Jump to content
Dogomania

Zagłodzony pies, nie wychodzi od roku z mieszkania! Szukamy D. stałego! Brutus za TM.

Recommended Posts

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ziuta-23']Cioteczki wy podglądajcie tam tego jełopa bo może sobie wziąć kolejnego psiaka :angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad:[/quote]

eee...to wlasnorecznie zrobie z 'jelopa' (nie z psa) kotlety i nakamie nimi bezdomne psy!:angryy:

Posted

nie sądzę,żeby on biegał po całym mieście,więc trzeba omijac rejon Sienkiewicza,Jedności Narod.,Nowowiejską i boczne ulice.
Mtf z jakiej jesteś ulicy?

Posted

Jak koleś będzie miał jakiekolwiek wąty, to proszę bardzo- tylko wtedy to się skończy w sądzie :mad: Pies był od razu zbadany przez weta, mam w razie czego opis i fotki np. skóry :diabloti: Chce miec sprawę o drastyczne zaniedbanie?

A zresztą niech mi teraz Sławek udowodni, że to jego pies... Ma świadectwa zapłacenia podatku? Chip pies ma? Nie- to niech spada na drzewo:mad:

Posted

zgłosic to raczej nie zgłosi bo policji to on nie lubi.Do schroniska tez nie pojedzie ale lepiej żeby plakatu nie widział.Sławek juz nie mysli jak człowiek trzeźwy kiedyś pociął goscia za pudełko zapałek.Dobrze by było jakby nie było też strony z dogo na plakacie bo zawsze ktos z "sąsiadów" moze przeczytac i temu durniowi powiedziec ze to od Renaty wyszło.Nie wszyscy sąsiedzi go nie lubią .

Posted

[quote name='deszczowa']poszły 30 zł na hotelik
czy jest na szybkie umieszczenie w hoteliku jakaś szansa w związku z tym "opiekunem"?[/quote]
Psiulek już jest w hoteliku 2gi tydzień ;)

Posted

dzieki za odpowiedź,a ja myslałam,że może jesteś z Wrocławia.
Fajnie,że czytasz wątek i dzięki ,że wpłaciłaś pieniądze.
ULV,Irysek przekazał 70 zł ode mnie na hotelik Brutuska - 40 obiecane i 30 z bazarków na jego rzecz.

Posted

Do gory puchaty stworze!

Mam malutka prosbe (moze nie kazdy ma sentyment do takich malych stworow jak MROWKA z mojego podpisu), prosze zajrzyjcie na watek [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7760011#post7760011[/url]
-moze uznacie, ze warto pomoc.
dziekuje

Posted

Zrobilam bazarek na wybranego biedaka,moze grosik dla Brutuska wpadnie? Zapraszam:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7768871#post7768871[/URL]

Posted

a może by ktoś dał go na allegro albo na inne forum?kto pomoże? :crazyeye: Faktycznie hotelik nas wykończy finansowo :mad:,ale niestety DT brak :placz: