ela bobis Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 święta cudne, sylwester jeszcze wspanialszy, Kubuń buł bardzo grzeczy, wcale się nie boi wystrzałów, Kaspruń perwszy raz od 4-rech lat nie dostał proszka na uspokojenie Kubuś wpłynął na niego bardzo uspokajająco.Ogólnie jest bardzo dobrze, Kubuń już prawie wcale nie chodzi na smyczy, jest grzeczny i wraca kiedy sie go woła. To naprawdę wspaniały pies" bardzo nam przypomina Mentoska"- tęsknimy za nim w dalszym ciągu tak samo...... Quote
Kar0la Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Kochany dzielny serdel. Fajnie, że Kacperek zaakceptowal Kubunia. Pozdrawiam serdecznie Quote
_Tosia_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 pewnie tak im dobrze, że zapomnieli o dogo... ;) Quote
ela bobis Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 jak moglibyśmy zapomieć ? zdjęcia będą jak pożyczymy aparat, niestety naszej Karoli (moja córka) popsuł się telefon i nie mamy zdjęć.Ogólnie jest dobrze, Kuba tylko narzeka na dietę, niestety musieliśmy ograniczyć mu troszkę jedzenie, ponieważ przytył.Wczoraj w klinice ważyliśmy go, waży ,13,200. Kuba w sobotę nan się rozchorował, miał biegunę i silne wymioty, po południu poszliśmy do lekarza, dostał nospę, antybiotyk i kroplówkę, trochę się odwodnił.Dzisiaj na szczęście już jest lepiej, nie wymiotuje, ale jest już żywszy i weselszy, mamy nadzieję, że to nic poważnego. pozdrawiamy wszystkich :-) buziaczki do chłopaków Quote
Kar0la Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Oby to nie było coś poważnego.:roll: Może łakomczuch zjadł coś na spacerze? Buziaczki dla obu rudzielców :loveu::loveu: i czekamy na foteczki. Quote
ela bobis Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 na szczęście już jest dobrze, za to Kaspruś dostał zapalenia siusiaczka,jest na antybiotyku i co stwierdziła "ciocia kuj-kuj" napewno dobrze na niego wpłynie ( ma płukanie i masaż siusisczka ) dwa razy dziennie. nic dodać, nic ująć, same przyjemne rzeczy prze nami :-) Quote
Celina12 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Mój Hekoś też miał zapalenie siusiaczka...miał płukanie i zastrzyki. Będzie szybko dobrze....zdrowiej Maluchu słodki. Pozdrawiam Quote
Kar0la Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Jak chłopaki przystojniaki? Siusiaczki i inne części ciała zdrowe? Quote
katarzyna kuczewska Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 po masażach siusiaczka napewno wszystko ok :) czekamy na wiesci:) Quote
ela bobis Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 w porządeczku, i brzusiak i siusiak doszły do formy.Dzisiaj byliśmy na bardzo długim spacerku, chłopaki wychasały się za cały tydzień. Kuba jest naprawdę bardzo grzeczny, słucha się bardziej niż Kaspruś.Chodzi zupełnie bez smyczy , nie ma z nim najmniejszych problemów. Myślę, że już lada moment będą foteczki.:-) pozdrawiamy wszystkich wiosennie:-)))))))))))))))))))))))) Quote
katarzyna kuczewska Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 to czekam na fotki i pozdrwiam serdecznie rowniez Quote
Kar0la Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Uffff. No to kamień z serca. Pozdrawiam i także czekam na foteczki. :lol::lol: Quote
ela bobis Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Serdeczne życzenia Wielkanocne dla Wszystkich :-) Pani Karolino, przesłaliśmy fotki na Pani mail, prosimy o wrzucenie na Dogo w wolnej chwili naszych przystojniaków. Quote
Kar0la Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Dostałam, fotki. Bardzo dziękuję. :loveu::loveu: Już wstawiam fotki przystojniaków. Pięknie razem wyglądają. Quote
JamniczaRodzina. Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Piękne foteczki :loveu:Widać jak dobrze im u Was. Quote
Celina12 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Aż serce rośnie patrząc na szczęśliwe jamniorki :multi: :loveu:. Trudno odróżnić , który to Który :evil_lol: Quote
_Tosia_ Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 piękne fotki i piękne serdelki!! dziękujemy!! Quote
Kar0la Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Dostałam przepiękne foty Kubusia i Kacperka. Zobaczcie jak chłopaki wypoczywali, aż mi się łezka zakręciła. Żeby każdy psiak trafił do takiego cudownego domku. Quote
Recommended Posts