Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 946
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w takim razie jeśli znajdzie się chętny godny zaufania KTOŚ dla tego psiura to ja mu zasponsoruje kastracje

ostatnio mieliśmy przypadek, ze gosc zabrał od nas przepieknego, młodego dobka z zastzrezeniem konieczności kastracji i co....na allegro wystawia szczeniaki po nim...:shake:

Posted

dzodzo napisał(a):
w takim razie jeśli znajdzie się chętny godny zaufania KTOŚ dla tego psiura to ja mu zasponsoruje kastracje

ostatnio mieliśmy przypadek, ze gosc zabrał od nas przepieknego, młodego dobka z zastzrezeniem konieczności kastracji i co....na allegro wystawia szczeniaki po nim...:shake:

Niestety tak to jest. Jak się nie wykastruje przed adopcją to potem g.... można a naszymi umowami adopcyjnymi można sobie d... podetrzec. Niestety taka brutalna prawda :roll:.

Posted

dokładnie tak jest Reno
nasze umowy nie mają zadnej mocy prawnej, więc wolę dmuchac na zimne

pomijam ze temu kretynowi jeszcze psa pod dom(wielka, okazała willa) na własny koszt dowieźlismy (Nowy Sącz-Gdańsk)i do dziś grosza nie oddał za transport mimo wielu obietnic:shake:

Posted

Dzodzo, pies ma opiekuna wirtualnego, ale gdyby byla dodatkowo wplata np. 50 zl od innej osoby, to wzmocniloby to nasze argumenty ;) Doktor niestety podchodzi do kastracji jak do wyciecia wlasnych jaj :roll:
Moim zdaniem wszystkie psy wirtualne powinny byc obowiazkowo ciachane.

Posted

Tak sadze na 95%. Ja tez wplacilam na kastracje sznaucera, ale musi on poczekac, bo teraz jest duzo sterylek, a izolatek tylko 4 niestety.
Jedna jest zajeta przez Agusia (do jutra), druga przez sznaucera.
Napisze do p.kierownika, ze bedzie wplata specjalnie na cel kastracji dobka.

Posted

[quote name='dzodzo']podpowiedzcie mi jeszcze kochane jak zatytułowac przelew to jutro z pracki go puszcze

Napisz: Na kastrację dobermana Zeusa. Nie ma innego dobka w schronie (o ile jakiś na dniach nie przyszedł :roll:), więc będzie wiadomo o którego chodzi.
Ulka-czy pisałaś o tej kastracji do Kierownika?

Posted

Napisalam, ale im wiecej bedziemy prosic, tym szybciej doktor sie ugnie ;)

Temat: wplata na kastracje dobermana p.Andrzeja
Data: Śr Grudnia 17 2008, 10:59 am
Do: [email protected]

P.Kierowniku, przyjdzie wplata 50,- zl od Dzodzo z forum dobermanow na kastracje dobermana mlodego p. Andrzeja. Forum prosi o kastracje psa, poniewaz ostatnio wydali pięknego dobka kolo Nowego Sącza do domu z ogrodem, gosciu podpisal umoweo obowiazkowej kastracji psa, a teraz sprzedaje po nim szczeniaki na allegro.Dziekuje, aga

Posted

Mamy chetnego na naszego 4-latka z Mielca.

Czy moge ktorejs z doswiadczonych dobermaniaczek podeslac namiary na domek ze Slaska (na pw - telefon do chetnego Pana) ? Moze macie go na czarnej liscie, a moze na bialej. Chcialabym, zeby ten dom jednak sprawdzic, Pan chce przyjechac po psa po Nowym Roku. Mam nadzieje, ze doktor zdazy z kastracja. Dziekuje wszystkim za pomoc.

Posted

Sadzac po adresie mailowym firmowym, to sa to Katowice, albo tam pracuje zainteresowany. Na pw podam maila i telefon, mam tez imie i nazwisko. Bardzo by sie przydala wizyta przedadopcyjna.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Sadzac po adresie mailowym firmowym, to sa to Katowice, albo tam pracuje zainteresowany. Na pw podam maila i telefon, mam tez imie i nazwisko. Bardzo by sie przydala wizyta przedadopcyjna.

Ze Śląska chyba jest Amikat. Może ją poprosic???

Posted

[quote name='dzodzo']myśle ze Magda (Klementynkaa) pomoze z wizytą a jak nie da rady to Amikat poprosi

wczoraj poszły pieniązki na konto schronsika na kastrację

Idę ponaciskac Kiero o zabieg :cool3::cool3::cool3:.

Posted

Reno,
koniecznie naciska kierownika, bez tego moze doktor nie zdazyc wyciachac Zeusa. Wizyte przeprowadzi Klementynkaa, juz podalam Jej namiary na zainteresowanego. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i z kastracja i z wizyta (zainteresowany sie nie obrazi, ze ktos go chce odwiedzic).

Posted

wiemy juz ze ten ktos ubiegał się jeszcze o kilka naszych innych dobkow:shake:

byc moze ktorys znajdzie u nich dom ale to chyba nie jest powazna kandydatura, poniewaz jak do tej pory nie znalexli czasu na spotkanie przedapopcyjne, mimo kilku prob umowienia sie z nimi przez Amikat

jak znajda czas dla psa takiego jak doberman?

Posted

Dzodzo, jesli ten dom nie bedzie ok, to poprosze kierownika, zeby nie wydawal psa i napisze do zainteresowanej, ze nie spelnia warunkow posiadania dobermana. Dobrze byloby tez, zeby Klementynkaa zadzwonila i postarszyla wymaganiami dobermanow.

Posted

Pani z Katowic nadal pisze w sprawie adopcji. Napisalam, ze wiemy, ze 'polowali' na inne dobki, ale nic z tego nie wyszlo i ze mlody doberman raczej nie powinien siedziec sam 10 godzin w domu.
Dzwonil tez pan z Warszawy, mial przemyslec sprawe, ale sie ponownie nie odezwal. W razie czego doberk Zeus i mieszaniec Dmitris pojada na wiosne do Niemiec do Fundacji.