Jump to content
Dogomania

Pierwsza zima od 97 roku,gdzie Mars ma cieplo,sucho i miekko...Balbinka [']

Recommended Posts

Posted

Pani odpowiedziała. Napisała, że zadzwoni do Wioli. W sprawie suńki, którą też jest zainteresowana, już dzwoniła. Jak widać, nie zrezygnowała.

• Replies 883
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie pisalam Wam,ale w niedziele bałysmy sie o Marsa,byl bardzo słaby.
Dzis wszystko wrocilo do normy,dosteje tylko dodatkowe leki.Niestety mysle,ze te chwilowe okresy slabości beda mu sie zdarzały coraz czesciej.

Posted

brazowa1 napisał(a):
dzwonila.Ale-ja po prostu uwazam,ze matka czworga dzieci,z malutkim 3miesiecznym dzieckiem,nie powinna byc obarczana opieka nad starym psem,ktory praktycznie odchodzi.

to fakt :( ale może jeżeli jest świadoma jaki to obowiązek, pisala przecież, że przez ich dom przewinęło się już wiele psów...trzymam mimo wszystko kciuki, żeby Marsowi się udało i żeby nie musiał odchodzić w schronisku

Posted

Gajesiu,ale jezeli z powodu narodzin dziecka,ktos sie pozbywa dwoch psow,to rokuje na to,ze przy nastepnej ciazy,bedzie podobnie :shake: czworka malych dzieci i stary Mars...nie.

Posted

no niby szuka,chociaz ja mysle,ze on juz w schronisku skonczy.Dobrze,ze ciepło teraz, wiosna,czasem wychodzi na trawe,przynajmniej mam poczucie,ze dozyl wiosny i ostatnie tygodnie beda miłe i ładne.