Pollynka Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Ja co prawda nie mam już problemu z weną, ale też się nieźle naszukałam, przeglądałam, wymyślałam, sprawdzałam ;) aż wreszcie postanowiłam przestać szukać jakichś przypadkowych słów, które mi się tylko podobały ale nie miały dla mnie żadnego głębszego znaczenia ;) zastanowiłam się mocno... no i tak powstała nazwa Ocean's Jewel :) a ja się baaardzo cieszę, że mam przydomek, który dla mnie coś znaczy ;) Quote
justyna_29 Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Witam, moze jeszcze jakies pomysly na przydomek??? Sprawdzalam wiele na stronie ZKwP i wiekszosc juz zajeta. Obecnie mam dwie rasy: chihuahua i cane corso. Nie chcialabym nazwy zwiazanej z rasa psow. Mogloby byc cos po polsku, angielsku badz z laciny. Dodam, ze bylam juz w krakowie z zamiarem zlozenia wniosku, ale ostatecznie zrezygnowalam bo moja nazwa nagle wydala mi sie malo ciekawa :) Quote
Kocurkotka Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Juchuuu po 4 miesiącach stało się :D Nasza hodowla nazywa się Perła Jury ^^! 2 Quote
Patrycjak_12 Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Witam :) Planuję zarejestrować hodowlę rasy Alaskan Malamute, ale nie wiem jaki wybrać przydomek :/ Ogólnie przydomek wolałabym w języku angielskim, bez róznicy czy pisany przed imieniem czy po - to wyjdzie w praniu ;) Fajnie byłoby gdyby był związany z rasą (nawet jak dojdzie jeszcze inna rasa to problemem by to nie było, poniewaz byłby to samoyed ) ale koniecznie związany być nie musi. Chciałabym jednak, zeby coś oznaczał, miał jakieś przesłanie lub pasował do imienia ( np. Gwiazda Północy imię ) Ja mam takie pomysły: " The Star Of North " - myślałam tez o " Northern Star " , ale niestety juz zajęte :/ " Wings Of Dreams " Może ktoś z Was ma wene i fajne pomysły ? :D Quote
Teba Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Hej, odkopię stary temat ale może znajdę tu pomoc :) Szukam imienia dla szczeniaka na literę D - najlepiej po angielsku dwuczłonowe - pomocy proszę :) Quote
Paulina94 Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 bieniaska, nie, nadawanie imion jest zależne tylko od litery jaką hodowca wybierze - tzn jeśli jest to miot "K" to wszystkie szczenięta muszą mieć imię zaczynające się na literę "K". Quote
gojka Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Dnia 2017-03-17 o 08:37, Teba napisał: Chłopak :) Pewnie już nadane imię.Ale może komuś się przyda: Dirty Dancer Deuced Blink Demon speed Dare devil Deal with devil Devil may care Quote
Recommended Posts