Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gassira']ale Gordonek śliczny-to dzisiejsze fotulce????
Czemu u was nie pada?:mad:
Pada pada, ale to fotki z 25 listopada:diabloti:
wracam za jakieś 15 minut

Posted

No co się wstydasz. :lol: Pokazałam córcię Michałowi: cytuję "Fajna laska z niej będzie".

Podglądnęłam, że czeszesz psiaki szczotką (bo ja wyczesywałam zawsze grzebykiem) i też kupiłam szczotkę. Kajci tak się podobało czesanie szczotką, że usnęła na plecach podczas czesania. :evil_lol:

Posted

Junka napisał(a):
Czekamy:0 A ta młoda osobka na zdjęciu to kto??? :razz:

To moja córcia Dominika:loveu:

AnkaG napisał(a):
No co się wstydasz. :lol: Pokazałam córcię Michałowi: cytuję "Fajna laska z niej będzie".

Podglądnęłam, że czeszesz psiaki szczotką (bo ja wyczesywałam zawsze grzebykiem) i też kupiłam szczotkę. Kajci tak się podobało czesanie szczotką, że usnęła na plecach podczas czesania. :evil_lol:

Miśka ma już w szkole podryw - starszemu koledze z klasy 3 wpadła w oko:crazyeye: - już ją nawet obronił przed dziewczyną, która chciała Miśkę bić(ta dziewucha wszystkich zaczepia bez powodu) i mówi Dominice cześć i chwali się, że to jego Dominika idzie:razz: - muszę z Miśką pogadać o pieskach, kotkach i motylkach:loveu::diabloti::roll:

Ewaa napisał(a):
Super foteczki,
Ja teraz mam troche czasu, mniej klientów bo pogoda straszna :angryy::angryy::angryy:
Ale nas jest teraz w domku więcej :multi::multi::multi:,
widziałaś ??
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8981528#post8981528

Ewa byłam u Ciebie na stronce, ale teraz muszę zakuwać do egzaminu, więc nadrobię w poniedziałek wieczorkiem;)
furciaczek napisał(a):
Przepraszam ze nie bylo mnie ostatnio ale normalnie w glowie mialam tylko jedno....

Foteczki widzialam, fajna ekipa remontowa:loveu: i Zloz Miscie spoznione zyczenia od ciotki Furciaczkowej:loveu:

Mam nadzieję, że pod choinką Furcia już będzie:loveu:
Życzenia przekazałam - Miśka bardzo dziękuje i powiedziała, że też trzyma kciuki za Twoją psiunię:loveu:

A miałam wczoraj wstawić foteczki za 15 minut, ale mi dogo wysiadło i już nie chciało wczoraj wrócić:angryy::angryy::angryy:

Posted

Doginka napisał(a):

Ewa byłam u Ciebie na stronce, ale teraz muszę zakuwać do egzaminu, więc nadrobię w poniedziałek wieczorkiem;)

A miałam wczoraj wstawić foteczki za 15 minut, ale mi dogo wysiadło i już nie chciało wczoraj wrócić:angryy::angryy::angryy:

A cóż to za egzamin???
Mi też wczoraj dogo padło,a specjalnie włączyłam kompa żeby reszte Twoich fot zobaczyć:cool3: