deedee77 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 usg wykazalo kamienie w woreczku - rzadkość u psów ale to nie to chyba zatrucie pokarmowe ale to tez nie pewne Quote
deedee77 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 no dzis Balbinka juz prawie calkiem dobrze, na spacerku chciala łylkać jakies smieci, a pozniej malo mnie nie przewrocila za puszeczka ogolnie bardzo dobrze sie czuje tylko sil musi nabrac i juz OK:) Quote
brazowa1 Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Karolinka na wybiegu cala szczesliwa,bo ma swoja nore,kolega Dolar rozrabia,jak zwykle,Mars lnieje na potege,a niedlugo miejmy nadzieje,wroci Balbina na swoj wybieg...Mars sie ucieszy. Quote
Gajesia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 ufff, to dobrze... Jeszcze tylko domki by się przydały dla całego towarzystwa :) Quote
brazowa1 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Chlopak zyje,nadal grubasek,lnieje tylko,a nie lubi juz czesania.Apetyt dopisuje,towarzystwo w boksie zgrane. Quote
Jagoda1 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 brazowa1 napisał(a):Chlopak zyje,nadal grubasek,lnieje tylko,a nie lubi juz czesania.Apetyt dopisuje,towarzystwo w boksie zgrane. Tylko domu wciąż brak...:shake: Quote
brazowa1 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Balbinka taka zywa...az szkoda,ze nie dla domu ozdrowiała,tylko dla schroniska :-( Quote
Jagoda1 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Szuka ciepła, wyrozumiałości - czy to tak dużo? Quote
brazowa1 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Apetyt ma...jakos tam chodzi...zadziwia mnie ten pies.W ogole psy z tego wybiegu. Quote
Yona Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Dzisiaj przyszła od pewnej allegrowiczki propozycja pomocy finansowej dla Marsa. No i co tutaj robić, jak domek potrzebny?... Zaproszę może panią na wątek... Quote
brazowa1 Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 ZAPROSIC! :) bardzo zaprosic:) niechby jakies witaminki,jakies jedzonko lepsze...to mu pomoze (i Balbince....) Quote
Yona Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ech... Pani, która zaprosiłam, chyba nie zajrzy... Napisała, że jest "za miękka", żeby tutaj zaglądać :shake: Wkleję kawałek maila: "...Powiedz jak mogę pomóc. Co mogę zrobić. Dodatkowo oferuje mogę przygotowac jakieś materiały wydrukowac ulotki które roześlecie do ludzi. Co mam zrobić. Więcej dokonam siedząć przy biurku i angażując ludzi z racji swojej pracy niż płacząc na miejscu i czuć potworny wstyd ze jestem człowiekiem. Co mogę zrobić. Proszę o zadania. Dziękuję ci za odzew. I tak daj konto to swoją drogą. Ale to tylko doczesna pomoc. Może uda wam się wymyś.lić akcje w której mogę pomóc przez kontakty mozliwoś..." No to poproszę o numer konta, na które pani mogłaby przesłać pieniążki... Quote
brazowa1 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Yona napisze Ci za godzinke PM :) Szkoda,ze nie moze go wziac...cholera,cholera,cholera. Quote
Yona Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 brazowa1 napisał(a):Yona napisze Ci za godzinke PM :) Szkoda,ze nie moze go wziac...cholera,cholera,cholera. Wiadomo... Jak trafi się ktoś odpowiedni, to jest już zapsiony :shake: Pani ma już 3 psy. Same sieroty... Quote
wiewiora1 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Podnosze Hopa W Ten Przepiekny Cieply Wieczor!!!! Quote
ponka1 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Hop biegnie odwiedzić Marsa :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Gabryjella napisał(a):Wiewiórce to się dzisiaj troszkę wątki pomieszały :evil_lol: bo tam maja za ciepłe wieczory. dzis widziałam ,jak Balbina pyskuje Marsowi,ale jak! bo wzial z ziemi groszka,ktorego ona tez chciała,biedak Mars,on nawet nie widział,ze ona za groszkiem węszy.Balbina pluła na niego,a Mars..zero reakcji.Nawet mu sie CSowac za bardzo nie chciało.Ot rzucila sie baba,przerzekac trzeba. Balbina ozyła na całego:) Quote
brazowa1 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 najnowsze,jesienne foty Marsa tu z Dolarem,tez stary pies,ale jednak o te 5 lat mlodszy-wulkan energii,fajny piecho:) na budzie Karolina, no stary jest... Quote
wiewiora1 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 podnosze cieplym pieknym porankiem,,,,,,na trzezwo!!!:razz: Quote
Recommended Posts