Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 946
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam że tak długo się nie odzywałam ale ostatnio mam straszne urwanie głowy.
U Negry lepiej być nie może. Narazie w pysiu płasko i nic nie odrasta. Trzymam kciuki oby tak jak najdłużej było.
Pierwsza doba po operacji była bardzo ciężka. Suńka była strasznie osowiała i taka jakaś smutna. Oczywiście dostała środek przeciwbólowy w zastrzyku ale takie gmyranie w pysku to chyba nic przyjemnego. Braku trzech zębów chyba nawet nie zauważyła. Przez tydzień brała antybiotyki i ranka się ślicznie zabliżniła.
Już nawet zapominam jak to było gdy jej krew kapała przy byle okazji i jaki miała brzydki oddech. Teraz to sama przyjemność jak mnie po uszach liże i podgryza.
A muszę jeszcze się pochwalić nowym członkiem naszej zwierzęcej rodzinki. Do tej pory byli: Negra, królik Hanka, szynszyl Mufek, Tymon i Zadzior. W sobotę okazało się że Zadzior to Zadziorka i urodziła ślicznego małego beżowego szynszylka który wygląda na to że jest małym chłopaczkiem.
Zajęć mi nie brakuje i niestety zaczynam żałować że doba ma tylko 24 godziny.

Posted

Ja sie tez bardzo ciesze, ze u Negruni wszystko dobrze. Bardzo sie martwilam o suczynke. Uff, ale ulga, naprawde wielka ulga.
Pisz Justynko jak najczesciej :modla:
Przesylam mizianka dla wszystkich zwierzakow, glaski i przytulaski dla Negruni.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

terra napisał(a):
Ale jaki dzielny Kirios, chociaż talii brak:loveu:

Esterka czeka...:multi:

Ty sie Ciotka nie nasmiewaj z talii Kiriosa :eviltong:. On po prostu tak dobrze zbudowany jest :cool3:. Najważniejsze, że chłopak nabiera ogłady.
A Estera czeka nadal :-(. Nie wspominając o Dimitrisie :roll:.

Posted

dzodzo napisał(a):
czy ten sliczny pan dobus ma juz allegro?
jeśli nie ma chetnie wystawie, mysle ze z jego niezaprzeczalna urodą jest szansa zeby dom znalazł w polsce :roll:

Nie, Zeus nie ma jeszcze allegro. Smiało można go wystawiac :loveu:.