Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miała być tylko na czas badań. Jeśli jest zdrowa, to nie mogłaby siedzieć przez tydzień w klatce i czekać na zabieg...

Nie wiem, czy w ogóle dojdzie do zabiegu, bo zdania są podzielone...
Co wet to inna opinia...

Posted

Czyli jesli się Kromka odnajdzie, to może przyjechać w sobotę do kliniki?
Na badania i sterylizację lub jeśli nie będzie decyzji o sterylizacji to można ją po badanich zawieźć do Siedlec?

Posted

quasimodo napisał(a):
Czyli jesli się Kromka odnajdzie, to może przyjechać w sobotę do kliniki?
Na badania i sterylizację lub jeśli nie będzie decyzji o sterylizacji to można ją po badanich zawieźć do Siedlec?

Jeśli nic u niej nie stwierdzą do leczenia to jak najbardziej ;)

Posted

Teoretycznie tak, a praktycznie - lecznica w sobotę jest czynna do 16-tej...
Ale, gdy już będą znane szczegóły, kiedy dokładnie Kromka przyjedzie to będziemy kombinować. Nie zostawimy jej samej sobie.

Posted

Miałam wziąć Kromkę to wezmę Fifkę - mam ją odebrać dzisiaj z Tatarka ? Ona jest na Tatarku tak ?
Halo wstał już ktoś ?????
Biorę rudą dłgowłosą jamnikowatą Fifkę na tymczas !

Posted

beam6 napisał(a):
Miałam wziąć Kromkę to wezmę Fifkę - mam ją odebrać dzisiaj z Tatarka ? Ona jest na Tatarku tak ?
Halo wstał już ktoś ?????
Biorę rudą dłgowłosą jamnikowatą Fifkę na tymczas !

Na Tatarku jest Kelly, a Fifka jest na Siemiatyckiej :)

Posted

quasimodo napisał(a):
Oj Kromciu...
A kto ciebie teraz weźmie?
I czy ty w ogóle żyjesz?:-(

Z tego co wiem , to nie było żadnych zgonów tak więc Babcia się wczoraj dobrze ukryła :mad: żeby do nas nie przyjechać ...

No tak , jeśli Babcia się odnajdzie a tymczas dla niej w Wawie będzie zajety , to ... znowu nic z tego :-(

Posted

Owieczka napisał(a):

No tak , jeśli Babcia się odnajdzie a tymczas dla niej w Wawie będzie zajety , to ... znowu nic z tego :-(

Własnie tego się bardzo baliśmy....
Czyli co, przypadek zadecydował o tym, że biedna babulinka została jednak na lodzie???

Posted

quasimodo napisał(a):
Własnie tego się bardzo baliśmy....
Czyli co, przypadek zadecydował o tym, że biedna babulinka została jednak na lodzie???

Kromeczce nalezy sie pomoc w pierwszej kolejnosci:razz: Ona juz nie ma tyle czasu co mlode psiaki...

Posted

Słuchajcie, jest jeszcze taka opcja ( rozmawialam wstepnie z Felą ) żeby Fifke przetransportować na Tatarka na sterylkę a Babcię kromke przywiezie Agnieszka ( bo jedzie oglądac psiaki do schroniska) Wtedy mamy wstępnie czas do końca tygodnia z Fifką a w tym czasie u cioci Beam6 byłaby Kromcia ;)

Co Wy na to ??

Posted

Owieczka napisał(a):
Słuchajcie, jest jeszcze taka opcja ( rozmawialam wstepnie z Felą ) żeby Fifke przetransportować na Tatarka na sterylkę a Babcię kromke przywiezie Agnieszka ( bo jedzie oglądac psiaki do schroniska) Wtedy mamy wstępnie czas do końca tygodnia z Fifką a w tym czasie u cioci Beam6 byłaby Kromcia ;)

Co Wy na to ??

No super by było!!!
Babcia jest przecież staruszką i ona ma naprawdę mało czasu i sił!!!
Bardzo dziękujemy!!!

Posted

Hej Cioteczki - ja nie miałam być docelowym tymczasem dla Kromeczki ;).
Kromeczka ma jechać do Siedlec o ile mnie pamięć nie myli. U mnie miała tylko poczekać przez parę dni na sterylkę po szczepieniu .

Fifka to zupełnie nie planowany tymczas u mnie :evil_lol:. Docelowy tymczas :diabloti:

Teraz mam problem: wyjeżdżam 29 i wracam 2. Jadę z Lolkiem. TZ zostaje i jeszcze nie wie o Fifce :shake:. Nie zostanie sam bo .......... bo nie będzie chciał. Planowałam w tym czasie umówić Fifce sterylkę. I co teraz mam zrobić ? Radźcie.

Posted

Na wątku przewinęła się watpliwość czy w ogóle robic Kromce sterylkę. Mamy wiedzę juzna ten temat ? Bo wtedy Kromeczka mogłaby pojechac po przebadaniu od razu do Siedlec - be konieczności tymczasowania w Warszawie.

Posted

Przede wszystkim trzeba ustalić, czy ona w ogóle jest w schronisku.
Jeśli tak, przyjedzie do W-wy, będzie przebadana i wtedy podejmiemy decyzje o ewentualnej sterylizacji. Najważniejsze jest : określenie stanu zdrowia i zaszczepienie, jeśli Kromka nie była szczepiona.