Doginka Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Troszkę fotek zprzed wyrwania:diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Doginka napisał(a):Ja muszę na trzy streepy przed wystawkami;) Ja tam Bangitosa rwe na raz - zreszta ona juz dawno interka to moze jak wiesniak wygladac ;) :evil_lol:. Quote
Doginka Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Olał kreta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Ja tam Bangitosa rwe na raz - zreszta ona juz dawno interka to moze jak wiesniak wygladac ;) :evil_lol:. żeby do pańci pasowała:roflt: Quote
Doginka Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Ja tam Bangitosa rwe na raz - zreszta ona juz dawno interka to moze jak wiesniak wygladac ;) :evil_lol:. Mój interki jeszcze nie ma:placz::placz::placz: Quote
Ka-Vanga Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 gassira napisał(a):żeby do pańci pasowała:roflt: zeby zaraz moja reka nie dopasowala sie do Twojego nosa :diabloti: :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Doginka napisał(a):Mój interki jeszcze nie ma:placz::placz::placz: widocznie za slabo sie starasz :evil_lol: Quote
ariss Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ka-Vanga napisał(a):zeby zaraz moja reka nie dopasowala sie do Twojego nosa :diabloti: :evil_lol: przecież Ty masz zeza:evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Doginka napisał(a):Ja muszę na trzy streepy przed wystawkami;) na co????? :-o gassira napisał(a):żeby do pańci pasowała:roflt: buahaha :roflt: Quote
Ka-Vanga Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 gassira napisał(a):przecież Ty masz zeza:evil_lol: ze czasem nie udaje mi sie zlapac psa w kadr nie znaczy od razu ze mam zeza :mad: :evil_lol: Quote
Doginka Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Ka-Vanga napisał(a):widocznie za slabo sie starasz :evil_lol: A co ja mogę - nie mam hodowli, sędziowie mnie nie znają, mam tylko psa, który jest show i sam potrafi się wystawiać. Po drugie, uważam, że na ringach jest straszna niesprawiedliwość - nie wqrzam się jak przegram z ładnym psem, ale jak Gordon kiedyś przegrał z "jamnikiem szorstkowłosym" i w dodatku siwym a nie czarno-srebrnym, to aż mnie cholera bierze:angryy: - nie powiem czyj to pies, ale można się domyślić ( i nie był to pies Pani Małgosi, bo Jej pieski są superaśne!):razz: Quote
malawaszka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 a co to sunia w cieczce że ją tak obsiadły sznupole???? :lol: Quote
ariss Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 malawaszka napisał(a):a co to sunia w cieczce że ją tak obsiadły sznupole???? :lol: ogonek troszę odstawia;) Quote
Doginka Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 malawaszka napisał(a):na co????? :-o buahaha :roflt: III streepy, żeby ładnie zarósł na wystawę - sznupy różnie w różnych miejscach zarastają;) gassira napisał(a):żeby do pańci pasowała:roflt: malawaszka napisał(a):a co to sunia w cieczce że ją tak obsiadły sznupole???? :lol: Obie sunie były w cieczce - ta mała to Party:loveu:, a OXankę Kamil przywiązał do drzewka;) Quote
Ka-Vanga Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Doginka napisał(a):A co ja mogę - nie mam hodowli, sędziowie mnie nie znają, mam tylko psa, który jest show i sam potrafi się wystawiać. Po drugie, uważam, że na ringach jest straszna niesprawiedliwość - nie wqrzam się jak przegram z ładnym psem, ale jak Gordon kiedyś przegrał z "jamnikiem szorstkowłosym" i w dodatku siwym a nie czarno-srebrnym, to aż mnie cholera bierze:angryy: - nie powiem czyj to pies, ale można się domyślić ( i nie był to pies Pani Małgosi, bo Jej pieski są superaśne!):razz: Oj tam, a ja za to mam ogromna i strasznie znana hodowle :evil_lol: i do tego wszyscy sedziowie bez trudu mnie rozpoznaja :evil_lol:. Oj ja tez sie czasem naogladalam przez te 12 lat jak jezdze na wystawy, ale i tak je lubie hahaha :evil_lol: Quote
Doginka Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Oj tam, a ja za to mam ogromna i strasznie znana hodowle :evil_lol: i do tego wszyscy sedziowie bez trudu mnie rozpoznaja :evil_lol:. Oj ja tez sie czasem naogladalam przez te 12 lat jak jezdze na wystawy, ale i tak je lubie hahaha :evil_lol: Ależ ja też uwielbiam wystawy - zaraziłam się od Karoliny:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
malawaszka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Doginka napisał(a):III streepy, żeby ładnie zarósł na wystawę - sznupy różnie w różnych miejscach zarastają;) i dalej nie wiem co to te streepy :lol: widziałam fotki :diabloti: :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 malawaszka napisał(a):na co????? :-o tak jakby 3 etapy - gooopia Ty :evil_lol: :evil_lol: ;) malawaszka napisał(a):buahaha :roflt: i co sie chichrasz :eviltong: Quote
malawaszka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ka-Vanga napisał(a):tak jakby 3 etapy - gooopia Ty :evil_lol: :evil_lol: ;) buhahahaha noo przecież - ja dzisiaj wykonałam pierwszy etap :megagrin: Quote
Doginka Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 malawaszka napisał(a):i dalej nie wiem co to te streepy :lol: widziałam fotki :diabloti: :evil_lol: I streep, to tak jak teraz Gordon jest wyrwany II streep będzie za tydzień( boczki na łapkach - tak do łopatkowej dziórki):diabloti: III streep za 2 tygodnie - głowa i równanie podwozia i strzyżenie łapek:p A tak w ogóle to chyba powinno być STRIP - od słowa rozbierać Quote
Ka-Vanga Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 malawaszka napisał(a):buhahahaha noo przecież - ja dzisiaj wykonałam pierwszy etap :megagrin: pelna profeska :evil_lol: :roflt: Quote
Doginka Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Ka-Vanga napisał(a):pelna profeska :evil_lol: :roflt: A jak:razz: Quote
Recommended Posts