Yona Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Lepsza pani to już mu się nie trafi. Wydajcie jej Marsa :placz: Na pewno poradzi sobie z tym rozrywkowym młodzieńcem :loveu: (:mad:) Quote
brazowa1 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Yona napisał(a):Lepsza pani to już mu się nie trafi. Wydajcie jej Marsa :placz: Na pewno poradzi sobie z tym rozrywkowym młodzieńcem :loveu: (:mad:) Yona, trudno wymagac od połtorarocznego psa,ktory nie jest zbratany z psami,ze zaakceptuje drugiego samca.:shake: To dla niego konkurencja.Nie tylko psom ma byc dobrze-ludziom tez musi byc dobrze z dwoma psami,a uprawiac izolacje w domu to ciezka sprawa.Za duze ryzyko,a konsekwencje moglyby byc tragiczne dla Marsa. Ludzie przemili i wrazliwi.Poszlismy z Marsem poza schronisko,zostal wyglaskany.Omowilismy sprawe wprowadzania drugiego psa do domu i doszlismy do wniosku,ze najbezpieczniejsza opcja jest suczka.Dwie suczki zostaly przedstawione:Alaska i Kama-Grazynka (owczarkowata,duza,z guzem na łąpie,od 2001 roku w schronisku,lat 14,bardzo spragniona kontaktu z ludzmi i z zerowa szansa na adopcje). Na pewno sie jeszcze do mnie odezwa,decyzja ma zapasc na dniach. Dobrzy ludzie i z radoscia wydamy im suczke,ktora wybiora. Quote
wredne_słonko Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Eh szkoda, że to nie Marsik, ale miło, że chcą adoptować innego psiego staruszka :) Quote
Yona Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 To niech wezmą państwo choć jedną suńkę... :placz: A ja tam nie obawiam się dwóch psów w domu. Sama mam taki zestaw. Drugi trafił do nas jak miał właśnie półtora roku i łatwo na początku nie było :mad: Nie kochają się, nie bawią razem, wydaje się, że nawet się nie lubią, ale... gdy jakiś obcy pies zaatakuje któregoś z nich, to wtedy ten drugi jest pierwszy do pomocy :cool3: Quote
brazowa1 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Załuje bardzo,ze to nie bedzie Mars,bo to byla pierwsza i pewnie ostatnia propozycja domu.Ale...tak bedzie lepiej.Niech jakas biedna suczka skorzysta z tego dobrego domu. Quote
Yona Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 No to szukamy dalej... vesna, Dobra Kobieto... Gdzie się podziałaś?... :cry: Jak tu byłaś, to cosik się działo... WRACAJ... Quote
vesna30 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Jestem :( Ale nie mam wiele czasu , cholerna praca :( :( Na gratce wznowie ogłoszenie . To nie może być pierwszy i ostatni chętny na dziadka !!!!!!!!! W górę Marsiku Quote
deedee77 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Kama jest cudowną spokojną i śliczną(mój typ:) ) suczką było by super gdyby ją albo Alaskę zabrali do domku... Szkoda Marsa mojego ukochanego, ale ważne że którykolwiek piesek miałby domek... Quote
brazowa1 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 tak,to prawda... Kama-Grazynka nie ma nawet swojego watku,ona ze schroniska juz nie wyjdzie :shake:,chyba,ze stanie sie cud. Quote
deedee77 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Może zaczekamy te parę dni i jak Kamie by się nie udało to założymy jej własny wątek co??? Quote
brazowa1 Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 deedee77 napisał(a):Może zaczekamy te parę dni i jak Kamie by się nie udało to założymy jej własny wątek co??? chyba czas zalozyc watek.... Quote
Yona Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Czyli pani nie zdecydowała się na żadną z suniek... :-( No to czekamy na wątek... Quote
vesna30 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 cholerka :( ......... dziadki samotne :( :( Quote
deedee77 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ja chcę, ale nie mogę.... Dziadziuś Mars wygłaskany, ma mały kaszelek..., ale dostał coś i przejdzie mu zaraz Quote
vesna30 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 W górę Marsik Domek pilnie potrzebny :( Quote
Gajesia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 To i ja podniosę, może dzisiaj ktoś tu zajrzy...? Quote
Recommended Posts