Doginka Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 furciaczek napisał(a):SIUUUPER fotaski:loveu: gassira napisał(a):o nowa seria:cool3: równie fajna:lol: Dziewczyny dodajecie mi skrzydeł:sweetCyb::lilangel::lilangel::lilangel: Mam nadzieję, że z Wilna też przywiozę w miarę dobre fotencje:razz: Quote
Doginka Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 I to już koniec fot z Poznania:p A tu jest link do wszystkich fot z tej wystawy - bez przebieranki;) http://doginka.fotosik.pl/albumy/310618.html Quote
furciaczek Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Ja nie watpie ze c wilna przywieziesz super focie:loveu: piekny Ca de bou:loveu: Quote
AnkaG Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Fajne fotki. Ale ktoś cię polubił - bardzo chciał ci buzi dać. :diabloti: Quote
Junka Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Doginka napisał(a): Czy moglabyś zdradzic sekret jak wy to robicie, że wasze sznaucery maja taką dluga brodę. Mojej Junie wogóle nie rośnie :-( Na łapkach owszem jak się ja wykapie i wyczesze ma pychte a za chiny nie moge jej uhodowac takiej bródki i włosów nad oczami Quote
Pimpek Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Jeeeeeeeee :loveu: Ile foci !:p http://images29.fotosik.pl/112/4d079b151ad6075d.jpg Podoba mi się jego uśmieszek, jak przyjaźnie nastawiony !:loveu: Quote
eria Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 http://images26.fotosik.pl/111/28101cb8328d880b.jpg pies morderca rzuca Ci sie do gardła a Ty się śmiejesz hihihih Quote
malawaszka Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 GRATULACJE Doginko!!!!!! :loveu::multi::multi::multi: furciaczek napisał(a): Pieknie sie chlopak Ci wystawia:loveu: hahaha zwłaszcza na tym poniżej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doginka napisał(a): Doginka napisał(a): :loveu::loveu::loveu: fajne fajne fotki :klacz: Quote
Karolina_Nett Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Jak ja uwielbiam oglądać twoje zdjęcie :D. Quote
Doginka Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='AnkaG']Fajne fotki. Ale ktoś cię polubił - bardzo chciał ci buzi dać. :diabloti: Nioo, to chyba suczka była :loveu: W życiu nie myślałam, że ta rasa jest taka koffaniutka. Dla mnie to zawsze były psy mordercy:diabloti: [quote name='Junka']Czy moglabyś zdradzic sekret jak wy to robicie, że wasze sznaucery maja taką dluga brodę. Mojej Junie wogóle nie rośnie :-( Na łapkach owszem jak się ja wykapie i wyczesze ma pychte a za chiny nie moge jej uhodowac takiej bródki i włosów nad oczami Ja poprostu nie dotykam brody nożyczkami od urodzenia Gordusia:p [quote name='Pimpek']Jeeeeeeeee :loveu: Ile foci !:p http://images29.fotosik.pl/112/4d079b151ad6075d.jpg Podoba mi się jego uśmieszek, jak przyjaźnie nastawiony !:loveu: Taki gremlinek:diabloti::loveu: Quote
Doginka Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='eria']http://images26.fotosik.pl/111/28101cb8328d880b.jpg pies morderca rzuca Ci sie do gardła a Ty się śmiejesz hihihih To nerwowy śmiech - ze strachu, że zaraz mnie pożre:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='malawaszka']GRATULACJE Doginko!!!!!! :loveu::multi::multi::multi: DZIĘKUJĘ:loveu: hahaha zwłaszcza na tym poniżej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ta - Gordon pokazał, że ma nasze wystawy w doopie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: fajne fajne fotki :klacz: Starałam się, żeby były ok.:razz: [quote name='Karolina_Nett']Jak ja uwielbiam oglądać twoje zdjęcie :D. Cieszę się, że się podobają:multi: Quote
weszka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Bardzo oryginalnie napiszę że fajniaste foteczki :eviltong::evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Czy pisalam juz ze fotki sa super??:loveu::evil_lol: Quote
ariss Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 zostałaś u mnie Dodinką,ale co tam:eviltong: Dobranocka Quote
Doginka Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='weszka']Bardzo oryginalnie napiszę że fajniaste foteczki :eviltong::evil_lol: [quote name='furciaczek']Czy pisalam juz ze fotki sa super??:loveu::evil_lol: No pewnie, że są super:eviltong::diabloti: [quote name='gassira']zostałaś u mnie Dodinką,ale co tam:eviltong: Dobranocka Dodinki nie lubię, bo to pusta laska jest:eviltong: Dobranoc, pchły na noc:p A tak teraz wyglądam - tragicznie - sińce pod oczami - to z bólu - tak wyglądam jak się czuję i chyba zaraz zmykam od kompa, bo już nie mogę znieść tej męczarni:placz::placz::placz: Quote
Doginka Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Nie mam pojęcia - kołnierz noszę od kilku minut, ale już czuję leciutką ulgę - albo to kręcz szyjny, albo mnie zdrowo zawiało, albo wyskoczył mi dysk czy krąg szyjny - boli jak diabli i tak mam od 2 tygodni - co dzień jest coraz gorzej - smarowałam maściami rozgrzewającymi i przeciw zapalnymi, a od tygodnia jadę na ketonalu forte i już mnie kichy od tego bolą, a szyja nie przechodzi - chyba czas już iść do lekarza, bo coś czuję, że to poważna sprawa:placz::placz::placz: Nie mogę kręcić szyją i aż niedobrze mi z bólu:placz: Quote
ariss Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 współczuje:crazyeye: A lekarz w takiej sytuacji to konieczność!!!!!!!!!!!! Ketanolu tak długo branego nie polecam:shake: No i szybciutko wracaj do zdrowia:p Quote
Recommended Posts