Jump to content
Dogomania

Mini maleńka ratlerkowata 6 mies sunia- teraz w Wawie/ m a dom.

Recommended Posts

Posted

saga_86 napisał(a):
a do naszej Mini nikt nie zajrzał cały dzień:shake:

Zajrzał zajrzał, tyle że nic nie napisał. Jutro moge małej zamieścić kilka ogłoszeń.

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Suni trzeba napstrykać dużo fajnych fotek... z człowiekiem, na trawce, w zabawie z innymi psami... takich radosnych i takich chwytających za serce... poogłaszać w portalach i porozwieszać plakaty w okolicy... wątek

Posted

Ogłoszenia jej cały czas robie w necie, już ma ich na tylu stronach, ile znam. A wiecej zdjęć ma wkleić Ewelinka ale coś się nam pochorowała. Tylko nie ma wśród nich takich radosnych, faktycznie jak pojade na tygodniu postaram sie zaczaić aż sie będzie chciała bawić

Posted

saga_86 napisał(a):
Ogłoszenia jej cały czas robie w necie, już ma ich na tylu stronach, ile znam. A wiecej zdjęć ma wkleić Ewelinka ale coś się nam pochorowała. Tylko nie ma wśród nich takich radosnych, faktycznie jak pojade na tygodniu postaram sie zaczaić aż sie będzie chciała bawić

Ewelinka jest tylko malo ma czasu a zdjęc wiele :shake:
ale obiecuje wyprowadzę mojego psa na spacer za chwilę i zaraz powstawiam przy człowieku też ma ;)
a w czasie zabawy ciężko było bo biedulka się wystraszyła jak 3 obce osoby do niej przyszły (w sumie 2 obce Sage już znała;))
ale ja również postaram się na tygodniu pójść najprawdopodobniej we wtorek

Posted

Maleństwo bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem, aby pokonać swoją nieśmiałość. Ten pobyt na działce nie jest dla niej zbyt korzystny:shake:.

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Sunieczka mala fajna ostatnio tylke takich bylo poszukiwanych...

Moze nadal bedzie poszukiwana.....kochanie tak marznie.....nie ma ja co grzac...:-(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...