Wilejkaros Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Kanzaj, w jakie dni możesz ją zawieźć do Siedlec? Wydaje mi się, że oferowałeś transport, ale może bredzę z powodu późnej pory. Quote
Kanzaj Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Wilejkaros napisał(a):Kanzaj, w jakie dni możesz ją zawieźć do Siedlec? Wydaje mi się, że oferowałeś transport, ale może bredzę z powodu późnej pory. Nie oferowałam transportu, tylko pytałam co i jak można dla Kromki zrobić. Sama nie dam rady..., ale jakby ktoś pomógł... to w dwie osoby jakoś byśmy poradzili... Quote
Wilejkaros Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Faktycznie, przepraszam. Przeszukałam wątek i o pomocy w transp;orcie wspominał/a quasimodo. Quasimodo możesz pomóc w trasnporcie? Jeśli tak, to kiedy? Może spróbujemy dograć przyjazd Kromki? Quote
quasimodo Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Oj, zajęć teraz bez liku, ale babuleńki zostawić w potrzebie nie można... A kiedy by ja trzeba zawieźć do tych Siedlec? Teraz to chyba łatwiej by było w tygodniu, ale przydałoby, żeby ktoś pomógł, tylko czy ktoś czas znajdzie w tygodniu w ciągu dnia? Quote
Kanzaj Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Kromeczko-czemu nikt do Ciebie nie zagląda??? Quote
Fela Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Poproszę o kontakt z domem tymczasowym (jakiś numer telefonu czy coś). Właściciel schroniska sam zaoferował się, że zawiezie Kromkę do Siedlec. Quote
esperanza Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Kontakt do dt wSiedlcach przesyłam na pw. Quote
Kanzaj Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Fela napisał(a):Poproszę o kontakt z domem tymczasowym (jakiś numer telefonu czy coś). Właściciel schroniska sam zaoferował się, że zawiezie Kromkę do Siedlec. Wspaniała wiadomość! Quote
quasimodo Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Chyba konieczność przeprowadzenia badań i pobytu suni w klinice była tu podstawowym problemem, a nie transport... Quote
quasimodo Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Coś nie ma babulinka szczęścia :shake: Quote
Wilejkaros Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ciotka Fela ma się skontaktować z DT w Siedlcach w celu ustalenia terminu przyjazdu Kromki i badań. Na pewno po rozmowie opisze nam wszystko. Bądźmy dobrej myśli ;) Quote
Kanzaj Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Wilejkaros napisał(a):Ciotka Fela ma się skontaktować z DT w Siedlcach w celu ustalenia terminu przyjazdu Kromki i badań. Na pewno po rozmowie opisze nam wszystko. Bądźmy dobrej myśli ;) W takim razie czekamy na wieści! Oby tak Kromeczka na święta do domku pojechała:thumbs::modla::kciuki:. Quote
quasimodo Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Naprawdę nie potrafimy już zrozumieć na czym polega istota problemu Kromki? Czy chodzi o załatwienie jej badań (w Warszawie lub Siedlacach) i pobytu w klinice? Czy o transport? A jeżeli o transport, to czy z Ostrowi do W-wy, czy do Siedlec? Czy z W-wy do Siedlec? My półtora miesiąca temu zadeklarowaliśmy pomoc w transporcie... Może jednak w końcu uda się jej pomóc??? Quote
Kanzaj Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 quasimodo napisał(a):Naprawdę nie potrafimy już zrozumieć na czym polega istota problemu Kromki? Czy chodzi o załatwienie jej badań (w Warszawie lub Siedlacach) i pobytu w klinice? Czy o transport? A jeżeli o transport, to czy z Ostrowi do W-wy, czy do Siedlec? Czy z W-wy do Siedlec? My półtora miesiąca temu zadeklarowaliśmy pomoc w transporcie... Może jednak w końcu uda się jej pomóc??? No właśnie, bo zima coraz zimniejsza, a malutka tam marznie... Quote
quasimodo Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Mijają kolejne dni... Mróz coraz większy... A malutka babina pewnie wciąż czeka i trzęsie się z zimna w schronie... A pomoc nie nadchodzi... Quote
Kanzaj Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Do góry malutka! Czy ktoś wie czy kierownik zawiózł Ją do DT??? Quote
Wilejkaros Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Ciocia Fela, kontaktowałaś się może z DT? Czy jest szansa, że siedlecki DT przebada Kromkę na miejscu bez ściagania jej specjalnie do W-wy? Quote
quasimodo Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Czy ktoś byłby tak miły i wytłumaczył, jak można pomóc tej sunieczce? Mijają tygodnie i wciąż nic nie udaje sie zrobić, a starutka sunia marznie, choć mogłaby od dawna byc w DT... :shake: Quote
Recommended Posts