eria Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 http://images27.fotosik.pl/107/094d83ca3aef2ea1.jpg i tylko drzewa żal :evil_lol: Quote
AnkaG Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Doginka ładna z was rodzinka. :lol: A co to za pieprzak którego zapomnięli od dawna ostrzyc? Quote
weszka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 No no fotki ludzi, psów, przyrody i architektury :) A mencizna fajny a i owszem :cool3: Quote
Doginka Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='furciaczek']Doberek:loveu: hehe hurtowe oblewanie mi sie podoba:evil_lol: [quote name='eria']http://images27.fotosik.pl/107/094d83ca3aef2ea1.jpg i tylko drzewa żal :evil_lol: one tak mają często, że wszystko muszą razem - razem jest micha i razem lanie:diabloti: [quote name='AnkaG']Doginka ładna z was rodzinka. :lol: A co to za pieprzak którego zapomnięli od dawna ostrzyc? Nie znam tego pieprzaczka, ale on całe lato taki zarośnięty chodzi:-( [quote name='Gonitwa']Ale się fotek posypało!!!! Ktoś musi wklejać, żeby oglądać mógł ktoś:eviltong:;) [quote name='furciaczek']Doberek:loveu: Siemka [quote name='weszka']No no fotki ludzi, psów, przyrody i architektury :) A mencizna fajny a i owszem :cool3: Fajny bo mój:p Quote
furciaczek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Nie machaj do mnie tak ta czapka bo przewiew robisz i mnie wykreci:eviltong: Quote
Doginka Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='furciaczek']Nie machaj do mnie tak ta czapka bo przewiew robisz i mnie wykreci:eviltong: Ja tylko pokazuję, że u nas już trzeba czapeczki nosić, bo w łepetynke zimno:eviltong::diabloti: Quote
furciaczek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Zwolnij kobieto bo nie nadazam z ogladaniem:evil_lol: Quote
Doginka Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 furciaczek napisał(a):Zwolnij kobieto bo nie nadazam z ogladaniem:evil_lol: Musiałam szybko wkleić, bo jakaś senna jestem dzisiaj i zaraz zmykam do łózia:p Quote
malawaszka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 hahaha ja tak samo nie wyrabiam u Doginki :evil_lol: Quote
Doginka Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha ja tak samo nie wyrabiam u Doginki :evil_lol: No co , nie ciaszycie się, że tak Was rozpieszczam fotami?:eviltong: Idzie zima i fot będzie u mnie coraz mniej - no chyba, że wstawiać będę moje z nart:multi::diabloti: Quote
AnkaG Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Twoje psiaki wyglądaja na towarzyskie stworzenia. :lol: Doginka fajne są długie ogony co nie ? Jak przytargałam Nukę do nas to się nie mogłam przyzwyczaić. :evil_lol: Quote
eria Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 ile tu znowu fot !!! :crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 co tu dzisiaj tak cicho???????????????:roll: Quote
Doginka Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Cześć dziewoczki:p eria napisał(a):ile tu znowu fot !!! :crazyeye::loveu::loveu::loveu: A tak troszeczkę pofociłam zwykłym TZ3:p AnkaG napisał(a):Twoje psiaki wyglądaja na towarzyskie stworzenia. :lol: Doginka fajne są długie ogony co nie ? Jak przytargałam Nukę do nas to się nie mogłam przyzwyczaić. :evil_lol: Tiaa, długie ogony są fajne, ale ja kocham kopiowane:razz: gassira napisał(a):co tu dzisiaj tak cicho???????????????:roll: Bo strona otwierała mi się od pół godziny do 40 minut:angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts