Yona Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Hmmm... No to znaczy, że jednak Marsik ma pecha, bo go uśpić nie chcą?... :-( Quote
brazowa1 Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 no,tak troche głupio wrecz to brzmi,prawda... Mars,balbina i Dolar były dzis na spacerze,teraz staram sie je zabierac jak najcześciej,jest ciepło,ładnie a moze to jego ostatnie spacery.Potem czesanie,witaminki na stawy (dziekujemy Fona :) i cale towarzystwo bylo usatysfakcjonowane. Quote
brazowa1 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Gajesia napisał(a):Pani się nie odezwała czy wybrała innego psa? na razie nie mialam kontaktu,ale mysle,ze wezmie jakas biede.Bardzo bym chciała. A Mars czuje sie chyba dobrze,nawet podskakuje,na ile to mozliwe w jego wieku.Teraz dostaje tez witaminy na stawy (dziekuje Fona!),nie wiem,czy mu pomoga,ale na pewno bardzo lubi je dostawac. Quote
a-markofix Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 ależ ona ma sierść, no jestem pod wrażeniem... Podobno ma dużo latek, ale wcale tego po nim nie widać. Pieszczoch spragniony kontaktu z człowiekiem, "tak chciaż do nogi się przytulić" i już jest szczęśliwy... Quote
Gajesia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 To fakt, tak niewiele do szczęścia jest mu potrzebne.Czy Mars doczeka się swojego domu i pana, do którego bęzie mógła się przytulić...? Quote
ponka1 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Marsik, zapomnieli o tobie? zbierz wszystkie siły i biegnij na górę. Quote
Gajesia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 brazowa1 czy ktoś z ogłoszzeń wogóle pyta o Marsa? Quote
olenka_f Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 pewnie nikt ale to wszystko posr....:placz::placz: Quote
brazowa1 Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Podziwiam wole zycia Marsa.Wydawalo sie,ze nie dozyje lata,a tu prosze-wraz ze słoncem nowe siły. Niezmiennie mnie wzrusza przyjazn Balbiny i Marsa.Sa nierozłaczni,no i to wspolne dzielenie budy,mimo,ze tyle stoi do wyboru.Serce sie ściska,gdy sie na nie patrzy.Balbina bardzo przezyje odejscie Marsa. Quote
Gajesia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='brazowa1']Podziwiam wole zycia Marsa.Wydawalo sie,ze nie dozyje lata,a tu prosze-wraz ze słoncem nowe siły.[/quote] Widocznie Marsik wierzy, ze ma jeszcze po co żyć i że coś dobrego go jeszcze spotka :) Quote
brazowa1 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 cały boks Marsa wyczesany,jeszcze tylko jego samego trzeba poprawic,a potem-do kapieli! Quote
Gajesia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 brazowa1 - jak Mars, wykąpany? Będą nowe zdjęcia? Quote
Jagoda1 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 brazowa1 napisał(a):Podziwiam wole zycia Marsa.Wydawalo sie,ze nie dozyje lata,a tu prosze-wraz ze słoncem nowe siły. Niezmiennie mnie wzrusza przyjazn Balbiny i Marsa.Sa nierozłaczni,no i to wspolne dzielenie budy,mimo,ze tyle stoi do wyboru.Serce sie ściska,gdy sie na nie patrzy.Balbina bardzo przezyje odejscie Marsa. Psie przyjaźnie są wzruszające, szczególnie te, w schroniskach... Quote
Recommended Posts