Doginka Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Patyczka nie chciała oddać nikomu:shake::mad: Quote
eria Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 teraz mi jakby trochę dogo przyspieszyło,choć pewnie nie na długo :roll: Chiara prześliczna panienka:loveu: Quote
Doginka Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='eria']teraz mi jakby trochę dogo przyspieszyło,choć pewnie nie na długo :roll: Chiara prześliczna panienka:loveu: Mi dogo też przyspieszyło, ale za to fotosik nawala - blokuje mi foty:angryy::angryy::angryy: Quote
Doginka Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 A tatuś patrzy...:loveu: I pilnuje, żeby Chiara bespiecznie przeszła przez mostek:diabloti: Quote
AnkaG Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Słodka panienka tylko kto jej skopiował ogonek ?;) Quote
Doginka Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 furciaczek napisał(a):Jaka ona slodka:loveu: Ja też ją kocham:loveu: AnkaG napisał(a):Słodka panienka tylko kto jej skopiował ogonek ?;) No właśnie i zapomniał o uszach:razz::p Quote
ariss Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 uszka ma cudne-całe szczęście że nikt ich nie śmiał ruszyć:mad::lol: Quote
weszka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Gordon srodze spogląda - ojcowskim spojrzeniem ;) http://images34.fotosik.pl/14/51f1f6444837ebf2.jpg Quote
Doginka Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='gassira']uszka ma cudne-całe szczęście że nikt ich nie śmiał ruszyć:mad::lol: Tu mamy odmienne zdanie - ja wolę bezwahlowe sznupki:diabloti: [quote name='weszka']Gordon srodze spogląda - ojcowskim spojrzeniem ;) http://images34.fotosik.pl/14/51f1f6444837ebf2.jpg Gorduś na serio bardzo pilnuje Chiarę i jak trzeba to nawet ją karci - ciągnie ją za uszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='furciaczek']Dziendoberek:loveu: Ja też Cię witam:loveu::bye:, ale jeszcze się nie wyspałam i idę dalej do łózia:diabloti: Ale na odchodne wrzycę 5 fotek:p Quote
Doginka Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Później będzie reszta foteczek, bo teraz idę dospać:diabloti: Quote
AnkaG Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 O jaki słodziak na pierwszej fotce. Przytuliłabym się do niego. :loveu: Quote
furciaczek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Sceny lozkowe z samego rana:evil_lol: Quote
Doginka Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='AnkaG']O jaki słodziak na pierwszej fotce. Przytuliłabym się do niego. :loveu: Tak śpi moje kochanie jak wyję z łóżka:loveu::loveu::loveu: [quote name='furciaczek']Sceny lozkowe z samego rana:evil_lol: Z rana najlepiej:razz::diabloti: Quote
AnkaG Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Niedobra pańcia za mały fotelik kupiła psu :cool1: Quote
eria Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 http://images32.fotosik.pl/38/a1da0ee67a0f79e8.jpg jaka piękna wyczesana broda :loveu::loveu: btw.wczoraj trafiłam na fotę cudnego olbrzyma...pies marzenie:loveu: :loveu::loveu::loveu:siem zakochałam Quote
Helga&Ares Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Co za grzeczny pies podczas czesania :loveu: Ares fika we wszystkie strony :mad: Quote
furciaczek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 hehe siwtne miny strzela:lol::loveu: a olbrzymek ciuuudo:loveu: Quote
Doginka Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='AnkaG']Niedobra pańcia za mały fotelik kupiła psu :cool1: :siara: a właśnie, że jest:cool2: [quote name='eria']http://images32.fotosik.pl/38/a1da0ee67a0f79e8.jpg jaka piękna wyczesana broda :loveu::loveu: btw.wczoraj trafiłam na fotę cudnego olbrzyma...pies marzenie:loveu: :loveu::loveu::loveu:siem zakochałam Ale cuuudo - szkoda, że nie zatwierdzone przez FCI:-(:loveu: A broda Rapera na tym zdjęciu wcale nie jest wyczesana:shake::diabloti: [quote name='Helga&Ares']Co za grzeczny pies podczas czesania :loveu: Ares fika we wszystkie strony :mad: [quote name='furciaczek']hehe siwtne miny strzela:lol::loveu: On tak zawsze:diabloti: Quote
furciaczek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 A czy Ty nie mialas isc spac:diabloti::eviltong: Quote
Recommended Posts