Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
Doginka czy Gordon nie jest ciut za gruby ??? :oops:
http://i39.tinypic.com/25ssdpj.jpg
albo to kwestia przycięcia dolnej linii ??
:oops:
może tak szeroko na zdjęciach po prostu wychodzi, tak jak miał Kreoś, w rzeczywistości chudzinka a na fotach tak grubo wychodził

Gordon jest aqrat:pNie za gruby, nie za chudy, tylko w baaaaardzo przerośniętym włosie, ale to jego zaleta, bo widać jaki ten włos jest ostry, prosty i błyszczący.
A na tej focie faktycznie grubo wyszedł, ale to wina zdjęcia robionego od góry na ukos. Poza tym padał deszcz, a Gordoniasty ma spreżynujący włos:multi: - nie tak jak inne sznupeczki, którym po zmoczeniu włos przylega i się skręca :razz:
W opisie Sędziego mam tak: "Elegancki, krótki, zwarty, samcza głowa, obfita broda. Dob! front, dosk. partia tułowia, dosk. ustawienie konczyn, wzorcowa szata w strukturze.:multi::multi::multi:
Sędziowała Pani Dorota Pawlikowska Rosół, której strasznie się bałam po opowieściach niektórych hodowców, ale w rzeczywistości okazało się, że to wspaniała Pani Sędzia, która potrafiła stworzyć wspaniałą atmosferę na ringu pomimo deszczu:p Od samego początku było luzacko, może dlatego Gordon wziął CACIBa, bo pańcia się w ogóle nie denerwowała - no może trochę, zanim weszłam:oops::diabloti:

A KREOŚ na fotach zawsze pięknie wyglądał - był pięknym, potężnym sznaucerem olbrzymem:loveu::loveu:
  • :loveu:

• Posted

potwierdzam, że Gordon nie jest za gruby;)za to Raputek owszem:evil_lol:

Sylwia:Widzisz i pomimo, że Gorduś razem z Gasska zawsze wieczorem dostawali po płucku:loveu: sędzina napisała,że ma obfita brode:diabloti:

nie zabij mnie:scared::grins:

Posted

ariss napisał(a):
    potwierdzam, że Gordon nie jest za gruby;)za to Raputek owszem:evil_lol:

Sylwia:Widzisz i pomimo, że Gorduś razem z Gasska zawsze wieczorem dostawali po płucku:loveu: sędzina napisała,że ma obfita brode:diabloti:

nie zabij mnie:scared::grins:

Ubiję, ukatrupię:mad::mad::evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):

Powiem Wam, że kocham wystawy w Krakowie:loveu::loveu::loveu:

I to jest prawidłowa wypowiedź Warszawianki :eviltong:

A że co z ta brodą i Ewą??? Bo mnie zaciekawiło :razz::diabloti:

Posted

weszka napisał(a):
    I to jest prawidłowa wypowiedź Warszawianki :eviltong:

A że co z ta brodą i Ewą??? Bo mnie zaciekawiło :razz::diabloti:

Miała nic nie dawć do gryzienia, bo Gordon wygryza razem z brodą i ją skraca:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Ewcia dawała płucka:evil_lol::mad::evil_lol:
    Oczywiście odrazu zauważyłam, że coś z brodą nie tak:diabloti::mad:

KATTIE Kosmate Łapy - suczka z Hodowli, z której pochodzi Rapcio;)
    Niestety nie darzę tatusia suczki sympatią:shake::razz:

Posted

czepia się:diabloti:

poza tym jak mogłam tylko Gassuli...jakby mi nagadała, że Gorduś uczulony jest to ok, a tak to się powstrzymać nie mogłam:evil_lol:

Posted

ariss napisał(a):
    czepia się:diabloti:

poza tym jak mogłam tylko Gassuli...jakby mi nagadała, że Gorduś uczulony jest to ok, a tak to się powstrzymać nie mogłam:evil_lol:

Masz teraz ze mnie polewke, coooooooooo?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:

Posted

:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:

Posted

:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: