Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kubuś parę dni temu miał wyjęte szwy i powtórzone badani krwi. Wyniki są dobre. Wszystko jest w porządku. :multi::multi::multi: Nawet zaczął powoli gardzić sucha karmą. Zdecydowanie woli gotowane jedzonko.
Z Kacperkiem dogadują się, jednak Kacperek uważa, że kolanka Pani są zdecydowanie zarezerwowane dla niego. Gdy Kacperek jest na rękach u Pani Kuba nie może się zbliżyć, ale co mądrala robi w takiej sytuacji? Idzie na kolanka do Pana. :evil_lol::evil_lol:

Ja też nie mogę doczekac się zdjęć.

Posted

[quote name='Celina12']Ciocia KArOla dumna ze swego Jamniorka, ja też bardzo sie cieszę:multi::loveu:

No :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Fajnie się czyta o takich happy endach:p

Posted

No dumna, dumna. :oops: Mój serdel kochany.

Podobno upodobał sobie gumowe piszczące udko i wszędzie z nim chodzi i pilnuje. Nawet do łóżka je zabiera. :-o:-o

Na zdjęcia trzeba poczekać, komputer dalej w naprawie.
Ciociu Saskia i co fasolka z kiełkiem czy bez? :cool3:

Posted

Celina12 napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:-Pięknoty Kochnane...pomyślałam sobie ,że brak Im Panienki do towarzystwa....:diabloti:..byłoby jak u mnie...hihihi..no prawie.

Wiesz Celinko,że też o tym pomyślałam ;)

Posted

Jak tu wejdą na dogo to padną:diabloti: ....ale by pasowała do nich ta czarnulka Julcia...a i w Łodzi chyba 5 jamników w schronisku:evil_lol:.

Buniu uratowałaś z KArOlą następnego jamniczka:loveu::loveu:

Posted

Celina12 napisał(a):
Tak ale Ty to robisz z sercem,z pasją..no i nie tylko. Widać w tym miłość, poświęcenie. :loveu::multi:

Popieram. :lol:
A ja nic takiego nie zrobiłam. Mogłam przytulać rudzielca i całować po rudym pycholu.:loveu:

Mam nadzieję, że Pani Ela już niedługo będzie mogła coś napisać na dogo.

Posted

Ja też ich nie rozróżniam:lol::lol::lol: Widzę tylko dwa szczęśliwe jamniory, które chyba mieszkały ze sobą od zawsze, tak fajnie się dogadują:p

Zdjęcia są boskie, aż chce się brać następnego jamniorka ze schronu, no nie KarOla? :evil_lol: