eria Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Doginka czy Gordon nie jest ciut za gruby ??? :oops: http://i39.tinypic.com/25ssdpj.jpg albo to kwestia przycięcia dolnej linii ?? :oops: może tak szeroko na zdjęciach po prostu wychodzi, tak jak miał Kreoś, w rzeczywistości chudzinka a na fotach tak grubo wychodził Quote
Doginka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 eria napisał(a):Doginka czy Gordon nie jest ciut za gruby ??? :oops: http://i39.tinypic.com/25ssdpj.jpg albo to kwestia przycięcia dolnej linii ?? :oops: może tak szeroko na zdjęciach po prostu wychodzi, tak jak miał Kreoś, w rzeczywistości chudzinka a na fotach tak grubo wychodził Gordon jest aqrat:pNie za gruby, nie za chudy, tylko w baaaaardzo przerośniętym włosie, ale to jego zaleta, bo widać jaki ten włos jest ostry, prosty i błyszczący. A na tej focie faktycznie grubo wyszedł, ale to wina zdjęcia robionego od góry na ukos. Poza tym padał deszcz, a Gordoniasty ma spreżynujący włos:multi: - nie tak jak inne sznupeczki, którym po zmoczeniu włos przylega i się skręca :razz: W opisie Sędziego mam tak: "Elegancki, krótki, zwarty, samcza głowa, obfita broda. Dob! front, dosk. partia tułowia, dosk. ustawienie konczyn, wzorcowa szata w strukturze.:multi::multi::multi: Sędziowała Pani Dorota Pawlikowska Rosół, której strasznie się bałam po opowieściach niektórych hodowców, ale w rzeczywistości okazało się, że to wspaniała Pani Sędzia, która potrafiła stworzyć wspaniałą atmosferę na ringu pomimo deszczu:p Od samego początku było luzacko, może dlatego Gordon wziął CACIBa, bo pańcia się w ogóle nie denerwowała - no może trochę, zanim weszłam:oops::diabloti: A KREOŚ na fotach zawsze pięknie wyglądał - był pięknym, potężnym sznaucerem olbrzymem:loveu::loveu: :loveu: Quote
ariss Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 potwierdzam, że Gordon nie jest za gruby;)za to Raputek owszem:evil_lol: Sylwia:Widzisz i pomimo, że Gorduś razem z Gasska zawsze wieczorem dostawali po płucku:loveu: sędzina napisała,że ma obfita brode:diabloti: nie zabij mnie:scared::grins: Quote
Doginka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 ariss napisał(a):potwierdzam, że Gordon nie jest za gruby;)za to Raputek owszem:evil_lol: Sylwia:Widzisz i pomimo, że Gorduś razem z Gasska zawsze wieczorem dostawali po płucku:loveu: sędzina napisała,że ma obfita brode:diabloti: nie zabij mnie:scared::grins: Ubiję, ukatrupię:mad::mad::evil_lol: Quote
weszka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Doginka napisał(a): Powiem Wam, że kocham wystawy w Krakowie:loveu::loveu::loveu: I to jest prawidłowa wypowiedź Warszawianki :eviltong: A że co z ta brodą i Ewą??? Bo mnie zaciekawiło :razz::diabloti: Quote
Doginka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 weszka napisał(a):I to jest prawidłowa wypowiedź Warszawianki :eviltong: A że co z ta brodą i Ewą??? Bo mnie zaciekawiło :razz::diabloti: Miała nic nie dawć do gryzienia, bo Gordon wygryza razem z brodą i ją skraca:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Ewcia dawała płucka:evil_lol::mad::evil_lol: Oczywiście odrazu zauważyłam, że coś z brodą nie tak:diabloti::mad: KATTIE Kosmate Łapy - suczka z Hodowli, z której pochodzi Rapcio;) Niestety nie darzę tatusia suczki sympatią:shake::razz: Quote
Doginka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 czepia się:diabloti: poza tym jak mogłam tylko Gassuli...jakby mi nagadała, że Gorduś uczulony jest to ok, a tak to się powstrzymać nie mogłam:evil_lol: Quote
Doginka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 ariss napisał(a):czepia się:diabloti: poza tym jak mogłam tylko Gassuli...jakby mi nagadała, że Gorduś uczulony jest to ok, a tak to się powstrzymać nie mogłam:evil_lol: Masz teraz ze mnie polewke, coooooooooo?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts