Dan Danilo Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 znowu ja ;) i foty piękności :) Th Ch.Am Ch Tokie The Legend Continues Willy Tokie Time Tell w wieku 6 miesięcy tego Pana niestety nie podpisze bo nie wiem :oops:, ale wstawiam, jak obiecałam... to z Eurasia w Moskwie... ok, tyle co dostałam...jakby co to wstawię jeszcze...;) Buzka Justyna
deptusie Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Wanilka'] No to Was zasypałam fotkami:evil_lol:ASLAN KENDRUSIA GROOVCIO,nasza PURPCIA,KONTRAPUNKCIKI,MONILENEK,WILLUś.WSPOLNY DOM,BASIENKA,kawałek Mariolci,Profil Piotra-Pani Gożdzikowa na pomoc-zawrót głowy:crazyeye::crazyeye::crazyeye::laugh2_2:
deptusie Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 deptusie napisał(a):ASLAN KENDRUSIA GROOVCIO,nasza PURPCIA,KONTRAPUNKCIKI,MONILENEK,WILLUś.WSPOLNY DOM,BASIENKA,kawałek Mariolci,Profil Piotra-Pani Gożdzikowa na pomoc-zawrót głowy:crazyeye::crazyeye::crazyeye::laugh2_2:Sorki pomyliłam mamę z córką wybacz Ateczko;):loveu: Pani Justynko a Te Tajlandki i i Ci Tajlandczyki zjawiskowe:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
smoczepole Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 O rany! Jak tak poszły te wszystkie fotki z naszymi znajomymi pomkami, to serce rosnie. Niesamowicie mi się podoba Willy, jest świetnie zrobiony i wie że jest piekny, to widac i czuć. Mysle, że zwojuje wiele. Czekam na klubówkę ale tylko ze względu na nasze spotkanie. Ja wystawiam Aslanka w championach. Atka zostaje w domku, czego mi nie może wybaczyć. I cieszę się, że zobaczę córkę "Murzyna". Neutralko! Monilen ogromnie mi sie podoba i wierze, że zostawi po sobie świetne potomstwo. Tak jak Improvization, który sądząc po sukcesach potomstwa jest w tej chwili czołowym reproduktorem w Polsce. Ale twoja hodowla Neutralko jest prowadzona nie tylko z dobrym "nosem hodowcy" ale też z wielką wiedza i sercem. Kibicuję jej od dawna. Wioluś, jak chcę sobie poprawic humor to czytam o tej twojej mierzwie na torsie i seksapilu. Alez ci jej zazdroszczę:cool3::lol::evil_lol:. Masz u mnie dodatkowego szampana!
deptusie Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 smoczepole napisał(a):O rany! Jak tak poszły te wszystkie fotki z naszymi znajomymi pomkami, to serce rosnie. Niesamowicie mi się podoba Willy, jest świetnie zrobiony i wie że jest piekny, to widac i czuć. Mysle, że zwojuje wiele. Czekam na klubówkę ale tylko ze względu na nasze spotkanie. Ja wystawiam Aslanka w championach. Atka zostaje w domku, czego mi nie może wybaczyć. I cieszę się, że zobaczę córkę "Murzyna". Neutralko! Monilen ogromnie mi sie podoba i wierze, że zostawi po sobie świetne potomstwo. Tak jak Improvization, który sądząc po sukcesach potomstwa jest w tej chwili czołowym reproduktorem w Polsce. Ale twoja hodowla Neutralko jest prowadzona nie tylko z dobrym "nosem hodowcy" ale też z wielką wiedza i sercem. Kibicuję jej od dawna. Wioluś, jak chcę sobie poprawic humor to czytam o tej twojej mierzwie na torsie i seksapilu. Alez ci jej zazdroszczę:cool3::lol::evil_lol:. Masz u mnie dodatkowego szampana! Zastanawiam się jednak nad nadaniem mojej fryzurce innego kształtu,toż to przecież wzorzec rasy przewiduje,iż ma być okragły jeżykowaty kształt, z krąglosciami w moim przypadku to nie ma problemu ale z tym jeżykowatym kształtem będzie gorzej:lol::turn-l: ale mam zaprzyjażnioną fryzjerkę moze ona cos poradzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mariolka przy takiej ilości szampana to może warto pomysleć wczesniej o rezerwacji hotelu ha ha ha:chaos::drink1:
smoczepole Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 No, nareszcie sie spotkałyśmy na forum! Nie ma to jak zgrana rodzina.
deptusie Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 smoczepole napisał(a):O rany! Jak tak poszły te wszystkie fotki z naszymi znajomymi pomkami, to serce rosnie. Niesamowicie mi się podoba Willy, jest świetnie zrobiony i wie że jest piekny, to widac i czuć. Mysle, że zwojuje wiele. Czekam na klubówkę ale tylko ze względu na nasze spotkanie. Ja wystawiam Aslanka w championach. Atka zostaje w domku, czego mi nie może wybaczyć. I cieszę się, że zobaczę córkę "Murzyna". Neutralko! Monilen ogromnie mi sie podoba i wierze, że zostawi po sobie świetne potomstwo. Tak jak Improvization, który sądząc po sukcesach potomstwa jest w tej chwili czołowym reproduktorem w Polsce. Ale twoja hodowla Neutralko jest prowadzona nie tylko z dobrym "nosem hodowcy" ale też z wielką wiedza i sercem. Kibicuję jej od dawna. Wioluś, jak chcę sobie poprawic humor to czytam o tej twojej mierzwie na torsie i seksapilu. Alez ci jej zazdroszczę:cool3::lol::evil_lol:. Masz u mnie dodatkowego szampana! Nasza Neutralka to jak POMERANIAN-w MAłYM CIAłKU WIELKI DUCH I OGROMNE SERCE:klacz::Rose:
smoczepole Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Miałam wczoraj kłopoty z internetem, nagle wysiadł znienacka i nie wrócił do końca dnia. Zrobiłam zdjęcia małej Clary i dzisiaj je zamieszczę na stronie, jak wróce do domu.
smoczepole Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 :cool1: Coś mi się zdaje, że Atka będzie miała cieczkę. trochę wcześnie. A chciałam jej teraz zakończyc czempionat. :mad: Czy wasze suczki tez tak wariują przy tej wiosennej zimie? :shake: Kendra gubi włos garściami. Sezon wystaw się zaczął, a na moje dziewczynki w fanaberiach całe.:evil_lol: Gratuluję mojej ulubienicy Purpci NDSwR! Atka się nie zdziwiła, że kumpela wzieła tytuł.
