Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bonsai napisał(a):
A to o tę sunię chodziło, gdy myślałaś nad transportem dla naszego 10-latka? ;)
Niestety z Adagirkiem też się nie udało... :( A było wszystko zaplanowe - DT, transport, DOM...
Oby, tej maleńkiej się udało!

mi juz dwa razy nie wychodzilo...a wszystko bylo zaklepane...ludzie sa tacy bezmyslni, nieodpowiedzialni:shake:

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odebralam telefon z zapytaniem o sunie, pani bardzo mila i wydaje sie ok...ale to telefon kolejny z warszawy...nie uwierze poki nie zobacze pani w zamosciu...jestem juz chyba sceptyczna strasznie...a jak slysze warszawa to jakos tak dziwnie nadzieje trace...

Posted

tanitka napisał(a):
ona znajdzie dom, to jest tylko kwestia dni, tygodni, nie więcej:shake:

mam nadzieje...wiesz chyba sie zajme tym na powaznie...tzn znajdowaniem domow dla psow rasowych, bede im zakladac allegro, wyciagac na DT i wezme odpowiedzialnosc za to zeby sprawdzac tak wszytsko, zeby do pseudohodolwi nie trafialy....

Posted

A wizyta przedadopcyjna? Ja zawsze ją przeprowadzam. Wtedy jest się pewnym, że domek ok i można naprawdę poświęcić się w szukaniu transportu itd., szykownaiu, wyciągnięciu psa...

Posted

Bonsai napisał(a):
A wizyta przedadopcyjna? Ja zawsze ją przeprowadzam. Wtedy jest się pewnym, że domek ok i można naprawdę poświęcić się w szukaniu transportu itd., szykownaiu, wyciągnięciu psa...

tanitka...ty jestes z wawy:cool3:

Posted

tanitka napisał(a):
no oczywiście, ze pójdę z taka wizytą! :lol:

super:)
jutro skontaktuje sie z tą panią (bo dzis sie zdecydowala ostatecznie na wyzelke, ma przyjechac po nia w ta sobote)...kiedy mialabys czas i w jakich godzinach?

Posted

tanitka napisał(a):
prosiłabym żebyś dała mi jej telefon, ja zadzwonie w poniedziałek się umówię, albo niech ona dzwoni do mnie 602 704 701:lol:

to zrobimy tak...ja zadzwonie do niej, powiem jej o tym pomysle (jesli nie ma nic do ukrycia nie powinno byc problemow:diabloti:) potem zadzwonie do ciebie i dam ci do niej numer...przy okazji poznamy sie telefonicznie i moze bede miec wiecej danych o wyzlicy to tez ci dopowiem:)

Posted

tanitka napisał(a):
prosiłabym żebyś dała mi jej telefon, ja zadzwonie w poniedziałek się umówię, albo niech ona dzwoni do mnie 602 704 701:lol:

martaa2 napisał(a):
I co z sunią?

pani wlasnie mi odpowiedziala, ze oczywiscie nie ma nic przeciwko takiej wizycie i bardzo podoba jej sie ta zasda robienia takich wizyt:lol:
tanitka no to dzwonie do ciebie:lol:

Posted

Bonsai napisał(a):
W takim razie czekamy na dokładny opis wrażeń. :)

ja sie juz stresuje jak glupia:shake:
...a tak wogole...to bardzo milo bylo Ciebie telefonicznie poznac tanitka :cool3:
teraz telefonicznie...to nastepnym razem moze osobiscie:cool3:...a tak poza tym, to teraz bede cievie wykorzystywac do sprawdzania domkow w wawie:diabloti:

Posted

tanitka napisał(a):
co ty malagos, na śniadanie idę!!:lol:

:crazyeye:Tanitka podwyzszyla poprzeczke dla Nowych domkow- bedzie sprawdzac jakosc domku rozpoczynajac od jakosci posilkow... w koncu wyzelki uwielbiaja domowe jedzonko, a drozdzowe domowe ciasto do porannej kawy tez musi byc na poziomie :evil_lol:

ps. chyba bede musiala pocwiczyc kulinarne zdolnosci zeby zdazyc przed nastepna adopcja w moja strone.....

:lol:trzymamy kciuki za wyzielke