Jump to content
Dogomania

Kielce - 6-letnia Miki koczuje na wycieraczce-JUŻ W NOWYM DOMU!!!!

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gem, to świetnie , jakbys mógł ją zawieźć:loveu:, oczywiście zwracam koszty.

Patia, czy bezpośrednio do tej pani zawieźć, czy jakoś umówić się z Tobą?

Posted

Właśnie ;) Potrzebuję 60 zł, nie szalejcie ;)

Ale, ale... może wpłacicie troszkę na kieleckie psiaki? Polecam konto AFN, z dopiskiem "Psy z Kielc" :)

Posted

No cóz, dzisiaj się nie udało, do godz. 18-tej, próbowałam dodzwonić się do pani z Wieliczki, bo Patia jest w pracy, ale niestety bezskutecznie:shake:.

Zobaczymy, może uda sie jutro, jeżeli zdołamy dodzwonic sie do pani i jeżeli Gem będzie mógł.
Szkoda, bo sunia juz mogła być w Krakowie.:-(

Posted

Zaczynam się juz poważnie niepokoić, równiez teraz ta pani nie odbiera telefonu.:-(
Ja nie mam do niej żadnych innych namiarów:shake:.

Patia, może Tobie się udało?

Posted

Niestety dalej nie można się dodzwonić, nikt nie odpowiada:shake:.

Nie wiem, co zrobić, musimy czekać. A jeżeli np. ta pani zgubiła ten telefon lub cos innego się z nim stało, to chyba przepadło:-(

Posted

Nie wiem, co z sunią , nie dzwonie do tej pani, bo przecież powiedziaam jej ,że sunia juz ma dom i ją zabieramy, a teraz nie wiem, co ja mam jej powiedzieć:shake:.
Ja dzisiaj też nie dodzwoniłam się do tej pani z Wieliczki. Patia się nie odzywa,więc też chyba jej sie nie udało. Nie wiem co dalej robić:shake:.

Posted

Nie wiem co się mogło stać ? Może faktycznie ta pani zgubiła telefon ?

Wczoraj wieczorem , dzwoniła do mnie na komórkę jakaś pani a ja telefon zostawiłam w domu jak wychodziłam , wyświetlał się tylko numer prywatny , moja córka odebrała , pani powiedziała , że jeszcze będzie dzwonić . Dziś też miałam 2 nieodebrane połączenia z numeru prywatnego , komórkę zostawiłam w samochodzie . Może to ta pani dzwoniła , cholera jasna
Ja dzwonię na tej pani numer co jakiś czas ale nikt nie odbera.:shake:
Co robić ?