Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mi. napisał(a):
ale ladny widoczek:loveu:u was tez burza trwala 5 minut?:eviltong:

U nas owszem - trwała 5 min, ale huknęło w antenę sąsiada i powiem Wam szczerze - myślałam, że bomba spadła na bemowo i to koniec świata :-o
Takiego huku to jeszcze nie słyszałam :-o

Nono jeszcze troszkę przestanie wiać i porywam Miśkę na sesję :cool3:

Posted

Justa napisał(a):

podejrzewam że Miśka z włosem rozwianym też wyglądałaby bardzo korzytstnie :cool3:

Posted

wieje, pada, zimno, bue. ale rano zdążyłam zofię przeciagnąć przez obydwa parki, pusto, wiewiórki dopisały, mniam:razz:. dzięki za fotki, slicznie wyszło maleństwo. aż żeśmy się z przyjaciółką "popiszczały" oglądając. a widok tam z góry to masz superancki! a ja siedzę na necie ipracy szukam... i co chwila jakieś ciekawe rzeczy mnie odciagają:angryy:.

Posted

eria napisał(a):
podejrzewam że Miśka z włosem rozwianym też wyglądałaby bardzo korzytstnie :cool3:

Ale moje zsiniałe i zdrętwiałe i zkostaniałe ręce mogłyby wpłynąc ja jakość zdjęć niekrzystnie :cool1:

Posted

Justa napisał(a):
Ale moje zsiniałe i zdrętwiałe i zkostaniałe ręce mogłyby wpłynąc ja jakość zdjęć niekrzystnie :cool1:

taaa wiem coś o tym :evil_lol:

Posted

Mi. napisał(a):
witanko

ale ladny widoczek:loveu:u was tez burza trwala 5 minut?:eviltong:
http://images6.fotosik.pl/148/35d3cc237c4249b4.jpg

i fotki lazienkowe super:evil_lol:

Na Grochowie też jakoś z 10 minut grzmiało, wiało i lało i szybko się rozjaśniło i jeszcze zdążyło zaświecić słoneczko:p

gassira napisał(a):
jakiej burzy?????U nas przecież tylko padało:placz:a ja uwielbiam burzę:loveu:(już to gdzieś pisałam:eviltong:)

May coś wspólnego, bo ja też lubię piorunki:diabloti:
malawaszka napisał(a):
hahaha zamykasz Miśkę w łazience, żeby się uczyła??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Obrażona na mnie tam się wyniosła:evil_lol:

bGirl napisał(a):
bGirlka też lubiała nietypowe miejsca do

przyswajania wiedzy....

Ja też często zamykałam się w szafie i z latarką czytałam książki:evil_lol:

Erhan napisał(a):
:diabloti:

http://images6.fotosik.pl/148/ecb4ea59483f9ba1.jpg

http://images6.fotosik.pl/148/b691f84e0da11cb7.jpg

A mamusia się dziwi, że pościel ciągle brudna i na pieski pomstuje, bo przecież córcia codziennie przed snem tyle czasu w wannie spędza ...:evil_lol:

Witam nowego gościa:loveu::multi::multi::loveu:i zapraszam częściej:p

Posted

Justa napisał(a):
U nas owszem - trwała 5 min, ale huknęło w antenę sąsiada i powiem Wam szczerze - myślałam, że bomba spadła na bemowo i to koniec świata :-o
Takiego huku to jeszcze nie słyszałam :-o

Koło mnie zaczęły wyć alarmy w autkach:cool3:

Figafiga napisał(a):
Wracam z pracy do domu i aż miło pooglądać Wasze fotoski...:razz::razz:

Bardzo się cieszkamy i zaraz Wam coś pokażę;)
ewka i haker napisał(a):
ile fajnych fot
no widze ze miska ma cie dosyc:evil_lol:
ja tez tak czasem sie ucze w lazience:evil_lol:

Ostatnio często Miśka się na mnie obraża, ale na szczęście zaraz się odobraża:razz:
eria napisał(a):

Tiaaaaa, zapuszczamy ten włos, coby mógł rozwiewać:diabloti:

sleepingbyday napisał(a):
wieje, pada, zimno, bue. ale rano zdążyłam zofię przeciagnąć przez obydwa parki, pusto, wiewiórki dopisały, mniam:razz:. dzięki za fotki, slicznie wyszło maleństwo. aż żeśmy się z przyjaciółką "popiszczały" oglądając. a widok tam z góry to masz superancki! a ja siedzę na necie ipracy szukam... i co chwila jakieś ciekawe rzeczy mnie odciagają:angryy:.

Szkoda, że dziś się nie spotkałyśmy:razz:
Justa napisał(a):

Ja w takich wypadkach robię w rękawiczkach:evil_lol::evil_lol::eviltong::diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaaahahahahaa no padnę chyba!!!! dzisiaj jakiś dzień wielkiego pogromu sznupów - u mnie, u Kojota i teraz jeszcze Doginka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

http://images6.fotosik.pl/148/a4e6f086a7aa9209.jpg
hahah jaki wyrzut w spojrzeniu :loveu:

a tak w ogóle to myślałam, że to ja dużo wyskubałam :-o:lol:

To nie wyrzut w spojrzeniu, tylko wielka miłość do pańci:eviltong::loveu::loveu::loveu:

A Gordon jest jeszcze do poprawki, ale to za tydzień, bo muszę wyleczyć rany na palcach:placz::placz::placz:

Posted

AnkaG napisał(a):
Hmmm nie będę się chichrać. :oops::eviltong:

Ale wytrymowany sznup wygląda śmiesznie. :eviltong:

Super go wyskubałaś. :lol:

A Rapcio kiedy?

A Rapcio po świętach, bo on szybciej zarasta:p, a poza tym Rapera skubie Michał L.:eviltong: - ja oszczędzam swoje malutkie paluszki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

eria napisał(a):
No Nareszcie !!!!!!!!!!!!!!!

Wzięło mnie dziś na trymowanko, bo już nie mogłam patrzeć na tego sierściucha:evil_lol::diabloti::p