deptusie Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='smoczepole']Ja biorę kierowcę!JA TEż BIORE KIEROWCę-tylko zastanawiam się z dnia na dzień czy kierowca wiedząc jakie mamy plany weżmie mnie ze sobą:diabloti::x Jako ciekawostkę podam,iz zabieramy naszą oddzialową koleżankę z unikatową rasą SHIKOKU-jedyna hodowla w Polsce tej bardzo rzadkiej rasy w liczbie 2 suczek w dwóch różnych umaszczeniach/dla zainteresowanych ciekawostkami kynologicznymi podaję link do hodowli www.akita.pl i 1 urodzony miot w Polsce tej rasy i to w ODDZIALE GDYNIA jesteśmy dumni -jako oddział,że mamy zaszczyt mieć zarejestrowaną tę rasę.:crazyeye::crazyeye::crazyeye::multi:
deptusie Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 smoczepole napisał(a)::cool1: Coś mi się zdaje, że Atka będzie miała cieczkę. trochę wcześnie. A chciałam jej teraz zakończyc czempionat. :mad: Czy wasze suczki tez tak wariują przy tej wiosennej zimie? :shake: Kendra gubi włos garściami. Sezon wystaw się zaczął, a na moje dziewczynki w fanaberiach całe.:evil_lol: Gratuluję mojej ulubienicy Purpci NDSwR! Atka się nie zdziwiła, że kumpela wzieła tytuł.U mnie koszmar z cieczkami i włosem również:placz: Ale to tak jest jak w hodowli wiecej suczek to bywa,ze jedna po drugiej dostaje cieczkę-hormony szaleją:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Purpcia krótko po cieczce,Evitka również zakończyła Whitesnake dostała miedzy nimi cieczkę 3 m-ce przed terminem wcześniej i to taką,że nawet GROOVCIO nie nastawał intensywnie na jej cnotę.;):lol::lol::lol: I nareszcie juz po cieczkach-koniec do lata he he he jak to mówi Beata Kozidrak "piechotą bedę szła'-ha ha ha :lol:
filonek_bezogonek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Neutralka napisał(a):I powracając do tematu klubowej wystawy,zawiadamiam co zgłosiłam. W psach kl.o Hipnotyk, kl.pośr. Transcedentus, klasa baby Przydatny Drobiazg Suki:kl.mł: Ora et Labora (córka Afrykańczyka), kl.pośr. Ortografia, klasa weteranów Krztyna Optymizmu (14 lat) nie moge sie doczekać zeby zobaczyc teraz ORA et Labora - przyglądałam się jej jak byłam u Pani - i powiem ze sprawiła ze z zazdroscią oglądałam jak zaglądała do kuchni i z daleka pokazywała swoją wyższość nad całą resztą która dała sie mnie i Renacie pochwycić na kolana :) Wanilka -dzieki za zdjęcia - rozświetlasz to forum fotkami - bo by sie za dużo monotonnej gadaniny zrobiło :) Dan Danilo - zaglądam zaglądam - szczegołnie ta wasza nowa importowana suczka mnie interesuje i uwielbiam waszą pierwszą suczke którą sprowadziliście z hodowli of Padwis Pozdrawiam M.
filonek_bezogonek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Neutralka napisał(a):Znowu musiałam się zalogować, żeby móc się do Was odezwać.Dan Daniło - Justynko sąsiedzka - dziękujemy za zamieszczenie zdjęć. Na temat Willego nie będę się wypowiadać, bo cokolwiek bym nie powiedziała, to będzie odczytane nie tak jakie miałam intencje. Wydaje mi się, że JJ Urszuli bije go umaszczeniem. Na temat urody to jeszcze nie można nic powiedzieć - różnica wieku jest dosyć duża i trzeba oba zobaczyć w ruchu. Filonku Najmilszy - reklama Wielkiej Encyklopedii pokazuje się co chwila nad naszym Forum. Ogłosili dziś w TV albo radiu, że pierwszy tom tejże encyklopedii ukazał się dzisiaj razem z gazetą o nazwie Dziennik. Poszłam do kiosku i kupiłam, następne tomy będą pokazywać się co środa. Dzisiejsza książeczka (60 stron, gruba okładka) jest ładnie wydana , dokładnie tak, jak książka, która była tłumaczona Kosztuje 5.90. Następne ksiązki będą już po 20 zł. Dziewczyny, myślę, że te pozycje warto będzie mieć w swojej bibliotece, bo autor, lekarz wet. omawia sporo chorób, robaczyc. Co prawda nie mówi jak leczyć, ale podaje wiele przydatnych info . JHak się idzie z chorym psem do lekarza, to trochę wiadomo, jakie postępowanie leczący zastosuje, a nawet można samemu coś zasugerować.Mówię tak nie dlatego, że zależy mi na sprzedazy tej publikacji - tłumacz nie dostaje tantiemów od sprtzedaży. jakos uszedł ten post uwadze pozostałym forumowiczom - moim zdaniem JJ jak na swój "wiek" ma już się czym pochwalić - wydaję mi się ze jego przygotowanie ( i wystawowe i groomerskie) jest z najwyższej polki :) ahhh - zebym ja choć w częsci takie miala z moją mizerną psiną. a Wysycenie owego koloru ORANGE - do której mnie Neutralko zaraziłaś i obecnie to mój najbardziej ulubiony kolor w pomeranianach - powinno być pokazywane w książkach - coby każdy wiedział co to jest kolor ORANGE wg skali barw RAL :) Jeśli chodzi o książkę - ehh już nie moge się doczekać kolejnego tomu.
