andzia69 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 gem - kiedy możesz sukę zawieźć??? Ja dam na to paliwo!!!! Quote
mar.gajko Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Gem']Andzia69: około 60 zł. Rozmawiałam z Patią. Będzie zrzutka w Krakowie. Ja sie dorzucam i Patia. I jak ktoś chce to tez moze ale musu nie ma. Quote
erka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Gem, to świetnie , jakbys mógł ją zawieźć:loveu:, oczywiście zwracam koszty. Patia, czy bezpośrednio do tej pani zawieźć, czy jakoś umówić się z Tobą? Quote
Patia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Pani nie odbiera na razie , będę próbować dalej. Quote
Gem Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Właśnie ;) Potrzebuję 60 zł, nie szalejcie ;) Ale, ale... może wpłacicie troszkę na kieleckie psiaki? Polecam konto AFN, z dopiskiem "Psy z Kielc" :) Quote
erka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 No cóz, dzisiaj się nie udało, do godz. 18-tej, próbowałam dodzwonić się do pani z Wieliczki, bo Patia jest w pracy, ale niestety bezskutecznie:shake:. Zobaczymy, może uda sie jutro, jeżeli zdołamy dodzwonic sie do pani i jeżeli Gem będzie mógł. Szkoda, bo sunia juz mogła być w Krakowie.:-( Quote
Gem Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Jutro mogę tylko o 14. Wcześniej jestem zajęty, a z kolei na 18 muszę być z powrotem. Quote
erka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Zaczynam się juz poważnie niepokoić, równiez teraz ta pani nie odbiera telefonu.:-( Ja nie mam do niej żadnych innych namiarów:shake:. Patia, może Tobie się udało? Quote
DuDziaczek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 :-( moze dzis jakos do 14 pani odbierze.... :roll: Quote
Gem Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Erko, jeśli uda Wam się dodzwonić do pani, to daj mi znać na komórkę. Na forum zajrzę dopiero wieczorem. Quote
Potter Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 No i co było dalej? Jedzie do tego domu czy nie? Quote
erka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Niestety dalej nie można się dodzwonić, nikt nie odpowiada:shake:. Nie wiem, co zrobić, musimy czekać. A jeżeli np. ta pani zgubiła ten telefon lub cos innego się z nim stało, to chyba przepadło:-( Quote
DuDziaczek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 jejku i co dalej!!! :angryy: Erko czy wiesz cos ie z sunia dzieje Quote
erka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Nie wiem, co z sunią , nie dzwonie do tej pani, bo przecież powiedziaam jej ,że sunia juz ma dom i ją zabieramy, a teraz nie wiem, co ja mam jej powiedzieć:shake:. Ja dzisiaj też nie dodzwoniłam się do tej pani z Wieliczki. Patia się nie odzywa,więc też chyba jej sie nie udało. Nie wiem co dalej robić:shake:. Quote
Patia Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Nie wiem co się mogło stać ? Może faktycznie ta pani zgubiła telefon ? Wczoraj wieczorem , dzwoniła do mnie na komórkę jakaś pani a ja telefon zostawiłam w domu jak wychodziłam , wyświetlał się tylko numer prywatny , moja córka odebrała , pani powiedziała , że jeszcze będzie dzwonić . Dziś też miałam 2 nieodebrane połączenia z numeru prywatnego , komórkę zostawiłam w samochodzie . Może to ta pani dzwoniła , cholera jasna Ja dzwonię na tej pani numer co jakiś czas ale nikt nie odbera.:shake: Co robić ? Quote
erka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 A wcześniej chyba pisałaś, że jest jeszcze jakaś inna możliwośc dla suni, czy tak:roll:? Quote
DuDziaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Matko ja sie tylko tak zastanawiam co z tasuncia... :shake: Quote
Recommended Posts