczny i wraca kiedy sie go woła. To naprawdę wspaniały pies" bardzo nam przypomina Mentoska"- tęsknimy za nim w dalszym ciągu tak samo......

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

jak moglibyśmy zapomieć ? zdjęcia będą jak pożyczymy aparat, niestety naszej Karoli (moja córka) popsuł się telefon i nie mamy zdjęć.Ogólnie jest dobrze, Kuba tylko narzeka na dietę, niestety musieliśmy ograniczyć mu troszkę jedzenie, ponieważ przytył.Wczoraj w klinice ważyliśmy go, waży ,13,200. Kuba w sobotę nan się rozchorował, miał biegunę i silne wymioty, po południu poszliśmy do lekarza, dostał nospę, antybiotyk i kroplówkę, trochę się odwodnił.Dzisiaj na szczęście już jest lepiej, nie wymiotuje, ale jest już żywszy i weselszy, mamy nadzieję, że to nic poważnego.
pozdrawiamy wszystkich :-) buziaczki do chłopaków

Posted

na szczęście już jest dobrze, za to Kaspruś dostał zapalenia siusiaczka,jest na antybiotyku i co stwierdziła "ciocia kuj-kuj" napewno dobrze na niego wpłynie ( ma płukanie i masaż siusisczka ) dwa razy dziennie. nic dodać, nic ująć, same przyjemne rzeczy prze nami :-)

• 2 weeks later...
Posted

w porządeczku, i brzusiak i siusiak doszły do formy.Dzisiaj byliśmy na bardzo długim spacerku, chłopaki wychasały się za cały tydzień. Kuba jest naprawdę bardzo grzeczny, słucha się bardziej niż Kaspruś.Chodzi zupełnie bez smyczy , nie ma z nim najmniejszych problemów. Myślę, że już lada moment będą foteczki.:-)
pozdrawiamy wszystkich wiosennie:-))))))))))))))))))))))))

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Dostałam przepiękne foty Kubusia i Kacperka. Zobaczcie jak chłopaki wypoczywali, aż mi się łezka zakręciła. Żeby każdy psiak trafił do takiego cudownego domku.