Jump to content
Dogomania

Pomeraniany (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

filonku. co do mnie to sama do siebie nie gadasz to tylko ta dogomania sobie w kulki leci. w ciągu miesiąca może ze dwa razy się połączyłam. poprawkę chcę nanieść do stawki krakowskiej. LUGER patland to wilczy psiak jest. jego się bać nie trzeba. a w okolicy krakowskiej wystawy podeślę jeszcze kilka fotek maluchów.

Posted

[quote name='filonek_bezogonek']flashka-g

jeśli masz jakięs zdjęcia - podziel się z nami ;)

Pozdrawiam

Niestety poczas Bis Puppy czesalam swojego psa ale na pewno Marcin bedzie miec jakies zdjecia na stronie. Z ringu honorowego zdjecia wychodzily w slabej jakosci ze wzgledu na ciemny namiot i slabe światło.
Ale brawo dla Fredka- pierwsza wystawa i odrazu taki sukces;)

Posted

[quote name='edie21']filonku. co do mnie to sama do siebie nie gadasz to tylko ta dogomania sobie w kulki leci. w ciągu miesiąca może ze dwa razy się połączyłam. poprawkę chcę nanieść do stawki krakowskiej. LUGER patland to wilczy psiak jest. jego się bać nie trzeba. a w okolicy krakowskiej wystawy podeślę jeszcze kilka fotek maluchów.
Fakt Luger - jest Margarynki ( vel Małgosi)

Flashka- g
ale jak byś dysponowała zdjęciami jeszcze innych pomeranianów z chęcią "przyjmiemy"

Posted

Czesc kochani!
My do Kalisza nie dojechalismy ale do Szczecina i Krakowa juz na pewno dojedziemy.
Co do zdjec na pewno tez beda! Wiec cierpliwosci :lol:
A to co mowi edie to prawda tez zadko kiedy udaje sie wejsc na strone za pierwszym razem, a czasem wogole:shake:

P.S. mam pytanko czym czyscicie swoim psom zeby, czy ktos slyszal cos o metodzie z soda oczyszczana i jesli tak to prosze napisac cos wiecej i wogole rozwinac temat jesli mozna:grins:

Posted

ja używam DEODENT ( spray) i psikam wieczorem w psie paszcze.
A raz na tydzień stosuje STOMAGEL - to taka jakby pasta, która palcem szorujesz po zębach. Ona ma granulki.

Regularne stosowanie - zapewnia sukces - przynajmniej w moim przypadku oba preparaty stosowane regularnie dają efekty.

Posted

Filonku - to wcale nie jest tak, że " sama do siebie gadasz" na Forum. Powiedziałabym raczej, że na Twoich ramionach spoczywa to, że Forum wogóle istnieje, bo gdy nie napiszesz wyników z wystawy albo nie podasz listy zgłoszonych na następną wystawę, to nikomu nie przyjdzie nawet do głowy, aby to zrobić.
Była wystawa w Szczecinie i dopóki mie dowiemy się od Filonka, kto tam wygrał BOB, to nie dowiemy się , dopóki oddział Szczeciński nie ogłosi wyników!:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Posted

[quote name='Neutralka']Filonku - to wcale nie jest tak, że " sama do siebie gadasz" na Forum. Powiedziałabym raczej, że na Twoich ramionach spoczywa to, że Forum wogóle istnieje, bo gdy nie napiszesz wyników z wystawy albo nie podasz listy zgłoszonych na następną wystawę, to nikomu nie przyjdzie nawet do głowy, aby to zrobić.
Była wystawa w Szczecinie i dopóki mie dowiemy się od Filonka, kto tam wygrał BOB, to nie dowiemy się , dopóki oddział Szczeciński nie ogłosi wyników!:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-([/quote]

niestety

na razie nie mam bladego pojęcia jak wypadły pomeraniany w Szczecinie :)

Musimy czekać na innych - widać ze Magi nam pomogła już :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...