Wilejkaros Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 I wtedy, Halbinko, miałabyś dopiero przekichane ;) Quote
halbina Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Zbońce trzy wczoraj późnym wieczorem: i zbońce dwa... dziś wieczorkiem: Lemurka szuka pocieszenia: Quote
halbina Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Wilejkaros napisał(a):I wtedy, Halbinko, miałabyś dopiero przekichane ;) Oj wiem!!! :loveu: :crazyeye: :diabloti: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Pięknie opisana adopcyjna historia :cool3: http://foto0.m.onet.pl/_m/96aadd9af917b6a09d879588442151ac,5,19,0.jpg Jaki tajemniczy nastrój na tym zdjęciu... ;) Quote
Wilejkaros Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 A przybrany tatuś nie szuka maleństwa? Quote
BIANKA1 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Halbinko .......... nie smutno Ci ?:roll: Quote
berni Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 BIANKA1 napisał(a):Halbinko .......... nie smutno Ci ?:roll: niech Halbina powie tylko słówko :razz: w weekned w sumie znowu moglabym odwiedzić Ciotkę :cool3: Quote
BIANKA1 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 berni napisał(a):niech Halbina powie tylko słówko :razz: w weekned w sumie znowu moglabym odwiedzić Ciotkę :cool3: I dowiesć parę sztuk ? Quote
Hakita Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Cioteczki, przepraszam za opóźnienie, ale właśnie puściłam przelewik. ;) Quote
halbina Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Hakito, dziękujemy a wsparcie! Trochę mi smutno, bo Enterek na kolanka właził, domagał się miziania i pieszczotek, mruczał i barankował... ale nie mam czasu na melancholię... bo jego miejsce zajęły popiskujące maluchy , które trzeba przytulić i utulić, kiedy płaczą z tęsknoty lub bólu... Spały dziś z nami na rogówce... ta małą ruda wcisnęła się między łep Inki a moją twarz, z drugiej strony pyszczek Platona... Platon i ta maleńka zaczęły mnie lizać po twarzy, a w zasadzie masować jęzorakami moje skronie... niesamowite uczucie... Wszyscy przespali nockę, tylko kiedy wstałam i poszłam do ubikacji i przygotować żarełko, to po powrocie odkryłam, iż maluchy zrobiły kilka kupek... na fotel schodziły, bo na podłogę jest im jeszcze za wysoko i nie znają sposobów... kupki mało atrakcyjne z pumktu widzenia estetyki... ze śluzem, ale dość jeszcze w całości... cóż... dziś wielkie pranie... Kociaki po wyprowadzce Entera zajęły się sobą i dalej wesoło harcują, apetyty dopisują, ich kupki w kuwecie mają wzorcowe i wymiary i wygląd... Kociaki śpią w swoim koszyku wyściełanym polarem i Byronem lub Juniorem... Oba samce dzielnie dzielą między siebie obowiązki rodziców zastępczych... Także teraz mamy równowagę: każdy dorosły ma pod opieką jednego malucha... a ja tu tylko sprzątam... :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Ja nadal nie mogę zapomnieć widoku Byrona niańczącego maluchy... :evil_lol: A Enterek na pewno trafił do świetnego domu :) Choć pewnie mimo wszystko sprzątania dużo nie ubyło :cool3: Quote
halbina Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 gdyby ktoś jeszcze wątpił, że Lemur jest dziewczyną, to na tym zdjęciu można sprawdzić... Quote
yewcia1 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Halbinko śliczne te maluszki:loveu: Teraz to masz pewnie urwanie głowy niezłe przy takiej ferajnie:crazyeye: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Zdjęcie z doopką świetne :lol: Kicie, domków szukajcie! :loveu: Quote
halbina Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 fotki z pierwszego dnia... Platon: ależ to czarne przyjemne w dotyku! i jak fajnie pachnie! Byron: rzeczywiście milusie kiciusie... Platon: a to co znowu?... takie puchate... Byron: nieee no... znowu coś sprowadziła... nie będę tego niańczył... Quote
halbina Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Platon: można powąchać panienkę?... Platon: no mała... teraz cię zjem... Inka: co ty wyprawiasz, Platon, odwaliło ci?... Platon: te małe kudłate przyniosły na sobie całą hodowlę pcheł... Platon: a było tak fajnie z tymi czarnuszkami... one miały tylko wszoły czy cuś... Ale zaanektowały fotel... A na rogówce lepiej się nie rozkładać, bo mnie oblezą te pchły... Inka: takie maleńtasy... Platon do pańci: Jak mi jeszcze coś do chałupy sprowadzisz, to popamiętasz! Quote
halbina Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Junior: I na co nam przyszło?... Skończyliśmy w pudle... Byron: no fakt, nawet kuwetę nam okupują... w kolejce trzeba czekać, żeby zrobić sioo... Junior: jestem jakiś nadwrażliwy chyba... ciągle mi się wydaje, że te małe włażą mi na głowę... Quote
berni Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Hakita dziekuje za pomoc dla Czarnuszków :loveu::loveu: Halbina :lol::lol: fotohistoryjki dialogowe są świetnie. Rozumiem że nastepnym razem to mnie Platon za drzwi nie wpuści :razz: Quote
BIANKA1 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ciociu Halbino , wyślij numer konta Cioci Jo 37 , bo wesołe krówki znalazły nowy domek . Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 No nie mogę, fotostory jest the best :lol: Ale się uśmiałam :lol: Quote
halbina Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 BIANKA1 napisał(a):Ciociu Halbino , wyślij numer konta Cioci Jo 37 , bo wesołe krówki znalazły nowy domek . Nasze rachunki obsługuje Berni :eviltong: więc chętnei skorzystamy, ale numer konta prześle ona... Quote
halbina Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):No nie mogę, fotostory jest the best :lol: Ale się uśmiałam :lol: Staramy się o atrakcyjność naszych wątków... ;) Quote
halbina Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 a i tak nikt nas nie odwiedza... :roll: :candle: :helo::flaming: Ciekawe, że zawsze, kiedy mam święto, jestem sama... Dziś jest święto Platona... rok właśnie dziś mija, jak do mnie zawitał... :bday::drinking: Quote
Recommended Posts