deptusie Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='filonek_bezogonek']CD Pokręciłaś Marto klasy pod zdjęciami wysyłałam zdjęcia i w kolejności podpisywalam je:ten czarny chłopczyk to maleństwo od Piotra i Stefano z hodowli i szedł w klasie szczeniąt . Ale to nic zdjęcia wyszły fatalnie ledwo i tak co na nich można zobaczyć innych niestety nie mieliśmy
deptusie Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 smoczepole napisał(a):Groovi na zdjęciach tak samo przystojny, jako i na zywo! Jest w świetniej formie Wioluś. Ależ włos! Nic dziwnego, że zawojował ring. :multi: JJ tez super wyszedł. Ulu! Wielkie gratulacje dla JJ. Będziesz miała z niego wielką pociechę! Dziewczyny! Gratulacje raz jeszcze!:lol:Tak Mariolcia GROOVY w chwili obecnej ma multum włosa i zauważ,jak ściemniał. Ja nigdy na krótko nie strzygłam swoich psów i nie będę tego robić. Uważa,ze urok szpica polega na tym aby ten piekny włos jaki posiada był wyeksponowany-niestety wiele Pomków wygląda jak miniaturowe -pudelki. Mnie również nie podoba się Pomek który posiada wlos strukturowy taki jak wata wygląda to bardzo nienaturalnie;) Ale jest to tylko moja opinia i zdanie -którym jestem wierna i ich nie zmienię.:evil_lol: Można nadać kształt pieskowi podciąć kopytka,przyciąć uszka delikatnie wymodelować portki,ale nie posunę sie nigdy do tak radykalnych cięć wlosa.:shake:
filonek_bezogonek Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 fakt - klasy sie pomieszały - połknęło klase szczeniat a klasa mlodziezy znalazal sie nad pierwszym zdjeciem a nie nad drugim. Pytam o to przebrawienie bo tak wyszlo jak by tam jakies wlasnie braki pigmentu wlosa byly - ale widac je dopiero na tym zdjeciu z sesji do ktrej link podalas bo na twoich zdjeciach GROOCIO rozmazany wiec pewnie to lampa blyskowsa wlos az tak bardzo rozjasnila:)
Neutralka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 GOOVCio zawsze wyglądał bardzo ładnie, a teraz prezentuje się jeszcze efektowniej. Ma bardzo ładny rudy odcień w miejscach podpalania. Zdjęcia (niektóre) wyszły troszkę nieostro, ale dają wyobrażenie o wystawie i psiakach więc Pani Autorce należą się podziękowania a Marcie za ich wstawienie tez.
filonek_bezogonek Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 co sie tyczy "fryzury - włosa" pomeraniana to przyznam, ze ja jednak lubie pomeraniany profesjonalnie "uformowane" - nie oznacza to ze cenie psy, które składają się z samego podszerska ( czy to dlatego ze włos okrywowy maja skrupulatnie przez włascicieli usuwany, czy to przez taka selekcję pogłowa pomeranianów ze ostatecznie sie rodzą te które wygladają jak wełna). Lapy, ogon, kryza itd wiadomo ze musza byc opracowane - ale ja lubie tą "kulistość" w pomeranianie a nie takie "rozfruwane wlosy" ...
Neutralka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Przepraszam, idiotycznie pomyliłam się pisząc imię GROOVCIA .
Karma Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 witam wszystkich i przepraszam za opóźnienie w przesyłaniu zdjęć, ale dopiero się tego uczę. Oto klasa szczeniąt
Karma Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 JJ na ringu honorowym Groove odpoczywa porównanie młodzieżowy pies i młodzieżowa suczka. Przepraszam za jakość zdjęć.
