Jump to content
Dogomania

KOCIAKI u HALBINY - happy end!!!:-) Zbońce w nowych domach!

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Halbinko .......... nie smutno Ci ?:roll:

niech Halbina powie tylko słówko :razz: w weekned w sumie znowu moglabym odwiedzić Ciotkę :cool3:

Posted

Hakito, dziękujemy a wsparcie!

Trochę mi smutno, bo Enterek na kolanka właził, domagał się miziania i pieszczotek, mruczał i barankował... ale nie mam czasu na melancholię... bo jego miejsce zajęły popiskujące maluchy , które trzeba przytulić i utulić, kiedy płaczą z tęsknoty lub bólu... Spały dziś z nami na rogówce... ta małą ruda wcisnęła się między łep Inki a moją twarz, z drugiej strony pyszczek Platona... Platon i ta maleńka zaczęły mnie lizać po twarzy, a w zasadzie masować jęzorakami moje skronie... niesamowite uczucie... Wszyscy przespali nockę, tylko kiedy wstałam i poszłam do ubikacji i przygotować żarełko, to po powrocie odkryłam, iż maluchy zrobiły kilka kupek... na fotel schodziły, bo na podłogę jest im jeszcze za wysoko i nie znają sposobów... kupki mało atrakcyjne z pumktu widzenia estetyki... ze śluzem, ale dość jeszcze w całości... cóż... dziś wielkie pranie...
Kociaki po wyprowadzce Entera zajęły się sobą i dalej wesoło harcują, apetyty dopisują, ich kupki w kuwecie mają wzorcowe i wymiary i wygląd... Kociaki śpią w swoim koszyku wyściełanym polarem i Byronem lub Juniorem... Oba samce dzielnie dzielą między siebie obowiązki rodziców zastępczych...
Także teraz mamy równowagę: każdy dorosły ma pod opieką jednego malucha... a ja tu tylko sprzątam... :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

fotki z pierwszego dnia... Platon: ależ to czarne przyjemne w dotyku!
i jak fajnie pachnie!

Byron: rzeczywiście milusie kiciusie...

Platon: a to co znowu?... takie puchate...

Byron: nieee no... znowu coś sprowadziła... nie będę tego niańczył...

Posted

Platon: można powąchać panienkę?...

Platon: no mała... teraz cię zjem...

Inka: co ty wyprawiasz, Platon, odwaliło ci?...
Platon: te małe kudłate przyniosły na sobie całą hodowlę pcheł...

Platon: a było tak fajnie z tymi czarnuszkami... one miały tylko wszoły czy cuś... Ale zaanektowały fotel... A na rogówce lepiej się nie rozkładać, bo mnie oblezą te pchły...

Inka: takie maleńtasy...
Platon do pańci: Jak mi jeszcze coś do chałupy sprowadzisz, to popamiętasz!

Posted

Junior: I na co nam przyszło?... Skończyliśmy w pudle...

Byron: no fakt, nawet kuwetę nam okupują... w kolejce trzeba czekać, żeby zrobić sioo...

Junior: jestem jakiś nadwrażliwy chyba... ciągle mi się wydaje, że te małe włażą mi na głowę...

Posted

Hakita dziekuje za pomoc dla Czarnuszków :loveu::loveu:

Halbina :lol::lol: fotohistoryjki dialogowe są świetnie.
Rozumiem że nastepnym razem to mnie Platon za drzwi nie wpuści :razz:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Ciociu Halbino , wyślij numer konta Cioci Jo 37 , bo wesołe krówki znalazły nowy domek .

Nasze rachunki obsługuje Berni :eviltong: więc chętnei skorzystamy, ale numer konta prześle ona...

Posted

a i tak nikt nas nie odwiedza... :roll:
:candle: :helo::flaming:
Ciekawe, że zawsze, kiedy mam święto, jestem sama...
Dziś jest święto Platona... rok właśnie dziś mija, jak do mnie zawitał...
:bday::drinking: