Doginka Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 A to Gorduś - jeszcze nie wyczesany, ale już po spacerku i po fryzjerze - przed wystawą:loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Pieknie sie prezentuje:loveu::loveu::multi: Quote
furciaczek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Czy ona nie ma za duzych spodni:evil_lol: http://images34.fotosik.pl/38/8cfb091fb62d7596.jpg Quote
Doginka Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 furciaczek napisał(a):Pieknie sie prezentuje:loveu::loveu::multi: :p:p:p Musicie mi wybaczyć, że nikomu nie:shake: będę dziękować, ale jestem przesądna:diabloti: Mam ogromną ochotę wziąć rasę, ale to jest marzenie ściętej głowy:-(:shake: W klasie Gordona, czyli CHAMPION KLASS będzie Sasquehanna KONIAK i Sasquehanna DEKIEL - 2 przepiękne psy:loveu: Quote
Doginka Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='furciaczek']Czy ona nie ma za duzych spodni:evil_lol: http://images34.fotosik.pl/38/8cfb091fb62d7596.jpg Apsolutely not:eviltong::diabloti: Quote
furciaczek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Doginka napisał(a)::p:p:p Musicie mi wybaczyć, że nikomu nie:shake: będę dziękować, ale jestem przesądna:diabloti: Mam ogromną ochotę wziąć rasę, ale to jest marzenie ściętej głowy:-(:shake: W klasie Gordona, czyli CHAMPION KLASS będzie Sasquehanna KONIAK i Sasquehanna DEKIEL - 2 przepiękne psy:loveu: A tylko sprobowalabys podziekowac:mad::mad: Trzymam kiuki z calych sil:loveu: Quote
furciaczek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Doginka napisał(a):Apsolutely not:eviltong::diabloti: Na zdieciu wyglada inaczej:evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Nio modelka Ci rosnie :loveu: niedlugo faceci beda walic drzwiami i oknami:diabloti: Quote
Doginka Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Jak widać na załączonym obrazku - moje dziecię znowu wypchało sobie biust skarpetkami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 WOLNiEJJJJ!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Napisz jak skonczysz bo nie wiem co cytowac:evil_lol: Quote
Doginka Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 furciaczek napisał(a):WOLNiEJJJJ!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Spieszę się dopóki dogo działa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: furciaczek napisał(a):A tylko sprobowalabys podziekowac:mad::mad: Trzymam kiuki z calych sil:loveu: Tfu tfu tfu , na psa urok:razz: furciaczek napisał(a):Na zdieciu wyglada inaczej:evil_lol: :eviltong:ściągnęły jej się na uszy:diabloti: furciaczek napisał(a):Nio modelka Ci rosnie :loveu: niedlugo faceci beda walic drzwiami i oknami:diabloti: Już dostaję tysiące emilków z zapytaniem, czy znam tę dziewczynę ze zdjęć, które wrzucam na fotosik:cool3::roll: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Doginka napisał(a):Spieszę się dopóki dogo działa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tfu tfu tfu , na psa urok:razz: :eviltong:ściągnęły jej się na uszy:diabloti: Już dostaję tysiące emilków z zapytaniem, czy znam tę dziewczynę ze zdjęć, które wrzucam na fotosik:cool3::roll: hehe no to przerabane masz...skrzynke Ci zapchaja:evil_lol: Quote
Doginka Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek']Napisz jak skonczysz bo nie wiem co cytowac:evil_lol: zaraz będzie koniec fot, bo muszę się na jutro wyspać - wiesz, szykowanie najpierw Gordona , później siebie i o 3 w nocy wyjazd:roll: I to by było na tyle:p;) Quote
eria Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 niesamowite jest to Twoje dziecie z wypchanym biustem :evil_lol: Quote
Paulina. Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Hej, my chyba pierwszy raz, ale.... http://images25.fotosik.pl/109/f02fce0ee9e9445e.jpg Czy ona ma psią obrózkę na szyi? :diabloti: Quote
Doginka Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 eria napisał(a):niesamowite jest to Twoje dziecie z wypchanym biustem :evil_lol: Paulinaaa napisał(a):Hej, my chyba pierwszy raz, ale.... http://images25.fotosik.pl/109/f02fce0ee9e9445e.jpg Czy ona ma psią obrózkę na szyi? :diabloti: Hej dziewczynki - wpadłam tylko na chwilkę przed wyjazdem do Poznania:diabloti: Paulinaaa witam Cię w Gordońsko Rapersko Miśkowej fotogalerii. Nie mylisz się, to jest obroża Gordona:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Eria mam do Ciebie ogromną prośbę - czy zechciałabyś wysłać mi na PW szczegółową instrukcję jak krok po kroku zrobić banerek? Zauważyłam od razu Twój nowy, piękny banerek Quote
eria Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 ale to nie jest tak prosto, ja 'skaczę' po różnych programach, nie da się tak zrobić instrukcji :shake: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Ciekawa jestem jak tam wystawa wam mija:loveu: Quote
weszka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Doginko 3mam kciuki za wystawę!!! I czekam na relację!!! Gordon pięknie przygotowany :loveu: Quote
Recommended Posts