betinka24 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Kajtuś bardzo prosi o domek!!! Quote
Szyszka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Kajtuś biedaku, tak bym chciała żeby cie ktoś pokochał. Quote
agusiazabusia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Betinko spytaj Met czy nie przygarnęłaby pieska? Quote
betinka24 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Kajtuś idzie jeszcze na noc na spacerek moze teraz ktos go jeszcze zauwazy!!! Kajtuś został zupelnie sam!! Roza pojechała do domku, Angelek tezm a domek Roxi jest w domku tymczasowym zostal w kojcu sam jak palec napewno bardzo cierpi bo byl z nimi bardzo zzyty!!! Quote
papudraczek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 agusiazabusia napisał(a):Betinko spytaj Met czy nie przygarnęłaby pieska? super pomysł!! możnaby nawet zrobić jakąś zbiórkę na transport i jego pobyt w fundacji!!! jakiś czas temu trafiła do met Mela z totalną depresją!! teraz gania za kotami i jest szcześliwym psem!! może warto spróbować Quote
betinka24 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 papudraczek napisał(a):super pomysł!! możnaby nawet zrobić jakąś zbiórkę na transport i jego pobyt w fundacji!!! jakiś czas temu trafiła do met Mela z totalną depresją!! teraz gania za kotami i jest szcześliwym psem!! może warto spróbować Sprubuje!!! Juz dio niej pisze moze cos sie uda zalatwic!!! Quote
betinka24 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Jesli chodzi o pobyt Kajtka u met to trzeba by bylo miesiecznie uzbierac 300 zlotych na jego pobyt tam!!! Doba kosztuje 10 zlotych!!! Ja niestety nie moge wylozyc miesiecznie takiej sumy, a potrrzeba pewnosci ze miesiecznei taka suma bedzie wplywala na konto fundacji met Quote
betinka24 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 no i biegniemy do góry po domek!!! Quote
desdemona Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 i na Kajtka przyjdzie pora. nie wierze ze nie znajdzie domu. Quote
betinka24 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Ja tez wierze ze anzjdie domek tylko kiedy??? Quote
agusiazabusia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Kajtek tak biednie wygląda,może tak jak w przypadku Rudzi, złożylibyśy się na jego pobyt tam.Ja mogłabym 30 złotych Quote
betinka24 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Ja tez moge zawsze 30 zlotych miesiecznie dozucic. Tylko to musi byc pewne ze miesiecznie ta sumka bedzie wplywala bo tak jak w przypadku rudzi ludzie podobno sie zadeklarowali i teraz nie dotrzymuja slowa!!!:placz: Quote
agusiazabusia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 To jeszcze chętny dołożyć się do Kajtusiowej skarpety? Quote
papudraczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 ja mogę miesięcznie jakąś 100 dorzucić!! może siępotargujemy z met i troszkę obniży??? Quote
betinka24 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 papudraczek napisał(a):ja mogę miesięcznie jakąś 100 dorzucić!! może siępotargujemy z met i troszkę obniży??? Nie sadze zeby met cos obnizyla bo 10 zlotych za dobe to i tak jest nie wieel z porownaniu z innymi hotelikami!!! Quote
papudraczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 wiem że jest to niewiele!! ale mamy już 160 zł!! jeżeli deklaracje są aktualne!!?? zmoblilzuję znajomych może coś dołozą!!! Quote
