Doginka Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 A teraz idę jeść, ale jak zjem, to wrzucę jeszcze kilka foteczek:diabloti: Quote
Junka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Czekamy:0 A ta młoda osobka na zdjęciu to kto??? :razz: Quote
Doginka Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='gassira']ale Gordonek śliczny-to dzisiejsze fotulce???? Czemu u was nie pada?:mad: Pada pada, ale to fotki z 25 listopada:diabloti: wracam za jakieś 15 minut Quote
ariss Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Za 15 minut to ja z domku wychodzę;)Trzeba się troche rozerwać:evil_lol: Ale pewnie w środku nocy jeszcze wpadne obejrzeć resztę fotek;) Quote
AnkaG Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 No co się wstydasz. :lol: Pokazałam córcię Michałowi: cytuję "Fajna laska z niej będzie". Podglądnęłam, że czeszesz psiaki szczotką (bo ja wyczesywałam zawsze grzebykiem) i też kupiłam szczotkę. Kajci tak się podobało czesanie szczotką, że usnęła na plecach podczas czesania. :evil_lol: Quote
Cheritka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Super foteczki, Ja teraz mam troche czasu, mniej klientów bo pogoda straszna :angryy::angryy::angryy: Ale nas jest teraz w domku więcej :multi::multi::multi:, widziałaś ?? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8981528#post8981528 Quote
furciaczek Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Przepraszam ze nie bylo mnie ostatnio ale normalnie w glowie mialam tylko jedno.... Foteczki widzialam, fajna ekipa remontowa:loveu: i Zloz Miscie spoznione zyczenia od ciotki Furciaczkowej:loveu: Quote
Doginka Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Junka napisał(a):Czekamy:0 A ta młoda osobka na zdjęciu to kto??? :razz: To moja córcia Dominika:loveu: AnkaG napisał(a):No co się wstydasz. :lol: Pokazałam córcię Michałowi: cytuję "Fajna laska z niej będzie". Podglądnęłam, że czeszesz psiaki szczotką (bo ja wyczesywałam zawsze grzebykiem) i też kupiłam szczotkę. Kajci tak się podobało czesanie szczotką, że usnęła na plecach podczas czesania. :evil_lol: Miśka ma już w szkole podryw - starszemu koledze z klasy 3 wpadła w oko:crazyeye: - już ją nawet obronił przed dziewczyną, która chciała Miśkę bić(ta dziewucha wszystkich zaczepia bez powodu) i mówi Dominice cześć i chwali się, że to jego Dominika idzie:razz: - muszę z Miśką pogadać o pieskach, kotkach i motylkach:loveu::diabloti::roll: Ewaa napisał(a):Super foteczki, Ja teraz mam troche czasu, mniej klientów bo pogoda straszna :angryy::angryy::angryy: Ale nas jest teraz w domku więcej :multi::multi::multi:, widziałaś ?? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8981528#post8981528 Ewa byłam u Ciebie na stronce, ale teraz muszę zakuwać do egzaminu, więc nadrobię w poniedziałek wieczorkiem;) furciaczek napisał(a):Przepraszam ze nie bylo mnie ostatnio ale normalnie w glowie mialam tylko jedno.... Foteczki widzialam, fajna ekipa remontowa:loveu: i Zloz Miscie spoznione zyczenia od ciotki Furciaczkowej:loveu: Mam nadzieję, że pod choinką Furcia już będzie:loveu: Życzenia przekazałam - Miśka bardzo dziękuje i powiedziała, że też trzyma kciuki za Twoją psiunię:loveu: A miałam wczoraj wstawić foteczki za 15 minut, ale mi dogo wysiadło i już nie chciało wczoraj wrócić:angryy::angryy::angryy: Quote
Vectra Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 to dawaj fotki dziś , dziś dogo łazi przyzwoicie :diabloti: Quote
Doginka Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Kto tu kogo gryzie:mad::mad::mad: Quote
ariss Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Doginka napisał(a): Ewa byłam u Ciebie na stronce, ale teraz muszę zakuwać do egzaminu, więc nadrobię w poniedziałek wieczorkiem;) A miałam wczoraj wstawić foteczki za 15 minut, ale mi dogo wysiadło i już nie chciało wczoraj wrócić:angryy::angryy::angryy: A cóż to za egzamin??? Mi też wczoraj dogo padło,a specjalnie włączyłam kompa żeby reszte Twoich fot zobaczyć:cool3: Quote
Doginka Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Vectra napisał(a):to dawaj fotki dziś , dziś dogo łazi przyzwoicie :diabloti: Na specjalne Twoje życzenie:diabloti: Quote
ariss Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Na tej 3 focie Miśka wygląda jakby była mocno nadziabana :evil_lol: Quote
Doginka Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Serdeczny uśmiech dla wszystkich gości naszej fotogalerii:loveu: Mój diabełek:diabloti: Quote
Doginka Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Vectra napisał(a):o remont masz :evilbat: :eviltong:Nie ja tylko moja mama:diabloti::cool3: Vectra ratuj - znowu nie dostaję powiadomień na emilka:shake::placz: Quote
Doginka Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Vectra napisał(a):nie działają powiadomienia Ale to tak chwilowo, czy już tak na stałe:crazyeye::placz::angryy:???????????? Quote
Recommended Posts