Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cheritka napisał(a):
Ojej,
ja bym Cię nie kochała :mad:
jak byś mi tak włosów nawyrywała :angryy:
A Gordon i tak Cię kocha :loveu:

On wie, że eby być pięknym trzeba trochę pocierpieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
oo to krótko !! się jakichś 5 godzine spodziewałam hihi

Za pierwszym razem bawiłam się ponad 4 godz., ale teraz to już weteranka jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaaahahahahaa no padnę chyba!!!! dzisiaj jakiś dzień wielkiego pogromu sznupów - u mnie, u Kojota i teraz jeszcze Doginka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Czuje się inna :placz:

a tak w ogóle to myślałam, że to ja dużo wyskubałam :-o:lol:

Ja kiedy myślę, że psa skrzywdziłam wchodzę tutaj albo do ka-vangi :lol::cool3:

Aaaaj podziwiam Cię Doginko :p

Posted

Justa napisał(a):
Czuje się inna :placz:

Aaaaj podziwiam Cię Doginko :p

Gordon za bardzo krzywdy nie odczół, prawie cały czas przespał i oczka otworzył tylko do zdjęć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Gordon za bardzo krzywdy nie odczół, prawie cały czas przespał i oczka otworzył tylko do zdjęć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bo jeszcze sie nie widział w lustrze :diabloti:

Posted

weszka napisał(a):
Ciekawość zwyciężyla ze zmęczeniem i wpadłam spojrzeć na efekty skubanka! Ależ Gordoniasty wygląda śmiesznie! Inny pies pod spodem :)

Za tydzień II etap, a za dwa tygodnie końcóweczka i jedziemy do Karolinki na szlifowanie diamenta:p:p:p:loveu:

Posted

Justa napisał(a):

:evil_lol::evil_lol: ja też :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale dzisiaj już naprawdę niewiele brakuje, żeby było tak jak u nich :placz:

Posted

podziwiam cierpliwość,dobrze że ja nie musze tego robić...hahahah mam od tego ludzi:evil_lol::eviltong:;)tylko ile kilometrów musze zrobić:roll:ale czego się nie robi dla sznupiastych:lol:

Posted

monita napisał(a):
I on ma jeszcze siłę ( po tym wszystkim :eviltong: ) żeby się uśmiechać ;)

http://images6.fotosik.pl/148/5b4526a37250d9ec.jpg

LeCoyotte napisał(a):
dobra robota :thumbs:

Uradowany, że wreszcie pomogłam mu zrzucić zimowe furtełko:diabloti::evil_lol::evil_lol:
malawaszka napisał(a):
:evil_lol::evil_lol: ja też :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale dzisiaj już naprawdę niewiele brakuje, żeby było tak jak u nich :placz:

Bierz Luniastą i rób z niej piękną Lalunie:loveu::diabloti: - Pepie z resztą też przydałoby się zrzucenie futra;)

gassira napisał(a):
podziwiam cierpliwość,dobrze że ja nie musze tego robić...hahahah mam od tego ludzi:evil_lol::eviltong:;)tylko ile kilometrów musze zrobić:roll:ale czego się nie robi dla sznupiastych:lol:

A ile z kieszeni Ci ubywa??:razz::cool3:

Posted

z kieszeni ubywa mi "0":cool3:a dotego mam gościne i pyszne jedzonko zawsze no i najlepszą na świecie sznaucerówke:cool3:

Błahahhhah....co Wy z tym Rapciem robicie:crazyeye::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaaahahahahaa no padnę chyba!!!! dzisiaj jakiś dzień wielkiego pogromu sznupów - u mnie, u Kojota i teraz jeszcze Doginka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

http://images6.fotosik.pl/148/a4e6f086a7aa9209.jpg
hahah jaki wyrzut w spojrzeniu :loveu:

a tak w ogóle to myślałam, że to ja dużo wyskubałam :-o:lol:

haha moja tez juz do konca wyrwana, bo smiesznie wygladala z takim siodelm to ja cala zrobilam :evil_lol: - a niech sie cieszy dziewczyna :evil_lol:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
haha moja tez juz do konca wyrwana, bo smiesznie wygladala z takim siodelm to ja cala zrobilam :evil_lol: - a niech sie cieszy dziewczyna :evil_lol:

Ja muszę na trzy streepy przed wystawkami;)

Ka-Vanga napisał(a):
hihi, biedny Rapcio :diabloti:

Eeee-tam, jaki on biedny - uczy się tańca towarzyskiego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A poza tym to Raper uwielbia jak Dominika się Nim bawi:loveu::loveu::loveu: