AnkaG Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Trzymaj się. Ja mam cały kregosłup do doopci. :shake: Quote
Doginka Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Żeby nie krążki to nawet nieźle:p Ale idę już spać DOBRANOC Quote
ariss Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Dzisiaj nowych fot nie ma:-(no trudno wybaczam bo plecuchy bolą!!! Dobranocka Quote
eria Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 dzień dobry ..... (miejsce na imię ) :eviltong: powiedz jak masz na imię, bo czasem mi tego brakuje :lol: Quote
Doginka Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='eria']dzień dobry ..... (miejsce na imię ) :eviltong: powiedz jak masz na imię, bo czasem mi tego brakuje :lol: Hello, My name is Sylvia:diabloti: Wstawię wam troszkę domowych foteczek, bo na dworku było brzydko:cool3: A plecki nie bolą tylko szyjka:placz: Foteczki - mycie łapek:razz: Tylko spójrzcie, gdyby mógł, to by zagryzł:mad::diabloti: A Raperkowi opitoliłam łapki - krzywo:evil_lol::evil_lol::evil_lol::roll::oops: Quote
Doginka Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Trzeba zatrzeć ślady mycia:diabloti: Quote
ariss Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ja też się melduję!!!Bo jakby mnie mogło tu nie być:lol: Łazienkowe fotencje świetniusie,mojego zdania psiaki raczej nie podzielają,ale to wkońcu nie one się mają zachwycać:evil_lol: Kolorowych życzę;) Quote
Doginka Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 furciaczek napisał(a):Widzialam foteczki:multi: gassira napisał(a):Ja też się melduję!!!Bo jakby mnie mogło tu nie być:lol: Łazienkowe fotencje świetniusie,mojego zdania psiaki raczej nie podzielają,ale to wkońcu nie one się mają zachwycać:evil_lol: Kolorowych życzę;) Cieszę się dziewczyny z Waszych odwiedzin:multi::multi::multi: A taraz idę spać - DOBRANOC:p Quote
furciaczek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Dobranoc:loveu: zycze kolorowych snow:loveu: Quote
eria Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Dzień dobry SylVia :cool3::cool3: jak mogłaś opitolić Raperkowi łapki ?! :mad::placz: Quote
Karolina_Nett Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Hej :D. Psy widać z mycia łapek zadowolone :evil_lol:. Quote
AnkaG Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Chyba wszystkie sznupki lubią mycie. :diabloti: Quote
Doginka Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='eria']Dzień dobry SylVia :cool3::cool3: jak mogłaś opitolić Raperkowi łapki ?! :mad::placz: Sama już na siebie nakrzyczałam:diabloti: [quote name='Karolina_Nett']Hej :D. Psy widać z mycia łapek zadowolone :evil_lol:. One to lubią:p [quote name='AnkaG']Chyba wszystkie sznupki lubią mycie. :diabloti: A moje szczególnie - zwłaszcza Raper, bo wtedy paniusia może się zająć tylko nim:diabloti::cool3: Zaraz będą fotki domowe;) Quote
Doginka Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Tylko spójrzcie - to trzeba zobaczyć!:-o http://fakty.interia.pl/galerie/nauka/czlowiek-drzewo/zdjecie/duze,627385,2,329 Quote
ariss Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 :crazyeye:no właśnie,takie mało prawdopodobne.Ale jesśli prawdziwe to straszna tragedia-nic tylko współczuć Quote
Doginka Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 eria napisał(a):ciekawe czy to prawdziwe :roll: gassira napisał(a)::crazyeye:no właśnie,takie mało prawdopodobne.Ale jesśli prawdziwe to straszna tragedia-nic tylko współczuć To najprawdziwsza prawda - to są takie niesamowite kurzajki:crazyeye::placz: - żal mi tej osoby:placz: Quote
ariss Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Dawaj jakieś foty;):evil_lol: Jak szyjka?? Quote
Doginka Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='gassira']Dawaj jakieś foty;):evil_lol: Jak szyjka?? Szyja boli jak cholera i chyba znam sposób, żeby przestała boleć:diabloti: - najlepiej się powiesić, wtedy się kręgosłup wyprostuje:cool3::razz::diabloti: Quote
Recommended Posts