Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Kanzaj, w jakie dni możesz ją zawieźć do Siedlec? Wydaje mi się, że oferowałeś transport, ale może bredzę z powodu późnej pory.

Nie oferowałam transportu, tylko pytałam co i jak można dla Kromki zrobić. Sama nie dam rady..., ale jakby ktoś pomógł... to w dwie osoby jakoś byśmy poradzili...

Posted

Faktycznie, przepraszam. Przeszukałam wątek i o pomocy w transp;orcie wspominał/a quasimodo. Quasimodo możesz pomóc w trasnporcie? Jeśli tak, to kiedy? Może spróbujemy dograć przyjazd Kromki?

Posted

Oj, zajęć teraz bez liku, ale babuleńki zostawić w potrzebie nie można...
A kiedy by ja trzeba zawieźć do tych Siedlec?
Teraz to chyba łatwiej by było w tygodniu, ale przydałoby, żeby ktoś pomógł, tylko czy ktoś czas znajdzie w tygodniu w ciągu dnia?

Posted

Poproszę o kontakt z domem tymczasowym (jakiś numer telefonu czy coś). Właściciel schroniska sam zaoferował się, że zawiezie Kromkę do Siedlec.

Posted

Fela napisał(a):
Poproszę o kontakt z domem tymczasowym (jakiś numer telefonu czy coś). Właściciel schroniska sam zaoferował się, że zawiezie Kromkę do Siedlec.

Wspaniała wiadomość!

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Ciotka Fela ma się skontaktować z DT w Siedlcach w celu ustalenia terminu przyjazdu Kromki i badań. Na pewno po rozmowie opisze nam wszystko. Bądźmy dobrej myśli ;)

W takim razie czekamy na wieści! Oby tak Kromeczka na święta do domku pojechała:thumbs::modla::kciuki:.

Posted

Naprawdę nie potrafimy już zrozumieć na czym polega istota problemu Kromki?
Czy chodzi o załatwienie jej badań (w Warszawie lub Siedlacach) i pobytu w klinice? Czy o transport? A jeżeli o transport, to czy z Ostrowi do W-wy, czy do Siedlec? Czy z W-wy do Siedlec?
My półtora miesiąca temu zadeklarowaliśmy pomoc w transporcie...
Może jednak w końcu uda się jej pomóc???

Posted

quasimodo napisał(a):
Naprawdę nie potrafimy już zrozumieć na czym polega istota problemu Kromki?
Czy chodzi o załatwienie jej badań (w Warszawie lub Siedlacach) i pobytu w klinice? Czy o transport? A jeżeli o transport, to czy z Ostrowi do W-wy, czy do Siedlec? Czy z W-wy do Siedlec?
My półtora miesiąca temu zadeklarowaliśmy pomoc w transporcie...
Może jednak w końcu uda się jej pomóc???

No właśnie, bo zima coraz zimniejsza, a malutka tam marznie...

Posted

Czy ktoś byłby tak miły i wytłumaczył, jak można pomóc tej sunieczce?
Mijają tygodnie i wciąż nic nie udaje sie zrobić, a starutka sunia marznie, choć mogłaby od dawna byc w DT... :shake: