Jagoda1 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 To bardzo smutny wątek, Mars tak niewiele potrzebuje...:shake: Quote
Yona Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 No to może wspólnymi siałmi go ogłosimy troszkę?... Quote
vesna30 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ja jestem za ..... Na gratce jest http://ale.gratka.pl/ogloszenie/803415_dziadek_mars_weteran_porzucony.html :( http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/ogloszenie.phtml?id_ogl_prez=944356 Quote
brazowa1 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Yona napisał(a):O kurde vesna :-( Ty sama tutaj ze sobą konwersujesz... :-( Aż tak źle z nim?... nie,no nie jest gorzej,tylko ciagle jest fatalnie,a w tym wieku to prowadzi do jednego.Jest staruszkiem i mieszka w schronisku.Nie pisze duzo,bo nie chce sie powtarzac.Sam widok Marsa mi wystarcza. Quote
vesna30 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Jagoda* napisał(a):Seniorek ma allegro? Raczej Nie ma :-( Nie widzę....... Quote
vesna30 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 :(:( :( :( :( domek, domek,domek...... Quote
Yona Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 To może mu zrobimy... Muszę jeszcze takiemu jednemu zrobić i weteranowi potem... Quote
Aga - Czakra Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Nogi dziadka bola już od spacerowania... Jak dziadek ma takie zdjęcie co pod tekstem się pojawia i po kliknięciu wyskakuje wątek (baner,tak?) - to ja chętnie wezmę Czemu my mówimy na niego dziadek? Przecież on ma MARS na imię!!! Quote
vesna30 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Raczej banerka nie ma :( Bo to dziadziuś jest biedny i samotny.......... Quote
brazowa1 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Bo dziadek on juz .Szalenie miły do tego.Mysle,ze w domu moglby jeszcze sobie troche pozyc...kocha spacery,ale teraz,ze wzgledu na Dolara,nie wychodzi.Ma co prawda duzy wybieg,ale wiem,ze bez wyjsc jest podwojnie nieszczesliwy.Dolarowi zapowiedzialam,ze za jakiekolwiek warkniecie na Marsa (przy rozdawaniu nagrodek) dostanie w łeb i jakos chyba zrozumial. Quote
Aga - Czakra Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 No i co z tego, że stary? Tworząc zasady mojej bytności w schronisku - wymyśliłam sobie, że będe zajmować się psami starymi właśnie i chorymi. Oczywiście życie weryfikuje założenia i w praktyce różnie to z tym bywa. Bobek jest stary, Micio jest stary, MilkyWay chciaż oceniałam go na cztery lata ma czipa, które wstawiano jakieś 6-8 lat temu... Może i one nie znajdą już domów, ale trochę zainteresowania im się na pewno przyda. Teraz na oku mamy bardzo bardzo starego psiaka w typie owczarka niemieckiego, powłóczy nogami, jak się o siatke nie oprze to upadnie - dzisiaj z nim gadałam, a jutro posiedzę z nim w boksie. Itakiego małego kudłacza Pimpka pospolitego - on jest łagodny, więc od razupójdzie na spacerek. Mamy jeszcze dwa psiaki umieszczone na tyłach schroniska - po chorobach skórnych, żeby zwiedzających nie straszyły. Bananek stary jak węgiel ciągnie na smyczy bardziej niż MilkyWay, a biała sunia w typie paskudztwa deedee jest jeszcze starsza od węgla, nie widzi, nie słyszy, ale jak nas czuje to nie chowa się do budy ze wstydu, że łyse placki ma. Podobno tylko przed nami nie ucieka. I dziwią się nam w schronie, że te staruchy i brzydale bierzemy... przeciez tyle młodych jest...Jest i serce się kraje, ale ręce mam tylko dwie, jedno połamane serce a dzień nie jest z gumy.... czego serdecznie żałuję. Więc Marsik, co z tego że stary - żyje i należy mu się dom albo przynajmniej nasza uwaga Quote
brazowa1 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 marzy mi sie cud,jaki spotkal Nuke-Lizaka,z ktora poczatkowo byl Mars wystawiany.Ten sam staz schroniskowy,to samo zycie przez 11 lat,a teraz krakowianka:) Quote
Aga - Czakra Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 no iwidzisz, jednej babuinie sie udało to i starcowi może... nie mów mu tylko, że jest stary - bo w to uwierzy Quote
Yona Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Więcej optymizmu poproszę, bo to pomaga :modla: Quote
Aga - Czakra Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Brązowa - ty nie marz, tylko z idź z psem na spacer:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ja też wierzę, że Mars znajdzie dom... Quote
Recommended Posts