Jump to content
Dogomania

KOCIAKI u HALBINY - happy end!!!:-) Zbońce w nowych domach!

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak... one są w trzech osobach...
Zmaina koncepcji imion: Alpinista uczy się obsługi komputera... nazwiemy go więc Enter... :evil_lol:
A mały wytrzeszcz wygląda zupełnie jka Lemur... :p
Ten trzeci łazik zostanie przy pięknym imieniu Viator (Wędrowiec).... :multi:
I co Wy na to, cioteczki?... :cool3:

Posted

ta kotka która go karmi to mama tych karaluszków :cool3:

czytalam walsnie że go juz nie przytula :-( wczesniej lezał obok niej tylko go nie myła...

mam jeszcze jedna karmiącą kotkę na podorędziu..niestety jej kociaki mają 7 tygodni, więc są sporo większe od tej kruszynki...

albo trzebaby zabrac i gdzies umieścić kocicę i obserwować czy zajmuje sie kociakiem
albo przywieśc kociaka do Pani (to miła starsza pani), ale wtedy trzebaby całą 5 jej dzieci zabrać....

a jak narazie tylko dla jednej koteczki mam zaklepany domek :roll:

Posted

U kotów jest trudno rozpoznac płeć:shake:. Moja bratowa ma hodowlę kotów rosyjskich , jak zaczynała jeden z pierwszych miotów oceniła na same kociczki. Jakież było Jej zaskoczenie jak pojechała z nimi do weta celem oceny , odrobaczenia , szczepienia itp. i Pani dr powiedziała , że ...........jest zupełnie odwrotnie:evil_lol:. A Ona już poinformowała potencjalnych nabywców o płci , no i ................masz babo placek;).

Posted

Maluchy jedzą, śpią, kuwetkują i rozrabiają - wszystko to robią systematycznie i nad wyraz konsekwentnie, a także proporcjonalnie... :p
rządzą się coraz bardziej, a nawet szarogęszą czy też szarokaczą... :evil_lol:

Posted

dziękuję za uznanie... a rodzinka taka jakaś "współczesna"... mama - kocur kastracik... tata - kocur kastracik... wujcio Platon - pies kastrat... ciocia Inka i ciocia halbinka... :evil_lol: