Jump to content
Dogomania

Pierwsza zima od 97 roku,gdzie Mars ma cieplo,sucho i miekko...Balbinka [']

Recommended Posts

• Replies 883
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To takie... jakby ogłoszenie psa, które rozsyła się do znajomych z prośbą, żeby pomogli w poszukiwaniach domku (np. popytali znajomych, czy komuś pies przypadkiem nie jest potrzebny :cool3:) i przesyłali to ogłoszenie dalej.

Znajdują się domki :)

Posted

Wczoraj widzialam,jak Mars nawarczal na Dolara i co wiecej-odnioslo to skutek! Wiwat nasz dziadunio co sie dreczyc nie pozwala.
Wszystkie psy z tego wybiegu przychodza po jedzenie-tylko Mars ma gdzies zarcie i chce byc glaskany.

Posted

Ale ich dziś wymiziałam :multi: naprawdę długo i porządnie -Marsa i Dolara oba przytulasy Dolar wskakiwał i wtulał łepek w uda a Mars wciskał między łydki i na dwie ręce drapkałam miziałam głaskałam:loveu: nawet Balbina się załapała, Mars wyglądał na ucieszonego a Dolar chciał się bawić i wygłupiać:lol:

Posted

Dolar swoje przeszedł....
Ale dziś rozmawiałam z Millarca i mówiła mi że jak był w pawilonie to był bardzo niedobry, a tu poprawiło się i sama widzę że z tygodnia na tydzień jest dużo milszy dla współtowarzyszy (bo generalnie do ludzi jest OK)
no a poza tym to fajny piesek, dużo w nim życia i chęci do zabawy, chciałabym żeby miał normalne życie, a po jego adopcji reszta psiaków miałaby mniej stresu (chce tam dyktować swoje rządy, choć Dino się nie daje a i Mars też już nie za bardzo:multi: )