sacred PIRANHA Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Bonsai napisał(a):A to o tę sunię chodziło, gdy myślałaś nad transportem dla naszego 10-latka? ;) Niestety z Adagirkiem też się nie udało... :( A było wszystko zaplanowe - DT, transport, DOM... Oby, tej maleńkiej się udało! mi juz dwa razy nie wychodzilo...a wszystko bylo zaklepane...ludzie sa tacy bezmyslni, nieodpowiedzialni:shake: Quote
Bonsai Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ja ludzi znajduję o dziwo fantastycznych, jednak mam inną przeszkodę - http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84656 Trzymam kciuki za wyżlicę, czy są jacyś chętni? Quote
sacred PIRANHA Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Bonsai napisał(a): Trzymam kciuki za wyżlicę, czy są jacyś chętni? są a potem nagle sie wycofuja...nie wiem o co chodzi:shake: Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 odebralam telefon z zapytaniem o sunie, pani bardzo mila i wydaje sie ok...ale to telefon kolejny z warszawy...nie uwierze poki nie zobacze pani w zamosciu...jestem juz chyba sceptyczna strasznie...a jak slysze warszawa to jakos tak dziwnie nadzieje trace... Quote
tanitka Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 ona znajdzie dom, to jest tylko kwestia dni, tygodni, nie więcej:shake: Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 tanitka napisał(a):ona znajdzie dom, to jest tylko kwestia dni, tygodni, nie więcej:shake: mam nadzieje...wiesz chyba sie zajme tym na powaznie...tzn znajdowaniem domow dla psow rasowych, bede im zakladac allegro, wyciagac na DT i wezme odpowiedzialnosc za to zeby sprawdzac tak wszytsko, zeby do pseudohodolwi nie trafialy.... Quote
Bonsai Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 A wizyta przedadopcyjna? Ja zawsze ją przeprowadzam. Wtedy jest się pewnym, że domek ok i można naprawdę poświęcić się w szukaniu transportu itd., szykownaiu, wyciągnięciu psa... Quote
sacred PIRANHA Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Bonsai napisał(a):A wizyta przedadopcyjna? Ja zawsze ją przeprowadzam. Wtedy jest się pewnym, że domek ok i można naprawdę poświęcić się w szukaniu transportu itd., szykownaiu, wyciągnięciu psa... tanitka...ty jestes z wawy:cool3: Quote
tanitka Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 no oczywiście, ze pójdę z taka wizytą! :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 tanitka napisał(a):no oczywiście, ze pójdę z taka wizytą! :lol: super:) jutro skontaktuje sie z tą panią (bo dzis sie zdecydowala ostatecznie na wyzelke, ma przyjechac po nia w ta sobote)...kiedy mialabys czas i w jakich godzinach? Quote
tanitka Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 prosiłabym żebyś dała mi jej telefon, ja zadzwonie w poniedziałek się umówię, albo niech ona dzwoni do mnie 602 704 701:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 tanitka napisał(a):prosiłabym żebyś dała mi jej telefon, ja zadzwonie w poniedziałek się umówię, albo niech ona dzwoni do mnie 602 704 701:lol: to zrobimy tak...ja zadzwonie do niej, powiem jej o tym pomysle (jesli nie ma nic do ukrycia nie powinno byc problemow:diabloti:) potem zadzwonie do ciebie i dam ci do niej numer...przy okazji poznamy sie telefonicznie i moze bede miec wiecej danych o wyzlicy to tez ci dopowiem:) Quote
sacred PIRANHA Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 martaa2 napisał(a):I co z sunią? jest zainteresowana pani, wlasnie czekam na odpowiedz od niej czy nie mialaby nic przeciwko wizycie przedadopcyjnej tanitki... Quote
sacred PIRANHA Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 tanitka napisał(a):prosiłabym żebyś dała mi jej telefon, ja zadzwonie w poniedziałek się umówię, albo niech ona dzwoni do mnie 602 704 701:lol: martaa2 napisał(a):I co z sunią? pani wlasnie mi odpowiedziala, ze oczywiscie nie ma nic przeciwko takiej wizycie i bardzo podoba jej sie ta zasda robienia takich wizyt:lol: tanitka no to dzwonie do ciebie:lol: Quote
bigos Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Ojej, byłoby cudownie:multi: trzymamy kciuki:p Quote
malagos Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 O, tanitka przetestuje panią aż miło :cool3: Żeby domek był ok... Quote
Bonsai Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Super! :multi: To na pewno da obiektywne spojrzenie na sprawę. :cool3: Quote
tanitka Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 jutro na 10.30 jesteśmy umówione:razz: Quote
malagos Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 hmmm, to taka przedpołudniowa kawa.... Powodzenia! Quote
tanitka Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 co ty malagos, na śniadanie idę!!:lol: Quote
Bonsai Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 W takim razie czekamy na dokładny opis wrażeń. :) Quote
sacred PIRANHA Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Bonsai napisał(a):W takim razie czekamy na dokładny opis wrażeń. :) ja sie juz stresuje jak glupia:shake: ...a tak wogole...to bardzo milo bylo Ciebie telefonicznie poznac tanitka :cool3: teraz telefonicznie...to nastepnym razem moze osobiscie:cool3:...a tak poza tym, to teraz bede cievie wykorzystywac do sprawdzania domkow w wawie:diabloti: Quote
Katcherine Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 tanitka napisał(a):co ty malagos, na śniadanie idę!!:lol: :crazyeye:Tanitka podwyzszyla poprzeczke dla Nowych domkow- bedzie sprawdzac jakosc domku rozpoczynajac od jakosci posilkow... w koncu wyzelki uwielbiaja domowe jedzonko, a drozdzowe domowe ciasto do porannej kawy tez musi byc na poziomie :evil_lol: ps. chyba bede musiala pocwiczyc kulinarne zdolnosci zeby zdazyc przed nastepna adopcja w moja strone..... :lol:trzymamy kciuki za wyzielke Quote
sacred PIRANHA Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Katcherine napisał(a): :lol:trzymamy kciuki za wyzielke oooo natsepna chetna do wizyt przedadopcyjnycvh w wawie:cool3: WITAM:loveu: Quote
Recommended Posts