Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Uxmal, dzwoń do AśkaK, wcześniej jest podany tel, ona wie najlepiej.
Z tego, co wiem, to najbardziej im potrzebne wizyty po 16, bo wtedy jest tylko jedna wetka i nie może zamknąć kliniki, żeby z nim wyjść, więc każdy późnopopołudniowy spacerek się przyda.

Posted

Banderasek miał dziś odwiedziny dwóch cioteczek i wujka ;) i zabraliśmy go na godzinny spacerek. VitisVini z TZtem przyjechali specjalnie do niego w drodze z Wrocławia do Gdańska :loveu:

Posted

On zarasta sierścią :multi:
Ale jak, w jakim tempie to idzie :crazyeye:
Byłam u niego we wtorek chyba, to był prawie zupełnie łysy, a teraz???
Gratulacje dla wetki, zdziałała cuda po prostu, super :p

Posted

Jaki on jest piękny !!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Ja chcę Bandosia, ja chcę Bandosia :placz:. Szkoda, że nie mam domu z ogrodem i suki, a nie psa... :shake: I fury pieniędzy... :-(
Gdybym nie miała psiaka Bandoś byłby już mój.
Miejmy nadzieję, że szybko ktoś się zakocha w nim tak, jak ja.

On coraz bardziej do doga niemieckiego się robi podobny!

Posted

Nie no, nie wierzę... Zalałam klawiaturę, popłakałam się po prostu, to jest niesamowite, jak niewiele potrzeba... Ja wiem, że dziewczyny rąbią przy nim kupę różnych rzeczy, ale to się nie da opisać, jak szybko on się zmienia... Łzy radości i tyle :placz:

Posted

Z przodu Bandi bardziej przypomina doga, z profilu trochę mniej ;) Na fotkach wydaje się też większy, niż jest w rzeczywistości. No i to podgardle faktycznie ma spore :lol:

Posted

Obserwowałam po cichu zmiany u Bandiego - chłopak dochodzi do siebie!!! jest superaśny!!!

tylko to umaszczenie..... on będzie (podejrzewam) w kolorze jak wyżel - dropiaty?(nie wiem czy to tak się określa)...moze to jakiś mix dozia z wyżłem???? wiecie...ludzie potrafią być pomyslowi:angryy: nie znam żadnych molosow o takim umaszczeniu....

Posted

paula_z napisał(a):
Na fotkach wydaje się też większy, niż jest w rzeczywistości.

Bo on jeszcze jest bardzo młody i nadrabia na przyszłość :evil_lol:
A wg mnie będzie duuuużyyyyy, łapy ma strasznie grubaśnie, więc pewnie jeszcze sporo urośnie.

Posted

Cześć Cioteczki!!!:p

Przepraszam że na dzień zamilkłam ale od wczoraj od wizyty u Bandoska nie miałam sekundy by usiąść do kompa.:oops: VitisVini, Paula_z, jesteście koooochane!!!:iloveyou: Zdjęcia po prostu bajka, przepiękne!!!:loveu:Jak ja żałuję że nie mogłam być.:placz:Ale Bandoś super zabawki dostał!:cool3: Pewnie cieszył się jak goopi?!:lol: Opowidzcie coś więcej cioteczki, jak tam spacerek itp?

Ja byłam wczoraj na kąpaniu i też mnie Bandos zaskoczył - na całym ciele jest już pokryty meszkiem, skóra jest miękka i miła w dotyku, leczenie daje naprawdę szybki efekt.

Posted

halbina napisał(a):
pocieszamy słonika!

:lol:Słonik dziękuje!:loveu:

zdrojka napisał(a):
Aśka, dopiero teraz do mnie dotarło, miałam Ci dać znać SMSem, o której i czy będę, przepraszam, mam nadizeję, że nie skomplikowałam niczego...

Nic nie szkodzi:), przy kąpaniu poradziłyśmy sobie z wetką bo Bandoś siedzi w brodziku jak aniołek.:loveu:Wetka polewa go "koktajlem" leczniczym i masuje, masuje, wciera specyfiki w skórę, trwa to naprawdę dobre pół godziny. A Bandoś nic, tylko spuszcza łeb w dół i wczuwa się w głaskanie wetki.:lol: Skóra na opuszczonym pysiu tak mu się wtedy marszczy, że sharpei by pozazdrościł.:evil_lol:Słodki ten nasz slonik.:loveu:

uxmal napisał(a):
Witam:smile:
Mam pytanko,
W jakich godzinach można przychodzić do wteki na spacerki. Pytam tak wstepnie. Nie chcę robić nadzieji ale może coś mi się uda:smile:

Hej!:p
Na spacerki można przychodzić o dowolnej godzinie, lecznica jest całodobowa. Super jakbyś mogła wpaść czasami, bo Bandziorek odżył i się już nieźle rozbrykał, tak że każdy spacer w cenie!:cool3:
Chcę mu tanio kupić linkę 10-m. to może na polu będzie można porzucać mu piłeczkę itp.