Karma Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Moje zdjęcia są nie ostre bo mąż je robi lewą reką i nie wychodzi mu to.Te które mam przesłałam.Jeszcze raz gratuluję zwycięzcy Groovy
deptusie Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Oj witajcie drogie KOBIETKI właśnie wróciłam z ZK z zebrania ZARZADU i jestem umęczona/psychicznie/jak.......diabli:evil_lol:;) Neutralce -Janeczce dziękuję bardzo w imieniu GOOVCIA-GROOVCIA-he he he -my się nie obrażamy najważniejsze,że nasz diabełek:diabloti:jak i reszta FERAJNY:ak-shot::laola: DEPTUSIOW są kochane przez całą rodzinkę. Urszulko -dziękujemy raz jeszcze za miłe słowa:lol::lol::lol:Przekaż MEZOWI aby zamienił strzelbę na aparat -to nie będzie musiał pstrykać wiecej zdjęć lewą ręką;):lol:. Pożartować można,a nawet trzeba;) Cos nam Pani TERENIA zastrajkowała -hop hop:-o:scream_3:
Neutralka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Nie bardzo rozumiem, dlaczego mam się przeadresować, dlaczego od nowa logować. A chciałam tylko powiedzieć, że właśnie podawana jest reklama o 16 tomach encyklopedii, z których .nad 7 tomami ja właśnie ślęczłam przez 2 miesiące (pół na pół z córką)
Imparato Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Drogie moje Deptusie,nie strajkuję ale przegrałam walkę z wirusem-zmogła mnie temp.,kaszel i katar ale po antybiotyku już jest lepiej.:multi::kiss_2: Z przyjemnością obejrzałam zdjęcia z wystawy.Gratulacje dla zwycięzcy i dla Ciebie ,że go tak ładnie wystawiasz.Drugie miejce na grupie to ho ho..:ylsuper:
deptusie Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Imparato napisał(a):Drogie moje Deptusie,nie strajkuję ale przegrałam walkę z wirusem-zmogła mnie temp.,kaszel i katar ale po antybiotyku już jest lepiej.:multi::kiss_2: Z przyjemnością obejrzałam zdjęcia z wystawy.Gratulacje dla zwycięzcy i dla Ciebie ,że go tak ładnie wystawiasz.Drugie miejce na grupie to ho ho..:ylsuper:Pani Tereniu -tak pomyslałam,ze wirus był silniejszy/bestia jedna/ale ciesze sie,że juz dobrze:lol::loveu: Dziekuję serdecznie za miłe słowa w imieniu GROOVCIA,swoim i całej ekipy Deptusiów Zdrówka i jeszcze raz zdrówka-usciski dla Pani Dorotki:loveu:
Imparato Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Karma,i Tobie też gratujuję zwycięzstwa młodzieży jakie zdobył JJ i to mnie nie dziwi ,byłabym zdziwiona gdyby go nie dostał :crazyeye: i życzę Ci aby dalej szedł jak burza...
filonek_bezogonek Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Drogie Panie ( i Panowie jeśli tacy są ale sie ukrywają) spieszę donieść iż na Klubowej wystawie w Legionowe w rasie szpic miniaturowy (pomeranian) stawka ilościowa przedstawia się następująco: PSY - 7 SZTUK SUKI - 9 SZTUK Pozdrowienia M.
deptusie Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Neutralka napisał(a):Nie bardzo rozumiem, dlaczego mam się przeadresować, dlaczego od nowa logować. A chciałam tylko powiedzieć, że właśnie podawana jest reklama o 16 tomach encyklopedii, z których .nad 7 tomami ja właśnie ślęczłam przez 2 miesiące (pół na pół z córką) Ja juz kilka razy miałam takie problemy:shake: i co jakis czas sie musiałam logować od poczatku -ło matko moja złość sięgała zenitu;):diabloti::diabloti::diabloti::mad: Technika nie lubi mnie a ja jej-zawarłyśmy jednak pakt o nieagresji i staramy się być bardziej tolerancyjne i wyrozumiałe wobec siebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:he he he Janeczko nasza kochana podziwiam za samozaparcie i "końskie" zdrowie oj ,bo do tego potrzebne to i to-miło,że miał kto pomóc. A o jaka encyklopedię chodzi?:lol:
deptusie Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 filonek_bezogonek napisał(a):fakt - klasy sie pomieszały - połknęło klase szczeniat a klasa mlodziezy znalazal sie nad pierwszym zdjeciem a nie nad drugim. Pytam o to przebrawienie bo tak wyszlo jak by tam jakies wlasnie braki pigmentu wlosa byly - ale widac je dopiero na tym zdjeciu z sesji do ktrej link podalas bo na twoich zdjeciach GROOCIO rozmazany wiec pewnie to lampa blyskowsa wlos az tak bardzo rozjasnila:) Marteczko jeżeli włos na "klacie" mojego GROOVCIA po Toruniu wzbudził w Tobie takie wielkie zainteresowanie piszesz o nim juz 2 raz-to ogłaszam wszem i wobec ,że włos na mojej klacie jest bielszy,dłuższy i zapewniam Cię,ze nie jest wynikiem braku pigmentu tylko mojego OGROMNEGO LIBIDO- i ogromnej ilości SEXAPILU/co zawdzięczam swoim wschodnim przodkom TATAROM/i oczywiście mojemu CUDOWNEMU Mężowi PIOTROWi.:lol::lol::lol::multi::multi::multi:I nie raz GROOVCIO ubolewał nad tym patrząc na swoja Pania z wielka zazdrością.he he he:crazyeye:
filonek_bezogonek Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ha ha uśmiałam się jak fretka z tej ostatniej wypowiedzi - uwielbiam Twoje poczucie humoru :) no cóz Wiolu - każdy lubi to co ma :) mężczyźni mają rożne upodobania jeśli chodzi o kobiety:) jeden lubi włosy na plecach inny na klacie a inny na głowie :) ha ha ha natomiast nie wiem jak sie to ma do Groovcia - a sprawę jego włosa wkładam między bajki żeby nie rozdmuchiwać tematu i trzeci raz nie wspominać o tym :) Neutralko - gdzie sie pojawiła ta reklama ??- bo tak jak pisałam w mailach była bym bardzo zainteresowana tą pozycją :)
filonek_bezogonek Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Karma napisał(a):Moje zdjęcia są nie ostre bo mąż je robi lewą reką i nie wychodzi mu to.Te które mam przesłałam.Jeszcze raz gratuluję zwycięzcy Groovy TYm bardziej brava dla Pana Adama :)
filonek_bezogonek Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Kto się wybiera do LESZNA ? 11.58 Szpic miniaturowy - Zwergspitz PSY - RÜDEN Klasa Championów - Championklasse 2 271 - 272 dwa championy :) to o jednego lepiej niż w zeszłym roku.
deptusie Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 A ja wiem i nie powiem,a moze nie wiem -he he he:lol::lol::lol::evil_lol:
deptusie Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Na KLUBOWCE meldujemy się w ekipie: GROOVCIO kl. otwarta WHITESNAKE kl. Champ/sunia/ EVITKA-kl. weteranów/sunia/ 2 szampany:-o:drink1:,Tort czekoladowo-wiśniowy:tort: na prawdziwej śmietanie i ciemnym biszkopcie i domowe ciasto.Takze mam nadzieje,że nas nie zawiedziecie KOCHANI I to wszystko co Deptusie mają do powiedzenia w kwestii Klubowej oczywiście ze swojej strony Wiemy jeszcze jakie pieseczki zgłoszone ale nie czujemy się upoważnieni do podawania info. Takze trzeba poczekać oczywiscie na innych uczestników forum. My czekamy na WSZYSTKICH-na miłe Wasze towarzystwo,sympatyczna atmosferę i rywalizacje fair play.:multi:
filonek_bezogonek Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 HE he - piknik na całego :) czekam w takim razie z niecierpliwością:) na spotkanie Ja też coś dla was przygotuje :) - małą niespodziankę / ki pozdrawiam M.
Recommended Posts