malawaszka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 halo halooooo haha Miśka w obroży i z wypchanym biustem to już prawie hard core :evil_lol: Ty lepiej uważaj bo ona nieletnia a pozuje jak zawodowa modelina ;) i jak poszło :kciuki: Quote
eria Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 mam nadzieję że przywieźliście dużo fot, w tym olbrzymich :eviltong: Quote
Doginka Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Witam Wszystkich:hand::hand::hand: i zarazem przepraszam, że nie odpiszę na Wasze posty, ale zapewniam, że wszystkie przeczytałam ( Waszka uśmiałam się z hard core:evil_lol:) Gordon zajął II lokatę, srebro i Res. CACIB, co daje mu tytuł V-ce Middle and Eastern European Winner 2007 oraz V-ce Poland Winner 2007:multi::B-fly: Zdjęcia będą i zapewniam, że będzie ich mnustwo (ok. 600), ale musicie mi dać troszkę czasu, bo muszę je pozmniejszać i wgrać na Fotosik:razz: - kilka fot wstawię na dogo za jakąś godzinkę:p I musicie mi wybaczyć, że nie będę przez kilka dni pisać w Waszych galeriach, ale obiecuję, że będę wszystko czytać - wiecie, jak ciężka jest obróbka fot:razz:, a chyba chcecie, żeby były doskonałej jakości, co mi się udało:multi: Quote
ariss Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 GRATUUUUUUUUUUUUUUULACJE:multi: szkoda tylko,że nie widziałam jak Gordon pokonuje konkurentów i z klasą zdobywa V-ce!!! Quote
furciaczek Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 G R A T U L A C J E:multi: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 gratulacje !! a zdjęcia widziałam już na e-psach i na jpg.pl czy w jakimś tam albumie :evil_lol::eviltong::loveu: Quote
Doginka Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 A tak Gordon zdobywa nieoficjalny, bo nigdzie go nikt nie używa, ale skoro II lokata i Res. CACIB to można takiego tytułu używać:diabloti: V-ce Middle and Eastern European Winner 2007 oraz V-ce Poland Winner 2007:multi::B-fly: Quote
Doginka Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Tu się chłopsiaczek ułotrzepotałł:diabloti: Quote
furciaczek Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Jak Ty przy tym zamulajacym dogo wstawilas te fotki:crazyeye: Cudownie sie prezentowaliscie na ringu:loveu: nio rewelacja normalnie:loveu: Quote
Doginka Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 furciaczek napisał(a):Jak Ty przy tym zamulajacym dogo wstawilas te fotki:crazyeye: Cudownie sie prezentowaliscie na ringu:loveu: nio rewelacja normalnie:loveu: Cześć Furcia :loveu: Mi dogo teraz szybciutko chodzi:multi: Quote
furciaczek Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 a ja przez godzine 3 posty napisalam:angryy: Pieknie sie chlopak Ci wystawia:loveu: Quote
Doginka Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 A ja nawet nie zauważyłam 100 strony:multi: Quote
Doginka Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 tutaj pan Sędzia zrobił Gordonkowi "puci puci" i broda mu się rozwichrzyła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images31.fotosik.pl/42/d5ce3e008a74d8ba.jpg Quote
Recommended Posts