Jump to content
Dogomania

Pomeraniany (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisałam parę słów po usłyszeniu dokładniejszych wiadomości, (na tym forum) z Rzeszowa i zanim wysłałam.. zniknęły nagle, co jest najbardziej irytującą mnie przypadlością komputera. Potem nie chce się pisać tego samego po raz drugi. No, a potem nie mogłam się już dopchać do serwera, bo był dla nas niedostępny.
Pytanie do Karmy: Pani Urszulo, jak zakończyła się wystawa dla Tajlandczyka, czy coś zdobył w grupie?
Dziękuję za dobre słowo na temat moich działań na rzecz pomeranianów!

Pani Wiolu, jest Pani mistrzem w umieszczaniu emotikonów!

Posted

I znowu kolejny maluszek dumnie przebierający swoimi 4 -ma kopytkami:Dog_run: a przy jego boku jeszcze dumniejsza właścicielka.:czytaj::B-fly:
Uwielbiam widok maszerujacych "jeżykowatych kuleczek":loveu::laugh2_2:

Posted

Witam Wszystkich.
Serdecznie dziekuję za zainteresowanie i doping dla JJ.
Powerpom born to Success-JJ ukończył 9 miesięcy i zaczął na poważnie występować.
W ten piewszy jego wystawowy weekend zdobył w Rzeszowie ZW.Mł i ZW .Rasy .
W Brnie Zw.Mł. i Zw Rasy ,CAJC i BOB.
Nie było mu jeszcze dane dostąpić zaszczytu stania na podium w finale o grupę .
W Brnie stawiło się 18 pomów w tym 10 piesków 3 w klasie chempionó ,więc mały miał pełne łapki roboty.
W najbliższej pszyszłosci będzie usiłował rozsławiać polskie hodowle w Pradze ,Wilnie i Talinie .W Talinie wystąpi również Kontrapunkt Heraldyka.
Przepraszam za małą ilość zdjęć mąż ma skomplikowane złamanie prawej ręki i nie wychodziło mu to fotografowanie.Cały ten wystawowy weekend nie był mu "na rękę" bo jest obolały.Jak by tego było mało w Brnie do końcowego porównania sędzia poprosiła też Coco i mąż ją wystawiał z ręką w gipsie a ja JJ.
Pozdrawiam Wszystkich

Posted

Ula,pięknie,w wielkim stylu rozpoczełaś sezon wystawowy 2008.Wielkie gratulacje.Ale nie jestem zaskoczona sukcesami JJ. to było do przewidzenia z taką urodą.Jestem pewna ,że cały ten sezon będzie błyszczał na wszystkich wystawach i zdobywał najwyższe noty.Przecież z wiekiem będzie coraz piękniejszy.
:klacz:

Posted

Myslałam,że Pani TERENIA zapomniała już o nas:nono:;)
Mariolka a gdzie Ty jesteś-ja tu siedzę:user:popijam kawkę:kaffee_2:i czekam:mad:
Pani Janeczka pojawia się z doskoku:scared::ghost_2:;)
Nie mówię już o INNYCH-ciekawa jestem co robią:comp26::drink1::sleeping:

Posted

Pojawiam się z doskoku, bo jestem bardzo zapracowana, a przy tem komputer płata mi jakieś głupie żarty(na przykład znika na pół dnia internet!).:angryy:

Witam Smocze Pole w naszym Forum,wraz ze Smoczętami i tym bardziej się cieszę, że Pani do nas dobiła, bo ktoś mówił czy pisał, że nie znajdzie Pani czasu na pogawędki,bo zapracowana.
Doczekałam się opisu wystawy od Pani Urszuli i gratuluję udanego występu za granicą w całkiem sporej konkurencji. Kto prowadził samochód - czy mąż ze złamaną ręką czy Pani?
Wanilko, zdjęciami nas wprawdzie nie obsypała Pani, ale są ładne i dziękujemy, że o nas pomyślałaś.
Panu Mężowi też dziękujemy i wyrażam współczucie z powodu niesprawnej ręki.

Posted

Witam-właśnie odebrałam potwierdzenia na WALENTYNKOWA WYSTAWE w BYDGOSZCZY/TORUNIU/ i nawet otrzymalismy numery startowe.:multi::multi::multi:
Martwi mnie trochę lokalizacja ringów /RING 9-1 piętro-oby nie były to jakieś klaustrofobiczne wąskie balkony.:crazyeye:
Może jednak nie będzie tak żle-jeżeli aparat nie odmówi posłuszeństwa:diabloti:,a niech tylko spróbuje:mad:/choć przeprowadziłam z nim rozmowę wstępną:-x/różnie to z takim sprzętem bywa i często płata nam figle:evil_lol::eviltong:-mam nadzieję,że wziął sobie to do serca;):lol: i będzie relacja z w/w wystawy:painting:
Zyczymy WSZYSKIM MALUCHOM SUKCESów:sweetCyb:
Do miłego....:smilecol::bye:

Posted

Dziękuję Neutralko za powitanie:multi:! Zapracowanam, ale i niegramotnam w te fora. Uczę się. Niewykluczone, ze potem będę szalała jak burza!:p Wioluś! Siostrzyczko! Trzymama kciuki i smyram cudne pomerki.:kiss_2:

Posted

deptusie napisał(a):
Ja przed snem piję kawkę -owszem,owszem ale INKę-ha ha ha:kaffee_2::lol:

ha ha
a ja jako jedyna spie po normalnej rozpuszczalnej kawie ;)
jako jedyna mam zakaz picia kawy w pracy bo zasypiam po niej na biurku - ha ha
innych to motywuje i wzmacnia a mnie rozleniwia :) - to jakis dziwny syndrom :razz:

Czekamy w takim razie do wystawy w Bydgoszczy (Toruniu)

Wiolu - nie wiem jakich balkonów mozna sie w Toruiniu spodziewac - ale ja np bardzo chwalilam sobie balkon w NDM na wystawie wiosennej. co prawda bylo dosc ciasno "przed ringiem" - ale nie pchalam sie pod sam ring z rozstawianiem stolika.Z pewnoscia nie bylo tylku "wycieczek pieszych" co bylo na dole - czesc ludzi zupelnie nie wiedzialo ze na balkonie tez jest ring. RIng byl jak "tramwaj" dlugi i wąski - ale mnie tam sie akurat dobrze spacerowalo ;)

Posted

:lol::lol::lol::multi::multi::multi:HEJKA
Jestem mokra,padnięta,spocona i cała oblepiona martwym podszerstkiem GROOVCIA poooooooooooooooo kąpieeeeeeeeeeeeeli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zaraz sama biorę prysznic mam nadzieję,że nie zgubię tyle włosa pod prysznicem co podpalany diabełek:diabloti:-he he he
Super,że sie pojawiłaś:crazyeye:;):lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...