Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gassira']Ja zawsze jak tam jestem to piesków innych praktycznie nie ma:-(-dlatego codzienne długie spacery są na polach-już nie bardzo je urozmaicem(nie wliczając weekendów):lol:
Galerie śledze od dawna;)
Ja wychodzę z psimi przeważnie o 12.30 na dłuuuuuugi spacer i zawsze jest sporo piesków różnych ras i wielorasowych:multi::diabloti:, więc jak znajdziesz chwilkę na taki spacer to wpadaj;)

[quote name='Junka']a no faktycznie :evil_lol:
Ale co faktycznie?

Posted

Konie :loveu: Też kiedyś jeździłam, a potem jakoś tak się rozeszło... mam sentyment, kiedyś muszę do tego wrócić.
A postawna blond koleżanka - bossska :loveu: Zestaw do obśmiania z twoimi kawalerami :D

Posted

[quote name='weszka']Konie :loveu: Też kiedyś jeździłam, a potem jakoś tak się rozeszło... mam sentyment, kiedyś muszę do tego wrócić.
A postawna blond koleżanka - bossska :loveu: Zestaw do obśmiania z twoimi kawalerami :D
Ja też ostatni raz siedziałam na koniu 7 lat temu, ale coraz bardziej kusi mnie jazda:p - w najbliższym czasie muszę pojeździć

A burki naprawdę są przekomiczne:diabloti:

A dziepsinki trzeba bronić:mad::mad::mad:

Posted

AnkaG napisał(a):
Dopiero tu trafiłam :oops:

Piękne masz miniatury. :loveu:

Cześć Aniu - fajnie, że do nas zawitałaś;):multi:

Karolina_Nett napisał(a):
Wiesz co, mi to się wydaje że jak D80 jest taki duży to aż dziwnie tak z nim chodzić ;).

Właśnie, że super mieć takie fajowe lustro, które doskonale leży w dłoni i jest zaje..biście szybkie:multi::p - można robić super ujęcia:diabloti:

Posted

Helga&Ares napisał(a):
no zaje..biste takie lustro
chyba będę chcieć takie na gwiazdkę :diabloti:

Drogie nie jest - cały komplecik :
pudło + obiektyw + lampa + pilot + statyw + dodatkowa bateria + kilka 2 GB karty ok. 7000 zł:diabloti: - albo więcej, bo nie liczyłam dokładnie:p:razz: