Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja co prawda nie mam już problemu z weną, ale też się nieźle naszukałam, przeglądałam, wymyślałam, sprawdzałam ;) aż wreszcie postanowiłam przestać szukać jakichś przypadkowych słów, które mi się tylko podobały ale nie miały dla mnie żadnego głębszego znaczenia ;) zastanowiłam się mocno... no i tak powstała nazwa Ocean's Jewel :) a ja się baaardzo cieszę, że mam przydomek, który dla mnie coś znaczy ;)

• 2 months later...
Posted

Witam, moze jeszcze jakies pomysly na przydomek??? Sprawdzalam wiele na stronie ZKwP i wiekszosc juz zajeta. Obecnie mam dwie rasy: chihuahua i cane corso. Nie chcialabym nazwy zwiazanej z rasa psow. Mogloby byc cos po polsku, angielsku badz z laciny. Dodam, ze bylam juz w krakowie z zamiarem zlozenia wniosku, ale ostatecznie zrezygnowalam bo moja nazwa nagle wydala mi sie malo ciekawa :)

• 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

Witam :)

Planuję zarejestrować hodowlę rasy Alaskan Malamute, ale nie wiem jaki wybrać przydomek :/

Ogólnie przydomek wolałabym w języku angielskim, bez róznicy czy pisany przed imieniem czy po - to wyjdzie w praniu ;)

Fajnie byłoby gdyby był związany z rasą (nawet jak dojdzie jeszcze inna rasa to problemem by to nie było, poniewaz byłby to samoyed ) ale koniecznie związany być nie musi. Chciałabym jednak, zeby coś oznaczał, miał jakieś przesłanie lub pasował do imienia ( np. Gwiazda Północy imię )

Ja mam takie pomysły:

" The Star Of North " - myślałam tez o " Northern Star " , ale niestety juz zajęte :/

" Wings Of Dreams "

Może ktoś z Was ma wene i fajne pomysły ? :D

• 1 year later...
Posted

Hej,

odkopię stary temat ale może znajdę tu pomoc :)

Szukam imienia dla szczeniaka na literę D - najlepiej po angielsku dwuczłonowe - pomocy proszę :)

• 9 months later...
Posted

bieniaska, nie, nadawanie imion jest zależne tylko od litery jaką hodowca wybierze - tzn jeśli jest to miot "K" to wszystkie szczenięta muszą mieć imię zaczynające się na literę "K".

Posted
Dnia ‎2017‎-‎03‎-‎17 o 08:37, Teba napisał:

Chłopak :)

Pewnie już nadane imię.Ale może komuś się przyda:

Dirty Dancer

Deuced Blink

Demon speed

Dare devil

Deal with devil

Devil may care