betinka24 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 papudraczek napisał(a):wiem że jest to niewiele!! ale mamy już 160 zł!! jeżeli deklaracje są aktualne!!?? zmoblilzuję znajomych może coś dołozą!!! Mysle ze sa aktualne ja napewno potwierdzam 30 zlotych miesiecznie na Kajtusia pobyt u met!!! Iwecie tylko ze Kajtus mzoe i tam byc nawet pare miesiecy nim znajdzie sie dom na stale wiec musimy wplacac to co miesiac na konto szkapy Quote
papudraczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 betinka24 napisał(a):Mysle ze sa aktualne ja napewno potwierdzam 30 zlotych miesiecznie na Kajtusia pobyt u met!!! Iwecie tylko ze Kajtus mzoe i tam byc nawet pare miesiecy nim znajdzie sie dom na stale wiec musimy wplacac to co miesiac na konto szkapy ja oczywiście zdaję sobie z tego sprawę!! może tam równie dobrze być nawet kilka latek!! pffuuu!!! oby nie zapeszać!! małe pytanko!! gdzie Katuś przebywa?? jak z jego ewentualnym transportem!!?? Quote
betinka24 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 papudraczek napisał(a):ja oczywiście zdaję sobie z tego sprawę!! może tam równie dobrze być nawet kilka latek!! pffuuu!!! oby nie zapeszać!! małe pytanko!! gdzie Katuś przebywa?? jak z jego ewentualnym transportem!!?? Kajtus przebywa w schronisku w Józefowie kolo Legionowa jesli znajda sie osoby chetne na oplacanie pobytu Kajtka u met to bedziemy kolowac transport!!! Quote
met Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 niestety z kosztow nie zejde :( mam juz pare zadluzonych u szkapy psiakow, a wszystkie jesc chca. jedyne, na co moge sie zgodzic, to platnosc 'z dolu', czyli po miesiacu pobytu Kajtuska u nas. bardzo bym chciala moc przygarniac kazda bide, ale niestety w mojej sytuacji jest to niemozliwe :( Quote
betinka24 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 met napisał(a):niestety z kosztow nie zejde :( mam juz pare zadluzonych u szkapy psiakow, a wszystkie jesc chca. jedyne, na co moge sie zgodzic, to platnosc 'z dolu', czyli po miesiacu pobytu Kajtuska u nas. bardzo bym chciala moc przygarniac kazda bide, ale niestety w mojej sytuacji jest to niemozliwe :( Mat rozumiem ze serce peka gdy sie widzi te bidy i kazdemu chce sie pomoc, ale rozumiem ze jesli by byly osoby ktore by zadeklarowaly wplacanie pieniazkow na pobyt Kajtusia u ciebie to bys go przygarnela pod swoj dach!!! Quote
met Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 tak, tak, Kajtusiek ma miejscowke zarezerwowana w razie potrzeby ;) niestety jest juz zupelnie nadprogramowy... a ostatnio podrzucili mi jeszcze szczeniora giganta... no zwyczajnie nie wyrabiam finansowo - szkapa utrzymuje sie z darowizn i z tymczasu dla psow, nawet nie wychodze na zero... ale, ale... mam pomysl! jak mi pomozecie wyadoptowac psiaki, to wezme Kajtuska za 200zl/mies (to juz z karma, szczepieniami i odrobaczaniem) http://forum.nasza-szkapa.idl.pl/viewforum.php?f=9 - Robert, Maja i Lucy bardzo pilnie szukaja domkow. oczywiscie pokrywam koszt ciachniecia kazdego z nich. Quote
betinka24 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 met napisał(a):tak, tak, Kajtusiek ma miejscowke zarezerwowana w razie potrzeby ;) niestety jest juz zupelnie nadprogramowy... a ostatnio podrzucili mi jeszcze szczeniora giganta... no zwyczajnie nie wyrabiam finansowo - szkapa utrzymuje sie z darowizn i z tymczasu dla psow, nawet nie wychodze na zero... ale, ale... mam pomysl! jak mi pomozecie wyadoptowac psiaki, to wezme Kajtuska za 200zl/mies (to juz z karma, szczepieniami i odrobaczaniem) http://forum.nasza-szkapa.idl.pl/viewforum.php?f=9 - Robert, Maja i Lucy bardzo pilnie szukaja domkow. oczywiscie pokrywam koszt ciachniecia kazdego z nich. No to ja juz biore sie za szukanie domków, kazdej bidzie trzeba pomoc!!! Quote
Recommended Posts