Neutralka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 deptusie napisał(a):Nasza Neutralka to jak POMERANIAN-w MAłYM CIAłKU WIELKI DUCH I OGROMNE SERCE:klacz::Rose: Wiolu, dziękuję Ci za tego ducha i serce, ale to ciałko...chciałabym aby ono było małe! W ghruncie rzeczy to ani duch ani serce - zwyczajnie pasja i zamiłowanie. Bardzo dziękuję Wioli i drugiej Pani, które mi otworzyły oczy na notatkę o cytowaniu ,której do tego czasu poprostu nie widziałam, w co wprost trudno uwierzyć (mi samej!). Z przyjemnością obejrzałam galerie zamieszczonych zdjęć i tym, które to umieją robić, tj. zamieszczać, należą się duże podziękowania. Przyznam, ze wśród tych zdjęć nie zamieszczałabym tej fotki z kimś z rodziny Willego, który występował na wystawie Eurazja i zdjęcia tego samego psa poniżej. Dlaczego, to pewnie same dobrze wiecie!:-(
filonek_bezogonek Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 hmm ktoś mi kiedyś powiedział, że każda kobieta po skończeniu 18 roku życia każde kolejne urodziny obchodzi jako te 18 :) tak więc moje miłe Panie - dzisiaj wirtualnie ( ale mam nadzieje ze na wystawie w Legionowie już realnie ) częstuje was szampanem :drink1:oraz kawałkiem urodzinowo - imieninowego tortu :tort: i zmykam świętować :bigcool: i dalej będę udawać ze mam te 18 lat i mi wszystko wolno :) :stupid:
Neutralka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Sto lat, sto lat!!! - przepraszam - osiemnaście lat, osiemnaście lat!!! :kiss_2::kiss_2::kiss_2::grins::grins::grins::haha::haha::haha::bigcool::bigcool::bigcool::klacz::klacz::klacz::smilecol::smilecol:0X
filonek_bezogonek Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 dziękuje :oops::oops: Neutralko - widzę , że z każdym postem Twoje wypowiedzi są co raz bardziej "animowane" - gratuluje :) Pozdrawiam M.
Neutralka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Zawdzięczam to Dobrym Instruktorkom z naszego Forum.!
deptusie Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 W imieniu swoim i Mariolki ,która niestety w chwili obecnej jest nieobecna;):lol::lol::lol: składamy serdeczne życzenia urodzinowe-życząc WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE:smilecol::new-bday::Rose: W dobie ery pogoni za pięniądzem-morza życzliwości i oby zawsze na twojej twarzy wobec innych ludzi szczery usmiech gościł:BIG:Z życzliwością Wioletta z Mariolą
filonek_bezogonek Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Wiolu , Mariolko Dziekuje za życzenia Pozdrawiam
filonek_bezogonek Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Gratlujemy Pani AUGUSTYNIAK !!!!!:laola: Netralka - a jednak docenili szpica !!!!!!! Hurra !!!! ha ha - ja jednak jestem prorokiem - wiedziałam ze wygra AKITA i wiedziałam z czyjej hodowli :) Neutralka - czyż nie jest prawdą to że ta wystawa i jej wyniki są bardzo przewidywalne :)
anyia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 i od nas spoznione ale serdeczne zyczenia:new-bday::BIG::tort::cunao:
Recommended Posts