Jump to content
Dogomania

Psiaki i kociaki z Fundacji Azylu Koci Świat - SZUKAMY DOMKÓW

Recommended Posts

Posted

Dżekuś ? to 40kg żywej radości taki zrezygnowany ? Muszę się koniecznie bardziej postarać :-( Zaniedbałem strasznie mojego faworyta...

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KWL napisał(a):
Dżekuś ? to 40kg żywej radości taki zrezygnowany ? Muszę się koniecznie bardziej postarać :-( Zaniedbałem strasznie mojego faworyta...

ożywia się tylko na spacerkach, aż go utrzymać nie można. ale w kojcu smuciak z niego

• 2 weeks later...
Posted

Witam,
czy moge uzyc zdjec z watku do ogloszen?

Pani Kasiu czy moge do Pani zadzwonic w tygodniu i obgadac sprawy psow Psiego Aniola?(Pytam poniewaz probowalam kilkakrtonie sie do Pani dodzwonic i niestety nie dalamk rady)Chcialabym je oglaszac i sukcesywnie zabierac-czy wszystkie sa zdrowe?Nic im nie dolega?Czy psiaki ktore poszly do adopcji maja umowy adopcyjne?(Przepraszam za te pytania ale nie znam Pani Azylu i panujacych tam zwyczajow)

pozdrawiam cieplo i gratuluje wielkiego serca
Sylwia Postek

Posted

Kostek napisał(a):
Witam,
czy moge uzyc zdjec z watku do ogloszen?

Pani Kasiu czy moge do Pani zadzwonic w tygodniu i obgadac sprawy psow Psiego Aniola?(Pytam poniewaz probowalam kilkakrtonie sie do Pani dodzwonic i niestety nie dalamk rady)Chcialabym je oglaszac i sukcesywnie zabierac-czy wszystkie sa zdrowe?Nic im nie dolega?Czy psiaki ktore poszly do adopcji maja umowy adopcyjne?(Przepraszam za te pytania ale nie znam Pani Azylu i panujacych tam zwyczajow)

pozdrawiam cieplo i gratuluje wielkiego serca
Sylwia Postek

Oczywiście-proszę poprostu bardziej uporczywie dzwonić, a najlepiej w godzinach późno-wieczornych-od 21...
Oczywiście na komórkę-stacjonarny mieszka w szafce, schowany przed kotami i go nie słyszę :cool3:

Posted

Cisza - nikt nie dzwoni. Zwierzaków przybywa, domków brak :shake:

Odnośnie przybywa:

1. Uroczy niewidomy pekińczyk. Zakochany w Kasi po czubek zadartego nochala. Wg dra Garncarza za jakiś czas odzyska wzrok w oku, potrzebne jest mocno kosztowne leczenie.

2. Śliczna, ale potwornie lękliwa sunia. Dziś przyjechała do Kasi. Podejść do siebie nie dała, tylko z daleka można było jej zdjęcia zrobić. Kasia mówiła, że w typie labka ma być - ale z labkiem to ona ma tyle wspólnego, co Budrys z bokserem :eviltong:

Tradycyjnie Kasia nie wzięła uroczego bezproblemowego pieska. Zawsze trafia na bidy łamiące serce i wyciskające łzy z oczu.

Posted

[quote name='Zmysł']
Negra?
Ja jestem (egoistycznie) wdzięczna losowi za to, że stworzenia nie mogą opowiedzieć, co je spotkało, bo chyba nie przestałabym nigdy płakać...

Posted

[quote name='roz2']Negra?
Ja jestem (egoistycznie) wdzięczna losowi za to, że stworzenia nie mogą opowiedzieć, co je spotkało, bo chyba nie przestałabym nigdy płakać...[/quote]
Słuszna uwaga. I dzięki za propozycję