Jump to content
Dogomania

Pierwsza zima od 97 roku,gdzie Mars ma cieplo,sucho i miekko...Balbinka [']

Recommended Posts

• Replies 883
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yona napisał(a):
Lepsza pani to już mu się nie trafi.
Wydajcie jej Marsa :placz: Na pewno poradzi sobie z tym rozrywkowym młodzieńcem :loveu: (:mad:)

Yona, trudno wymagac od połtorarocznego psa,ktory nie jest zbratany z psami,ze zaakceptuje drugiego samca.:shake: To dla niego konkurencja.Nie tylko psom ma byc dobrze-ludziom tez musi byc dobrze z dwoma psami,a uprawiac izolacje w domu to ciezka sprawa.Za duze ryzyko,a konsekwencje moglyby byc tragiczne dla Marsa.

Ludzie przemili i wrazliwi.Poszlismy z Marsem poza schronisko,zostal wyglaskany.Omowilismy sprawe wprowadzania drugiego psa do domu i doszlismy do wniosku,ze najbezpieczniejsza opcja jest suczka.Dwie suczki zostaly przedstawione:Alaska i Kama-Grazynka (owczarkowata,duza,z guzem na łąpie,od 2001 roku w schronisku,lat 14,bardzo spragniona kontaktu z ludzmi i z zerowa szansa na adopcje).
Na pewno sie jeszcze do mnie odezwa,decyzja ma zapasc na dniach.

Dobrzy ludzie i z radoscia wydamy im suczke,ktora wybiora.

Posted

To niech wezmą państwo choć jedną suńkę... :placz:

A ja tam nie obawiam się dwóch psów w domu. Sama mam taki zestaw.
Drugi trafił do nas jak miał właśnie półtora roku i łatwo na początku nie było :mad:
Nie kochają się, nie bawią razem, wydaje się, że nawet się nie lubią, ale... gdy jakiś obcy pies zaatakuje któregoś z nich, to wtedy ten drugi jest pierwszy do pomocy :cool3:

Posted

Jestem :(
Ale nie mam wiele czasu , cholerna praca :( :(
Na gratce wznowie ogłoszenie . To nie może być pierwszy i ostatni chętny na dziadka !!!!!!!!!

W górę Marsiku

Posted

Kama jest cudowną spokojną i śliczną(mój typ:) ) suczką było by super gdyby ją albo Alaskę zabrali do domku...
Szkoda Marsa mojego ukochanego, ale ważne że którykolwiek piesek miałby domek...