Jump to content
Dogomania

Kielce - 6-letnia Miki koczuje na wycieraczce-JUŻ W NOWYM DOMU!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patia']Oczywiście jeśli Erka i Andzia to zaakceptują .[/quote]

no jeszcze byśmy miały nie zaakceptować - to bym sobie:mad::mad::mad: sprawiła!!!!:multi::multi::multi:

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jayo , pani mieszka w Krakowie , myślę , że z odbiorem nie będzie problemu . A jak kolega nie będzie mógł to coś wymyslimy . Ty masz dość na głowie.

Henia :-(

Posted

Jayo, a kiedy ten kolega by jechał?
Bo oprócz tego,że musiałby ja ktos odebrać w Krakowie, to jeszcze ja muszę uprzedzić te panie, które karmią sunię,żeby może jakoś ja przetrzymały do tego czasu. Bo ona czasami gdzies chodzi i boje się,żeby była na miejscu, gdybyśmy chcieli ja zabrać.

Posted

Na razie nie mamy transportu.
Dzwoniłam dzisiaj do sąsiadki zmarłej pani, która karmi sunię, bardzo ucieszyła się,że Mika ma dom.

Patia, mam nadzieję,że nic się nie zmieniło? Ta pani w dalszym ciągu chce ja przyjąć?
Nie odpisałaś mi na pw, czy to jest ta pani spod Wieliczki?

Posted

Erka , to ta osoba , może mieszka na granicy Wieliczki i Krakowa . Ja jeszcze dokładnie wypytam . Ta pani opiekuje się psimi staruszkami , mówiłam jej , że Miki nma 6-7 lat a ona na to - dla mnie ona jest młoda!

Musimy wykombinować jakiś transport , bo pani czeka na Miki .

Posted

Andzia69: około 60 zł.

Mar.gajko: ja mam w domu dwa psy i kilka kotów. Problemów nie ma - wszystko zależałoby od tego, jak Miki reaguje na koty.

Posted

Nie o to chodzi. I ja mam koty, psy. Ale ta Pani, ma miejsce w budzie. Nie ma mowy o domu.
jak bedzie ciepły październik, listopad w miarę to pies się dostosuje; ale jeżeli wczesnie przyjdą mrozy, to niekoniecznie.

Posted

Pati, ta od "naszych" wetów wieliczkowych? Co ma te starsze psy i dwa koty w domku. Ona mówiła,że moze coś wziąć "an dożywocie" weci proponowali ew. Gralla; ale jego trzeba odsikiwać i kupę robić za nieo; no i nie wypaliło. Może to nie ta sama???