Jump to content
Dogomania

Pierwsza zima od 97 roku,gdzie Mars ma cieplo,sucho i miekko...Balbinka [']

Recommended Posts

• Replies 883
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no dzis Balbinka juz prawie calkiem dobrze, na spacerku chciala łylkać jakies smieci,
a pozniej malo mnie nie przewrocila za puszeczka ogolnie bardzo dobrze sie czuje tylko sil musi nabrac i juz OK:)

Posted

Karolinka na wybiegu cala szczesliwa,bo ma swoja nore,kolega Dolar rozrabia,jak zwykle,Mars lnieje na potege,a niedlugo miejmy nadzieje,wroci Balbina na swoj wybieg...Mars sie ucieszy.

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj przyszła od pewnej allegrowiczki propozycja pomocy finansowej dla Marsa. No i co tutaj robić, jak domek potrzebny?... Zaproszę może panią na wątek...

Posted

Ech...
Pani, która zaprosiłam, chyba nie zajrzy... Napisała, że jest "za miękka", żeby tutaj zaglądać :shake:
Wkleję kawałek maila:

"...Powiedz jak mogę pomóc. Co mogę zrobić. Dodatkowo oferuje mogę przygotowac jakieś materiały wydrukowac ulotki które roześlecie do ludzi. Co mam zrobić. Więcej dokonam siedząć przy biurku i angażując ludzi z racji swojej pracy niż płacząc na miejscu i czuć potworny wstyd ze jestem człowiekiem. Co mogę zrobić. Proszę o zadania. Dziękuję ci za odzew. I tak daj konto to swoją drogą. Ale to tylko doczesna pomoc. Może uda wam się wymyś.lić akcje w której mogę pomóc przez kontakty mozliwoś..."

No to poproszę o numer konta, na które pani mogłaby przesłać pieniążki...

Posted

brazowa1 napisał(a):
Yona napisze Ci za godzinke PM :)

Szkoda,ze nie moze go wziac...cholera,cholera,cholera.

Wiadomo...
Jak trafi się ktoś odpowiedni, to jest już zapsiony :shake:
Pani ma już 3 psy. Same sieroty...

Posted

Gabryjella napisał(a):
Wiewiórce to się dzisiaj troszkę wątki pomieszały :evil_lol:

bo tam maja za ciepłe wieczory.

dzis widziałam ,jak Balbina pyskuje Marsowi,ale jak! bo wzial z ziemi groszka,ktorego ona tez chciała,biedak Mars,on nawet nie widział,ze ona za groszkiem węszy.Balbina pluła na niego,a Mars..zero reakcji.Nawet mu sie CSowac za bardzo nie chciało.Ot rzucila sie baba,przerzekac trzeba.

Balbina ozyła na całego:)