tanitka Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 no na reszcie mogą zajrzeć do moich ulubieńców!:razz: tez czekam na zdjecia Kubusia i Kacperka:lol: Quote
Kar0la Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Kubuś parę dni temu miał wyjęte szwy i powtórzone badani krwi. Wyniki są dobre. Wszystko jest w porządku. :multi::multi::multi: Nawet zaczął powoli gardzić sucha karmą. Zdecydowanie woli gotowane jedzonko. Z Kacperkiem dogadują się, jednak Kacperek uważa, że kolanka Pani są zdecydowanie zarezerwowane dla niego. Gdy Kacperek jest na rękach u Pani Kuba nie może się zbliżyć, ale co mądrala robi w takiej sytuacji? Idzie na kolanka do Pana. :evil_lol::evil_lol: Ja też nie mogę doczekac się zdjęć. Quote
JamniczaRodzina. Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 :multi::multi::multi:Jak super że Kubulek ma dobre wyniki.Kochany mądrala.:loveu: Quote
Celina12 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Ciocia KArOla dumna ze swego Jamniorka, ja też bardzo sie cieszę:multi::loveu: Quote
saskia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Celina12']Ciocia KArOla dumna ze swego Jamniorka, ja też bardzo sie cieszę:multi::loveu: No :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajnie się czyta o takich happy endach:p Quote
Kar0la Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 No dumna, dumna. :oops: Mój serdel kochany. Podobno upodobał sobie gumowe piszczące udko i wszędzie z nim chodzi i pilnuje. Nawet do łóżka je zabiera. :-o:-o Na zdjęcia trzeba poczekać, komputer dalej w naprawie. Ciociu Saskia i co fasolka z kiełkiem czy bez? :cool3: Quote
Kar0la Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Pani Ela rejestruje się na dogo. Będą zdjęcia i świeże wieści. Tylko, że na razie nie może jeszcze nic napisać. Trzeba chyba czekać na aktywację konta. Quote
Celina12 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Jak Cudnie-bardzo sie cieszę...zobaczymy dwie Śliczności :multi::multi:...Dwócg Przystojniaków :loveu: Quote
saskia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 O, bardzo fajnie:p To czekamy:lol: Ciociu KarOla:lol: kolejne USG mam za dwa tyg, pochwalę się po nim:evil_lol: Quote
Kar0la Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Czekamy, czekamy i na Panią Elę z rudymi przystojniakami :loveu::loveu: i na przystojniaka lub ślicznotkę cioci Saski. :loveu: Quote
Kar0la Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Kochane cioteczki nadchodza foteczki. :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Mój kochany serdel, ależ bym go wyściskała. :loveu::loveu::loveu: Quote
bunia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Super zdjęcia. Widać,że chłopaki się dogadują :lol: I ,to sławne ,ulubione udko;) Quote
Celina12 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Jacy Słodcy!!!!:loveu::loveu: Też bym wyściskała i wycałowała te cudne buźki :multi: Quote
Kar0la Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Fotosik mi wolno chodzi. Lecimy dalej. Moje ulubione zdjęcie. Quote
Celina12 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 :loveu::loveu::loveu:-Pięknoty Kochnane...pomyślałam sobie ,że brak Im Panienki do towarzystwa....:diabloti:..byłoby jak u mnie...hihihi..no prawie. Quote
Celina12 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Jakie fajne mają zabawki-jamniki widać uwielbiają pluszowe...:loveu: Bardzo są przystojni!!!! Quote
bunia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Celina12 napisał(a)::loveu::loveu::loveu:-Pięknoty Kochnane...pomyślałam sobie ,że brak Im Panienki do towarzystwa....:diabloti:..byłoby jak u mnie...hihihi..no prawie. Wiesz Celinko,że też o tym pomyślałam ;) Quote
Celina12 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Jak tu wejdą na dogo to padną:diabloti: ....ale by pasowała do nich ta czarnulka Julcia...a i w Łodzi chyba 5 jamników w schronisku:evil_lol:. Buniu uratowałaś z KArOlą następnego jamniczka:loveu::loveu: Quote
bunia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Buniu uratowałaś z KArOlą następnego jamniczka:loveu::loveu:[/quote] Wielki ukłon w stronę Kar0li. Ratowanie chorych maluchów,to mój zawód:oops: Quote
Celina12 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Tak ale Ty to robisz z sercem,z pasją..no i nie tylko. Widać w tym miłość, poświęcenie. :loveu::multi: Quote
Kar0la Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Celina12 napisał(a):Tak ale Ty to robisz z sercem,z pasją..no i nie tylko. Widać w tym miłość, poświęcenie. :loveu::multi: Popieram. :lol: A ja nic takiego nie zrobiłam. Mogłam przytulać rudzielca i całować po rudym pycholu.:loveu: Mam nadzieję, że Pani Ela już niedługo będzie mogła coś napisać na dogo. Quote
tanitka Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 ja ich nie odróżniam!!!!:placz::placz::placz: a to oczywiście oznacza, ze nasz Kubuś tak wypiękniał, wybłyszczył sie, ze jest nie do poznania!:loveu: Quote
saskia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ja też ich nie rozróżniam:lol::lol::lol: Widzę tylko dwa szczęśliwe jamniory, które chyba mieszkały ze sobą od zawsze, tak fajnie się dogadują:p Zdjęcia są boskie, aż chce się brać następnego jamniorka ze schronu, no nie KarOla? :evil_lol: Quote
Recommended Posts