quasimodo Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ale gdyby już dziś przyjechała to miała pomieszkać te kilka dni w klinice, prawda? To jednak coś się zmieniło troszkę? Quote
Magdarynka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Miała być tylko na czas badań. Jeśli jest zdrowa, to nie mogłaby siedzieć przez tydzień w klatce i czekać na zabieg... Nie wiem, czy w ogóle dojdzie do zabiegu, bo zdania są podzielone... Co wet to inna opinia... Quote
quasimodo Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Czyli jesli się Kromka odnajdzie, to może przyjechać w sobotę do kliniki? Na badania i sterylizację lub jeśli nie będzie decyzji o sterylizacji to można ją po badanich zawieźć do Siedlec? Quote
Owieczka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 quasimodo napisał(a):Czyli jesli się Kromka odnajdzie, to może przyjechać w sobotę do kliniki? Na badania i sterylizację lub jeśli nie będzie decyzji o sterylizacji to można ją po badanich zawieźć do Siedlec? Jeśli nic u niej nie stwierdzą do leczenia to jak najbardziej ;) Quote
Magdarynka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Teoretycznie tak, a praktycznie - lecznica w sobotę jest czynna do 16-tej... Ale, gdy już będą znane szczegóły, kiedy dokładnie Kromka przyjedzie to będziemy kombinować. Nie zostawimy jej samej sobie. Quote
beam6 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Miałam wziąć Kromkę to wezmę Fifkę - mam ją odebrać dzisiaj z Tatarka ? Ona jest na Tatarku tak ? Halo wstał już ktoś ????? Biorę rudą dłgowłosą jamnikowatą Fifkę na tymczas ! Quote
beam6 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Magdarynka napisał(a):, ale spokojnie... mam wrażenie, że suczka nie zostanie na lodzie... :razz: Czarownica:loveu: jak nic :evil_lol: ! Quote
Magdarynka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 beam6 napisał(a):Miałam wziąć Kromkę to wezmę Fifkę - mam ją odebrać dzisiaj z Tatarka ? Ona jest na Tatarku tak ? Halo wstał już ktoś ????? Biorę rudą dłgowłosą jamnikowatą Fifkę na tymczas ! Na Tatarku jest Kelly, a Fifka jest na Siemiatyckiej :) Quote
beam6 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Slowo się rzekło - pojadę na Siemiatycką :razz: Quote
quasimodo Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Oj Kromciu... A kto ciebie teraz weźmie? I czy ty w ogóle żyjesz?:-( Quote
Owieczka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 beam6 napisał(a):Slowo się rzekło - pojadę na Siemiatycką :razz: Beatko wielbie ciebie pod niebiosa :Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Owieczka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 quasimodo napisał(a):Oj Kromciu... A kto ciebie teraz weźmie? I czy ty w ogóle żyjesz?:-( Z tego co wiem , to nie było żadnych zgonów tak więc Babcia się wczoraj dobrze ukryła :mad: żeby do nas nie przyjechać ... No tak , jeśli Babcia się odnajdzie a tymczas dla niej w Wawie będzie zajety , to ... znowu nic z tego :-( Quote
esperanza Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Beam6 o której będziesz jechała? Po pracy? Mogłabym pojechać z Tobą z Centrum. Konspiracyjnie na wątku muszę załatwić sprawę naszego spotkania, bo mam "uszy" w pokoju. Quote
quasimodo Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Owieczka napisał(a): No tak , jeśli Babcia się odnajdzie a tymczas dla niej w Wawie będzie zajety , to ... znowu nic z tego :-( Własnie tego się bardzo baliśmy.... Czyli co, przypadek zadecydował o tym, że biedna babulinka została jednak na lodzie??? Quote
ronja Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 w razie czego mogę zawieżć fifkę na Gocław (jakby kto inny nie mógł) Quote
Igusia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 quasimodo napisał(a):Własnie tego się bardzo baliśmy.... Czyli co, przypadek zadecydował o tym, że biedna babulinka została jednak na lodzie??? Kromeczce nalezy sie pomoc w pierwszej kolejnosci:razz: Ona juz nie ma tyle czasu co mlode psiaki... Quote
Owieczka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Słuchajcie, jest jeszcze taka opcja ( rozmawialam wstepnie z Felą ) żeby Fifke przetransportować na Tatarka na sterylkę a Babcię kromke przywiezie Agnieszka ( bo jedzie oglądac psiaki do schroniska) Wtedy mamy wstępnie czas do końca tygodnia z Fifką a w tym czasie u cioci Beam6 byłaby Kromcia ;) Co Wy na to ?? Quote
quasimodo Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Owieczka napisał(a):Słuchajcie, jest jeszcze taka opcja ( rozmawialam wstepnie z Felą ) żeby Fifke przetransportować na Tatarka na sterylkę a Babcię kromke przywiezie Agnieszka ( bo jedzie oglądac psiaki do schroniska) Wtedy mamy wstępnie czas do końca tygodnia z Fifką a w tym czasie u cioci Beam6 byłaby Kromcia ;) Co Wy na to ?? No super by było!!! Babcia jest przecież staruszką i ona ma naprawdę mało czasu i sił!!! Bardzo dziękujemy!!! Quote
Igusia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 To teraz ciocia Beam musi zadecydowac... Quote
esperanza Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Mnie jest wszystko jedno. 24 psy, które teraz mamy do wydania to ogromna ilość. Quote
quasimodo Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Igusia napisał(a):To teraz ciocia Beam musi zadecydowac... Noooo... Ale chyba gdyby Kromcia poszła na tymczas a Fifka na zabieg, to byłoby dobre dla obu... Quote
beam6 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Hej Cioteczki - ja nie miałam być docelowym tymczasem dla Kromeczki ;). Kromeczka ma jechać do Siedlec o ile mnie pamięć nie myli. U mnie miała tylko poczekać przez parę dni na sterylkę po szczepieniu . Fifka to zupełnie nie planowany tymczas u mnie :evil_lol:. Docelowy tymczas :diabloti: Teraz mam problem: wyjeżdżam 29 i wracam 2. Jadę z Lolkiem. TZ zostaje i jeszcze nie wie o Fifce :shake:. Nie zostanie sam bo .......... bo nie będzie chciał. Planowałam w tym czasie umówić Fifce sterylkę. I co teraz mam zrobić ? Radźcie. Quote
quasimodo Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Czylio Kromcia nie może liczyć nawet na te kilka dni ...:-( Quote
beam6 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Na wątku przewinęła się watpliwość czy w ogóle robic Kromce sterylkę. Mamy wiedzę juzna ten temat ? Bo wtedy Kromeczka mogłaby pojechac po przebadaniu od razu do Siedlec - be konieczności tymczasowania w Warszawie. Quote
esperanza Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Przede wszystkim trzeba ustalić, czy ona w ogóle jest w schronisku. Jeśli tak, przyjedzie do W-wy, będzie przebadana i wtedy podejmiemy decyzje o ewentualnej sterylizacji. Najważniejsze jest : określenie stanu zdrowia i zaszczepienie, jeśli Kromka nie była szczepiona. Quote
Recommended Posts